Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Kia Sonet Özellikleri ve Fiyatı

Kia Sonet Özellikleri ve Fiyatı

Kia Sonet özellikleri ve fiyatı nasıl? Koreli Kia’nın Hindistan’daki fabrikasında üretilen Sonet modeli, markanın SUV pazarındaki iddiasını destekliyor. Peki, Kia Sonet nasıl? Kia Sonet Türkiye’ye ne zaman gelecek? Kia Sonet fiyatı ne? Hadi! detaylara bakalım… Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Kia marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

Kia Sonet Özellikleri

Kaynak: https://www.zigwheels.com/

Küçük boy SUV olarak tanıtılan otomobilin güçlü bir görünümü var. krom görünümlü plastik malzeme kullanımı, LED görünümlü farların konumu gibi önemli tasarım detayları var. Markanın bu segmentte uygun fiyat odaklı modeli olarak tanıtılan Kia Sonet’in tasarım, iç mekan ve motor özelliklerine tek tek bakalım.

  • Kia Sonet Tasarımı

Kia Sonet’in tasarımında SUV stili baskın. Önden güçlü görünüm sunuyor. Dik inen radyatör ızgara fark yaratmayı başarmış. LED destekli farlar da geriye doğru konumlanıyor. Kia Sonete yandan bakında tampondan başlayan ve çamurluk üstünde devam eden siyah plastik kaplama var. 16 inç alaşım jant kullanımı güzel olmuş. Kia Sonet arka tasarımı biraz Volkswagen SUV’larına benziyor. LED destekli stoplar ince bir parça ile bagaj kapağı sütünde birleşmiş. Bagajın arka kısmı düz iniyor. 

  • Kia Sonet İç Mekan Özellikleri

İç mekana koku yayan sistem ve virüs koruma özellikli filtre gibi detaylara iç mekanda yer verilmiş. 25 inçlik dokunmatik multimedya ekranı da dikkat çekiyor. Kokpitin yalın tasarımı şahane. Genel olarak keskin hatlar kullanılmış olsa da sert plastikten uzak durarak kalite algısını desteklemiş bir iç mekan algısı da var. 

Kia Seltos Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Kia Sonet Sürüş Modları

Kaynak: https://www.zigwheels.com/

Çok sayıda sürüş ve çekiş modu sunuluyor. Temelde 2 çeker olan Kia Sonet’te kişiselleştirilebilir sürüş modları önemsenmiş. Otomatik versiyonda ön tekerlek dönüşünü kontrole den çekiş kontrol teknolojisi de var. 

Yeni Kia Sonet’te boyutlar da değişmiş. 

  • Uzunluk: 3995mm
  • Aks Aralığı: 2500mm

2020 Kia Rio Özellikleri için tıklayınız.

Kiralık Kia Sonet Fiyatları Nasıl?

Kaynak: https://www.zigwheels.com/

Kiralık Kia Sonet fiyatlarına bakıyorsanız bu otomobil henüz o kadar yaygınlaşmadı. Ancak zamanla hem rent a car filolarında hem de şirket filolarında yer almaya başlayabilir. Hızlıca fiyat karşılaştırarak araç kiralamak için yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. Fiyatları karşılaştırabilir, özellikleri değerlendirebilir ve hızlı bir şekilde araç kiralama işlemlerini güvenle tamamlayabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle