Yolcu360 Blog
Ford Focus 2019

Ford Focus 2019 İncelemesi

Ford Focus 2019 testi mi arıyorsunuz? 2019 Ford Focus hakkında merak ettikleriniz mi var? Mesela Yeni Focus’un fiyatı nasıl ya da yeni Focus ne kadar yakıyor? Peki, kiralık Ford Focus fiyatları nasıl?

Ford Focus 2019 İncelemesi

Ford Focus 2019 incelemesi arayanlar için keyifli bir çalışma yaptık. Ford Focus 2019 testi ile aracın teknik özelliklerine ve yakıt tüketimine baktık. Yeni Focus’un tasarımı nasıl olmuş, iç mekanda neler değişmiş gözden geçirdik.

2019 Ford Focus Testleri

2019 Focus hakkında hemen herkesin merak ettikleri var. Zira, Focus öyle bir otomobil ki, hemen her kesime seslenebiliyor. Ne lüks olmakla ne de orta sınıf olmakla ilgili sorunu var. O, her tarafa yakın duruyor. Yani, sıfır Ford Focus için kimse orta sınıf değil diyemez ama lüks değil de diyemez…Öyle bir optimizasyon harikası işte. Öyle iyi planlanıp üretilince de böyle yıllarca eskimiyor. İş böyle olunca Ford Focus testleri ya da Ford Focus hakkında araştırmalar da her zaman yapılıyor. Biz de bu kadar çok sevilen ve istenen Ford Focus’u inceledik.

2019 Focus İncelemesinde İlk Göze Çarpanlar

  • Ford’un yeni C2 platformu üzerinde inşa edildi.
  • İçi daha geniş çünkü aksı 53mm uzadı.
  • Tasarımdaki en büyük değişiklik çift egzoz çıkışı ile arka kısımda.
  • Ada mavisi rengi, çok tutuluyor.
  • Selefine göre daha basit daha sade ama daha kullanışlı bir kokpit var.
  • Kokpitte 8 inçlik SYNC 3 multimedya sistemi var.
  • Yaya ve bisiklet algılayabilen çarpışma önleme sistemi, acil durum manevra destek sistemi, alçalabilir çift bölmeli panoramik cam tavan yenilenen özellikler arasında.

Ford Focus ST-Line 2019

Ford’un yeni C2 platformu üzerinde geliştirilen yeni Focus, boyut bakımından neredeyse aynı kalsa da artık daha geniş bir iç mekan sunuyor. Yani boyut farkını içeride hissediyorsunuz. Bizim incelediğimiz ST-Line donanım ise en etkili seçenek. ST-Line donanım, aracın daha sportif olmasını sağlamış. Yani Ford Focus ST-line seçeneği ile daha sportif bir sürüş elde ediyorsunuz.

Ford Focus 2019 modelinin kabini diğer Ford modellerinden farklı değil. Özellikle gösterge paneline bakınca Fiesta’dan aşina olduğumuz basit, sade yapı hakim. Ancak bu basitlik tanımı yanlış anlaşılmasın çünkü sürücüye çok konforlu ve pratik bir kullanım sunuyor.

Sürüş Keyfi İçin Focus İyidir!

Bu segmentte bir araç alacak ya da kiralayacaksanız ve sürüş keyfini önemsiyorsanız Ford Focus hele de Focus’un ST-Line paketi çok iyi bir seçenek. Focus 2019 modelinde de sınıfının en iyi performans sunan seçeneklerinin başında.

Yeni Focus motor konusunda ST-Line pakette 1.0 litre Turbo benzinli ve 1,5 litrelik turbo benzinli olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor.  8 ileri otomatik şanzıman kombinasyon var. Bu arada eskiden 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman vardı yeni Focus’un şanzıman alternatifi sadece 8 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman şeklinde. Ancak test pilotları dahil hemen her kullanıcı bu yeni şanzımanı çok beğenmiş.

Konforlu İç Mekan Sunuyor

Kapı içlerinde ve ön gösterge kısmında devam eden gri renkli parçalar çok hoş bir etki veriyor. Ayrıca yeni Focus’un içinde saklama alanı konusu çok önemli. Zira, çok sayıda ve farklı boyutlarda eşya gözleri sunuyor.

Kiralık Ford Focus Fiyatları

Kiralık Ford Focus fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. Ford Focus kiralama sürecinde aracın özellikleri için yolcu360.com/blog sayfasındaki inceleme yazılarına bakmanızı da öneriyoruz. Peki, uygun fiyata Focus kiralama nasıl yapılır?

Ford Focus 2019

yolcu360.com ana sayfasındaki online araç kiralama modülüne tıklayın ve buradan lokasyon seçimi yapın. Araç kiralamak istediğiniz tarih aralığı belliyse tarihleri de seçin. Örneğin Trabzon Havalimanı araç kiralama ve 10 Haziran 2019 – 11 Haziran 2019 şeklinde bir ihtiyaç söz konusu. Şimdi Trabzon Havalimanında hizmet veren farklı rent a car ofislerinin verdiğiniz tarihte müsait olan araçlarının bir listesi var karşınızda. Listede; hangi rent a car şirketinden kiralık oldukları, marka-model, km bilgisi, şanzıman tipi bilgisi, yakıt tüketim şekli bilgisi ve günlük kiralama fiyatları olacak. Buradan Ford Focus marka-model seçimini yapabilirsiniz. Bundan sonra örneğimizdeki 10 Haziran 2019 – 11 Haziran 2019 arasında Trabzon Havalimanında farklı rent a car firmalarında bulunan tüm kiralık Focus seçeneklerini fiyatlarıyla birlikte listeledik. Bu listeden dilediğinizi seçerek ilerleyebilirsiniz.

 

Yorum ekle