Yolcu360 Blog

Oto Check-Up Önemli!

Oto Check-Up önemlidir. Aracınızın düzenli olarak kontrol edilmesi gerekir. Oto Check-Up, aracın bir problemi varsa bunu yolda kalmadan ya da büyük masraflar çıkmadan önlemenizi sağlar. Araç Check-Up ile hem bütçenizi, hem sevdiklerinizi hem de aracınızı koruyabilirsiniz. Peki, Otomobil Check-Up neden bu kadar önemli ve biz, neden onu önemsemiyoruz.

Oto Check-Up Önemli!

Biz, biraz farklı bir toplumuz. Mesela 3-4 bin Tl değerindeki akıllı telefonumuz için kılıf, koruyucu cam filmi almayı ve sigorta yaptırmayı asla es geçmeyiz. Ama içine bindiğimiz, bebeğimizi, ailemizi taşıdığımız arabamızı korumaya gelince sigorta, koruma ve önlemler pek de gerekli bulunmaz. Oysa araç sigortası ile binlerce liralık bir masraftan kurtulmak, düzenli Oto Check-Up ile kötü bir yolda kalma hikayesini engellemek mümkün. “benim başıma gelmez”, “bir şey olmaz” bu cümleleri seven bir milletiz. Başımıza gelince de “şans”, “kader” olur…

Periyodik Bakım ve Oto Check-Up

Oto Check-Up yaptırarak aracınızı ve ailenizi koruyabilirsiniz. Bugün farklı Oto Check-Up hizmetleri içinden seçim yaparak farklı fiyat&performans değerlendirmeleri ile sonuç almak mümkün. Otomobilinizin zorlu şartlarda size kesintisiz hizmet sunabilmesi ve yola güvenle devam edebilmek için periyodik bakımlar ve düzenli olarak yapılan Oto Check-Up taramaları çok önemlidir.

Araba İçin Kışa Hazırlık Ne Demek?

Evet, yaz geliyor ama kış da gelecek. Şimdiden bütçenizi ayarlayarak kış gelmeden yaz boyu kullandığınız arabanız için Oto Check-Up yaptırmanızı öneriyoruz. yolcu360.com ailesi olarak güvenli sürüş için arabanıza bakım yaptırmanızı, ve mutlaka Check-Up yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Böylece lastiklerin durumu, farların durumu, amortisörlerin durumu, egzozların durumu, fren sistemi ve diğer sıvıların durumu kontrol edilecektir. Yapılan araştırmalar, Oto Check-Up yaptıranların araç arızası kaynaklı kazaları daha az yaşadığını gösteriyor.

Araban Varsa Bunları Önemse!

  • Yağ değişimleri
  • Hava filtresi ve yağ filtresi değişimleri
  • fren sistemi kontrolü
  • Farların durumu

 

Yorum ekle