Yolcu360 Blog
kimler araç kiralayabilir? arabayla tünele girmek, otomobil kullanan kadın sürücü

Kimler Araç Kiralayabilir?

Kimler araç kiralayabilir diye merak mı ediyorsunuz? Bu içeriğimizde aklınızdaki tüm soruları yanıtlıyoruz. araç kiralama sektörü, avantajları sayesinde her geçen gün yükseliyor. Çünkü araç satın aldığınızda birçok düzenli masraf beraberinde geliyor. Fakat kiraladığınızda ise sadece ihtiyacınız kadar kullanıyorsunuz ve ödüyorsunuz. 

Doğal olarak birçok insan araç kiralamaya yöneliyor. Peki, kimler araç kiralayabiliyor? Merak ettiğiniz tüm detaylara yer vermeye çalıştık. Ayrıca sorularınız ya da eklemek istediğiniz konular için içeriğimize yorum yapabilirsiniz. 

kimler araç kiralayabilir? araba süren güneş gözlüklü adamHerkes Araba Kiralayabilir mi?

Günümüzde araç kiralamak için belirli koşullar var. Ancak bu koşulları karşıladığınız takdirde araç kiralayabilirsiniz. Fakat herkes araç kiralayamaz. Yolcu360 tedarikçi firmaların araç kiralama koşulları için ilgili sayfayı inceleyebilirsiniz. 

Kimler araç kiralayabilir, yeni ehliyet almış genç kadın sürücüYeni Ehliyet Alan Araç Kiralayabilir mi?

Ehliyetinizi yeni aldıysanız henüz araç kiralama koşullarına uygun değilsiniz, demektir. Bunun yanı sıra araç kiralama işlemlerinde ehliyetin alınış tarihi üzerinden 1 yıl geçmesi gerekiyor. Ayrıca bu süre araç modellerine göre değişkenlik gösterebiliyor. Örneğin Greenmotion araç kiralama koşullarında yaş sınırları aşağıdaki gibidir. 

Araç sınıfı Ehliyet süresi
Ekonomi Minimum 1 yıllık
Orta sınıf Minimum 3 yıllık
Üst sınıf Minimum 5 yıllık
Lüks sınıf Minimum 7 yıllık

Aday Sürücüler Araç Kiralayabilir mi?

Aday sürücüler ne yazık ki araç kiralayamıyor. Ayrıca kiralık araç hizmeti alabilmeniz için ehliyetinizin en az 1 yıllık olması gerekiyor. 

Stajyer Ehliyetli Araç Kiralayabilir mi?

Stajyer ehliyetiniz varsa ne yazık ki araç kiralayamazsınız. Ayrıca araç kiralamak için ehliyetinizi minimum 1 yıldır kullanıyor olmanız gerekiyor. 

kimler araç kiralayabilir, öğrenciler araç kiralayabilir mi, kitabı yüzüne tutan genç kadın üniversite öğrencisiÖğrenciler Araç Kiralayabilir mi?

Araç kiralamak koşullarını karşılıyorsanız, öğrenci unvanınızla araç kiralayabilirsiniz. Bunun için özellikle yaş sınırı ve ehliyet kullanım süresi kurallarını incelemeniz gerekiyor. Bunun yanı sıra bu kurallardan firmadan firmaya göre değişebiliyor. 

Kaç Yaşında Araç Kiralayabilirim?

Araç kiralamada normal şartlarda azami 21 yaşında olmanız gerekiyor. Ayrıca bazı firmalar genç sürücü kampanyalarıyla 19-21 yaş arasındaki sürücülere de araba kiralayabiliyor. Detaylar için Araç Kiralamada Yaş Sınırı konulu içeriğimize göz atabilirsiniz. 

kimler araç kiralayabilir? yeni ehliyet almış genç kadın sürücü adayıAraba Kiralamak İçin Ehliyetin Kaç Yıllık Olması Gerekir?

Araç kiralamak için ehliyetin minimum 1 yıllık olması gerekiyor. Ayrıca bazı firmalarda bu süre 2 yıla kadar çıkabiliyor. 

Kiralık Aracı Başkası Kullanabilir mi?

Araç kiralama işlemlerinde kiralık aracı sadece sözleşmeye dahil kişiler kullanabilir. Yani sözleşmeniz gereği aracı başkalarına kullandırmamanız gerekiyor.

yolcu360 blog arama bannerAracını Şimdi Yolcu360’dan Kiralayın, Misafir Merkezimizden Her Konuda Destek Alın!

Tüm kiralık araç ihtiyaçlarınızda ödüllü Misafir Merkezimiz ile yanınızdayız.  Yolcu360’da binlerce tedarikçiden en özel fiyatlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca en iyi araç kiralama fiyatları karşılaştırması yaparak bütçenize uygun seçenekleri 1dakikadan kısa süre içinde düzenleyebilirsiniz. Size uygun kiralık araçlar için şimdi uygulamamızı indirin 👇👇

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle