Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Renault’un En Uygun Fiyatlı Araba Modelleri

Renault’un En Uygun Fiyatlı Araba Modelleri

Uygun fiyata sıfır araba arayanlar ya da en ucuz sıfır araba hangisi diye merak edenler için Renault markası güçlü ve popüler bir seçenek. Peki, Renault’un en uygun fiyatlı araba modelleri hangileri?

Renault’un en uygun fiyatlı araba modelleri

  • 2019 Renault Clio / Benzinli manuel Clio
  • 2020 Renault Clio
  • 2020 Renault Symbol

Peki, bu üç otomobilin temel özellikleri neler?

  • Benzinli Renault Clio / 2019 Model Benzinli Clio / Benzinli Renault Symbol Özellikleri

Bu üç otomobil, hem araç kiralama alanında hem de bireysel kullanımda çok tercih ediliyor. Yani bireysel olarak uygun fiyata sıfır araba almak isteyenler ve araç filosuna uygun fiyatlı alım yapmak arayışında olanların yolu Renault’un Clio ve Symbol modellerinde kesişiyor. Şimdi detaylara bakalım…

En Çok Satan 5 İkinci El Otomobil Hangisi?

Yeni Renault Clio Fiyatı ve Özellikleri

Yeni Renault Clio yani 2020 model Clio fiyatına baktığımızda Clio fiyat listesindeki en uygun seçenek, benzinli düz vites 1,0 motorlu Joy donanımlı oluyor. Yeni Clio’nun fiyatı 127 bin TL’den başlıyor. 

  • 2019 Model Renault Clio Fiyatı ve Özellikleri

Yeni Clio’nun fiyatı 127 bin TL bandından başlıyor. Ancak bir önceki yıla ait olan sıfır km Clio fiyatı daha uygun. Benzinli düz vites Joy donanımlı 2019 Clio fiyatı 109.400 TL’den başlıyor. 

  • Renault Symbol Fiyatı ve Özellikleri

Renault’un en tutulan modellerinden biri ve en uygun fiyatlı otomobillerde biri olan Symbol’un 2020 fiyat listesine baktığımızda 0,9 TcE benzinli düz vites ve Joy donanım versiyonun en uygun seçenek olduğunu görüyoruz. Renault Symbol fiyatı 106.400TL’den başlıyor. 

*Fiyatlar 2020 Mayıs ayına aittir ve markanın resmi Web sayfasından alınmıştır. 

Kiralık Renault Clio Fiyatları / Kiralık Renault Symbol Fiyatları

Kiralık araba seçenekleri, Kiralık Renault Clio fiyatları ve kiralık Renault Symbol fiyatları için yolcu360.com üzerinden araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com sistemi, ülke genelindeki hemen her rent a car firması ile işbirliği yapar. Böylece tek web sitesi üzerinden araç kiralama fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Örneğin Antalya Havalimanı araç kiralama fiyatlarına bakarken buradaki en uygun kiralık Clio hangi rent a car firmasından veriliyorsa ya da en uygun kiralık Symbol neredeyse hemen görebilirsiniz. Clio kiralama fiyatlarına, Symbol kiralama fiyatlarına ve daha fazlasına bakabildiğiniz gibi güvenle online olarak araç kiralama yapabilir ve kredi kartına 9 taksitle ödeme sağlayabilirsiniz. En uygun fiyatlı sıfır arabalar hangileri? Fiyatı en düşük üç sıfır araba hangisi? En uyguna sıfır araba modelleri arayışında olanlar için Renault markasının en uygun fiyatlı üç otomobilini değerlendirdik. İçeriğimizde Renault Clio ve Renault Symbol fiyatları ile Clio kiralama veya Symbol kiralama fiyatlarına dair veriler paylaşıyoruz. 

En Uygun Fiyatlı 3 Renault Modeli

En uygun fiyatlı üç otomobil için Renault markasının üç modeline baktık. En ucuz üç Renault otomobil seçeneklerini fiyat ve temel özellikler açısından değerlendirdik. Uygun fiyata Renault alma arayışında ya da uyguna sıfır araba isteğinde olanlar için güncel Clio ve Symbol fiyatlarını paylaşıyoruz. 

En Uygun Fiyatlı Dacia Modelleri için Tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

Yorum ekle