Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Mercedes AMG GT Black Series İncelemesi | Performans Mercedesi

Mercedes AMG GT Black Series İncelemesi | Performans Mercedesi

Mercedes AMG GT Black Series hakkında bilgi arıyorsanız otomobil dünyasının profesyonel takipçilerinden olmalısınız. Bu özel ve az sayıda üretilen otomobil hakkında geçtiğimiz günlerde marka tarafından bazı bilgiler paylaşıldı. Biz de o bilgileri derledik ve Mercedes AMG GT Black Series incelemesi yaptık. 2021 Mercedes AMG GT Black Series hakkında detaylar şöyle… Ha! bu arada sıkı bir Mercedes tutukunu olarak kiralık Mercedes fiyatlarına da bakmak isterseniz içeriğinizin sonunda uyguna Mercedes kiralama konusunda ipuçları da var.  Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Mercedes marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Performans Mercedesi: Mercedes AMG GT Black Series İncelemesi

Kaynak: https://mercedesblog.com/

Günlük ulaşım ihtiyacını karşılayan, günlük ulaşım ihtiyacını lüks bir şekilde karşılayan ve bir de sıradışı olan otomobiller vardır. Bugün konuğumuz, o sıra dışı olan otomobillerden daha doğrusu hayal otomobillerden biri: Mercedes Black Series 2021. Peki bu adı bile çok havalı olan otomobilin özellikleri neler ve o, neden bu kadar kıymetli? Hemen bakalım…

Mercedes’in Kara Kartalı

Kaynak: https://mercedesblog.com/

Sıra dışı bir görünüm sunan Mercedes AMG GT Black Series, bugün dünyanın en performanslı otomobillerinden biri olarak biliniyor. Pek çok parçası karbondan üretilmiş olan otomobil, muhteşem hızlanma verileri, konfor odaklı iç mekanı, buram buram “zenginlik” kokan tasarımı ile çok havalı. Mercedes AMG GT Black Seriesin özelliklerini daha iyi anlamak için madde madde listeleyelim:

Mercedes Black Series Tasarım Özellikleri

 

Krom ızgara yapısı parıl parıl parlarken iki adet dev havalandırma ızgarası da “bu arabanın içinde canavar bir motor var” imajı veriyor. Çamurluklarda da havalandırma çıkışları ve havalandırma perdeleri kullanılmış. Elbette bu detaylar, sadece tasarım için değil ama tasarımda da güçlü bir performans algısı yaratıyorlar. 

Mercedes Black Series arka kısmında iki katlı bagaj spoyleri var. Bunların aracın aerodinamik yapısını güçlendirirken sürüş özelliklerini de etkiliyor. Performansa olumlu katkıda bulunuyor. 

Yeni Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Mercedes Black Series Malzeme Özellikleri

Otomobilde krom detaylar çok çekici ama ana malzeme karbon. Alüminyum parçalar da çokça kullanıldı. Tavan ve bagaj kapağı karbondan üretildiği için hem çevreci hem de hafif. 

Mercedes AMG GT Black Series Teknik Özellikleri

Mercedes Black Series, 730 HP’lik 4,0 litrelik çift turbo motorla önemli bir işe imza atıyor. V8 motorlu olan otomobil, Mercedes AMG model ailesinin en güçlü motoruna sahip. 800 NM tork sahip motoruyla 0-100km/s hızlanmasını 3,2 saniyede tamamlıyor. 0-200km/s için de 9 saniyeye ihtiyaç duyuyor. Mercedes AMG GT Black Series maksimum hızlanması ise 325km/s.

Araçta 7 ileri çift kavramalı şanzıman görev yapıyor. Adaptif yani ayarlanabilir amortisörler, AMG çekiş kontrol sistemi, fren sistemi gibi pek çok özellik ise yeniden elden geçirildi. Bu özellikleri zaten çok beğeniliyor hatta otomobil dünyasında referans kabul ediliyordu. Ancak marka, Mercedes AMG GT Black Series’de bu özellikleri de bir tık yukarı taşımaya karar verdi. 

Mercedes C 300 de Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Mercedes Black Series İç Mekan
Kaynak: https://www.bangkokpost.com/

Pistlerde olduğu gibi günlük kullanıma uygun olma konusunda da iddialı olan aracın özel dikişli mapa deri kaplama koltukları da çok şık. Kokpit, sıradan Mercedes kokpitlerinden daha farklı ve yarış odaklı görünüyor. Mercedes Black Series kokpitinde 12,3 inçlik bir ekran görev yapıyor. 12,3 inçlik dijital gösterge paneli ve orta konsoldaki 10,25 inçlik multimedya ekranı da önemli özellikler. 

Mercedes Black Series Fiyatı

Marka tarafından henüz fiyat bilgisi paylaşılmadı. Ancak önce Avrupa pazarına sunulacak olan 2021 Mercedes Black Series modelinin fiyatının el yakacağı kesin.

Mercedes Benz GLB 200 Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Kiralık Mercedes Fiyatları / Mercedes Araç Kiralama Fiyatları

Kiralık Mercedes araç fiyatları ya da Mercedes kiralama fiyatları konu başlıklarında araştırma yapıyorsanız veya bir Mercedes kiralamak için ortalama fiyat bilgisi arıyorsanız aradığınız her şeyi tek web sitesi üzerinden görüntülemek istemez misiniz? yolcu360.com ile kiralık Mercedes fiyatlarını tek seferde görebilirsiniz. Ayrıca fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Böylece bir bölgede hizmet veren farklı rent a car firmalarının hangisinde en uygun Mercedes E serisi veya en uygun Mercedes kiralama seçeneği olduğu bilgisini hemen görebilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabileceğiniz yolcu360.com üzerinden fiyatları karşılaştırmak çok kolay. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle