Yolcu360 Blog
2019 Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG İncelemesi

Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG İncelemesi

Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG incelemesi arayanlar için aracın teknik detaylarına baktık. Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG teknik özelliklerine baktık. Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG motor özellikleri ve kiralık Mercedes fiyatları gibi bilgiler için okumaya devam edin. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Mercedes marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG İncelemesi

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden biri olan Alman devi Mercedes, hemen her segmentte kullanıcıyı tatmin etmeyi iyi biliyor. Kalite algısını nasıl yükselteceğini de. Bir Mercedes sahibi olmak öyle kolay değil ama onunla seyahat etmek, onu kullanmak çok keyifli.

Mercedes’in coupe modeli yaşadığı kapsamlı değişimle her zamanki kadar iyi ama şimdi daha modern ve şık görünüyor. En son 2014 yılında makyaj geçiren AMG coupe, 2018 makyajıyla karşımızda. Yeni AMG, daha dijital, daha konforlu ve daha modern.

Mercedes AMG GT Black Series İncelemesi için tıklayınız.

Yeni AMG Coupe İç Mekan Özellikleri

İç mekanda selefine göre daha dijital bir AMG ile karşılaşılaşıyoruz. Yeni nesil dijital teknolojilerin kullanıldığı 2019 AMG coupe kokpiti, çok çekici. Tuşlarla donatılmış olan direksiyon simidi, alüminyum malzemenin parlaklığı ve piyano siyahı renk birleşimi şahane. 12,3 inçlik dijital gösterge ekranı kesinlikle çok kullanışlı. Hem yerleşim alanı, hem dokunma hassasiyeti, hem içeriği hem de ekran genişliği mükemmel. Ayrıca cama yansıtılan HUD göstergesi çok başarılı. Orta konsolun merkezinde d e10,25 inçlik bir ekran var. Kablosuz şarj da sunuluyor.

Oturma konforu konusunda yere yakın pozisyon biraz yorucu. Hem önde hem de arkada küçük eşya gözleri var.

Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG Teknik Özellikleri

Motor özellikleri, boyutlar, çekiş gücü ve diğer özellikleri ile 2019 Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG gerçekten çok çekici.

Yeni Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Yeni Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG Motor Özellikleri

Başlangıç seviyesinde 1,5 litrelik bir motor sunuluyor. 4 silindirli turbo motor, 5800 devirde 184HP’ye ulaşabiliyor. EQ Boost da motoru destekliyor. 9G-Tronic otomatik şanzıman ve 4X4 sistemi ile birlikte çalışan motor, oldukça iyi bir performansı oldukça ekonomik bir biçimde sunabiliyor.

  • Motor: 4 silindir, turbo, benzinli, önde ve uzunlamasına konumlanıyor.
  • Motor Hacmi: 1497cc
  • Motor Gücü: 184HP-5800-6100 d/d
  • Maksimum Tork: 280Nm – 3000 – 4000 d/d
  • Güç Aktarımı: 4X4, 9 ileri otomatik şanzıman
Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG Boyutlar
  • Uzunluk: 4696mm
  • Genişlik: 1810mm
  • Yükseklik: 1408mm
  • Boş Ağırlık: 1685kg

Mercedes – Benz GLA 200 Urban incelmesi de yapmıştık, hemen bakın!

2019 Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG Yorumları Nasıl?

2019 Mercedes C 200 4MATİC Coupe AMG

Yeni AMG Coupe yorumlarına baktığımızda oturma pozisyonunun alçak kalmasından yana bir kaç eleştiri gördük. A serisi ile başlayan MBUX arayüzü de dijital gösterge ekranında kullanılmamış. 2019 AMG Coupenin ses sistemi de standart. O da biraz eleştirilmiş. Opsiyon olarak Burmester müzik sistemi sunuluyor ama bir Mercedes alıyorsanız standart ses çıkış sistemi de çok iyi olmalı. Arka koltuklardaki yaşam alanı da epey sınırlı. Ama sonuçta bu, bir spor otomobil. Aile aracı değil.

Mercedes C 300 de Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Kiralık Mercedes Fiyatları

Kiralık Mercedes Fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgede ya da araca ihtiyacınız olan yerdeki en uygun fiyatlı kiralık Mercedes sonucuna en hızlı biçimde ulaşabilirsiniz. Mercedes kiralama fiyatlarına bakabilir, fiyatları karşılaştırabilir, en uygun fiyatlı olanı en pratik biçimde bulabilirsiniz. yolcu360.com ile kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilir, planlarınız değişirse yine yolcu360.com güvencesiyle koşulsuz iptal gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle