Yolcu360 Blog
araç kiralama vale hizmeti, kırmızı arabada araç anahtarını teslim alan kadın sürücü

Araç Kiralama Vale Hizmeti Nedir?

Araç kiralama vale hizmeti, kiralık aracınızın adrese teslim edilmesini istediğiniz durumlarda kullanabileceğiniz bir hizmettir. Valeli araç kiralama ile daha konforlu bir şekilde kiralık aracınız kapınızın önüne kadar geliyor. Peki, vale hizmetli araç kiralama hakkında neleri bilmeniz gerekiyor?

Araç kiralama nasıl yapılır diye merak ediyorsanız ilgili içeriğimize mutlaka göz atın.

araç kiralama vale hizmeti, araba süren erkek sürücü, akan trafik, otomobil iç mekanValeli Araç Kiralama Nedir, Nasıl Yapılır?

Vale hizmetli araç kiralama, kiralık aracınızın vale ile istediğiniz noktaya ulaştırılmasına deniyor. Aynı zamanda aracınızı teslim ederken de bu hizmeti kullanabiliyorsunuz. Araç kiralamada vale hizmetini ancak tedarikçi firmalar bu hizmeti sunuyorsa tercih edebiliyorsunuz.

Sistem nasıl işliyor? Oldukça basit. Araç kiralayacağınız zaman tedarikçinize vale hizmeti almak istediğinizi iletiyorsunuz. İşleminiz buna göre düzenleniyor. Peki, bu hizmet hangi zamanlarda yararlı oluyor?

araç kiralama vale hizmeti, kırmızı arka lambasında parlayan araba anahtarı, otomobil anahtarı, araç anahtarıZamanınız Azken: Araç Kiralama Vale Hizmeti

Bazen öyle zamanlar olur ki aracı teslim alacağınız noktaya gitmeniz için vaktiniz olmaz. Teslim noktasına ulaşırken harcayacağınız zamandan vale hizmeti ile tasarruf edebilirsiniz. Özellikle büyük şehirlerde yoğun trafik görebiliyoruz. Böylece trafikte yaşayabileceğiniz stres faktörünü de azaltmış oluyorsunuz.

Kiralık Araba İçin Ne Gerekli?

 

Daha Fazla Konfor İstediğiniz Zaman

Araç kiraladığınız zaman aracı seçeceğiniz teslim noktasından almanız gerekir. Bu teslim noktaları çoğunlukla araç kiralayacağınız firmanın ofisleri oluyor. Bunun yanı sıra havalimanı, semtteki merkez noktalar ve otogar gibi noktalardan da teslim alabiliyorsunuz. Araç kiralamada vale hizmeti kullandığınız zaman konum bilgisi veriyorsunuz. Aracınız o konuma, yani kapınıza kadar geliyor.

Kiralık aracınızı teslim almak için harcayacağınız enerji ve şehir trafiğinde yaşayacağınız stres, böylece sizin konfor alanınızdan uzaklaşıyor.

Araç Teslim Noktalarına Gitmek İstemediğiniz Zaman: Araç Kiralama Vale Hizmeti

Bazen kiralık aracınızı teslim atmaya gitmek istemezsiniz. Herhangi bir nedeni yoktur, sadece aracınız kapınıza gelsin istiyorsunuzdur. O zaman valeli araç kiralamayı tercih edebilirsiniz.

araç kiralama vale hizmetiYolcu360’dan Nasıl Araç Kiralama Vale Hizmeti Alabilirim?

Yolcu360’da valeli kiralık araçları kolay ve pratik bir şekilde listeleyebilirsiniz. Öncelikle aracınız nereden alacağınızı seçin (valeli durumda size en yakın merkez ofis olmalı), daha sonrasında alış ve bırakış tarihlerinizi belirleyin. Böylece kiralık araçların listelendiği sayfaya ilerleyeceksiniz.

Ekranın sol tarafında bir menü yapısı göreceksiniz. O menüde “Araç Teslim Şekli” başlığına tıklayın. Aşağı açılır bölümden “Vale hizmeti” kutucuğunu işaretleyin. Böylece valeli kiralık araçları listeleyeceksiniz. Bazı noktalarda bu hizmet olmayabilir, bu noktalarda vale kutucuğu görünmeyecektir.

yolcu360 araç kiralamaAraç Kiralamada Vale Hizmeti Ücretleri

Araç kiralamada vale hizmeti ücretleri firmadan firmaya göre değişiyor. 2021 itibariyle bu fiyatlar 30 TL’den başlayıp 100 TL’ye kadar yükselebiliyor. Bunun yanı sıra bu hizmeti ücretsiz sunan firmalar da var.

yolcu360 blog arama bannerTüm Kiralık Araç İhtiyaçlarınız için Yolcu360!

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile tüm kiralık araç ihtiyaçlarınızı 1 dakikadan kısa süre içinde karşılayabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.
yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle