Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Kiralık Opel Corsa Arayanlar İçin İnceledik!

Kiralık Opel Corsa Arayanlar İçin İnceledik!

Kiralık Opel Corsa fiyatları nasıl? Uzun yolda ya da uzun süren iş seyahatlerinde Corsa ile rahat edebilir misiniz? Opel Corsa kiralama için en avantajlı çözüm nerede? Uygun fiyata otomatik Corsa arayanlar için aracın özelliklerine bir baktık, işte detaylar…

Kiralık Otomatik Opel Corsa Arayanlar İçin İnceledik!

Opel Corsa kiralamayı düşünüyorsanız, aracın özelliklerini öğrenmelisiniz. Biz de bu gözle, Corsa’nın boyutuna, yakıt tüketim miktarına, motor gücüne, bagaj hacmine ve fiyatına baktık.

Sıfır 1,4 Corsa Fiyatı Nasıl?

Sıfır km otomatik benzinli Opel Corsa fiyatı 88.400TL’den başlıyor. 1,4 litrelik 90HP motor bu baz fiyatla sunuluyor. Radyo/CD ve MP3 çalar standart olarak pakete dahil.

Kiralık Corsa Fiyatları Nasıl?

Opel Corsa kiralamayı düşünüyorsanız en iyi fiyatı bulmak üzere yolcu360.com üzerinden hızlıca araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfası üzerindeki modüle araç kiralamak istediğiniz lokasyonu ve tarih aralığını girmeniz yeterli. Ardından sistem size söz konusu bölge ve tarih aralığı için fiyatları olan bir liste sunacaktır. Bu liste üzerinden de araç marka-modelini süzebilirsiniz. Böylece en uygun fiyata Corsa kiralamak için ya da kiralık Opel Corsa fiyatları için en avantajlı çözümü en hızlı biçimde bulabilirsiniz.

Opel Corsa’nın Boyutları Nasıl?

Opel Corsa, küçük sınıf bir otomobil. Aracın toplam ağırlığı 1173 kg. Uzunluğu 4021mm/ genişliği 1746mm/ 1481mm de yüksekliği. Dingil mesafesi ise 2510mm. Yakıt depo kapasitesi 45litre.

Corsa’nın Bagaj Hacmi Nasıl?

Küçük sınıf bir otomobil için Corsa’nın bagaj hacmi yeterli alan sunuyor. Ayrıca bagajın tasarımı, yüklemeyi kolay kılıyor. Opel Corsa bagajı 285 litre. Koltukları yatırdığınızda ise 1120litre alan söz konusu.

opel corsa 2018 modeliBenzinli  Otomatik Opel Corsa Yakıt Tüketimi Nasıl?

Yakıt depo kapasitesi 45 litre olan Corsa’nın ortalama yakıt tüketim miktarı 6,0 litre.

Corsa Ne Kadar Hız Yapıyor?

Opel Corsa otomatik benzinli baz versiyonun maksimum hız verisi: 170km/s. 0-100km hızlanmasını da 13,9 saniyede tamamlıyor.

Motor Tipi ve Konumu

Önde enlemesine konumlanan sıralı motor, 4 silindirli. Motor silindir hacmi 1398cc. Motorun maksimum gücü 66kW/90HP 6000 d/d. Maksimum tork verisi: 130nM 4000 d/d.

Yorum ekle