Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Kurşun Geçirmez Pit-Bull VX Özellikleri

Kurşun Geçirmez Pit-Bull VX Özellikleri

Kurşun geçirmez Pit-Bull VX özellikleri ile kurşun geçirmez araç ya da zırhlı araç arayışında olanlar için efsane bir araç tanıtımı yapmak istiyoruz. En güçlü zırhlı araçlar veya en güçlü kurşun geçirmez araçlar arayışında bu araçla tanışmalısınız. 

Kurşun Geçirmez Pit-Bull VX Özellikleri

Kaynak: https://www.cgstudio.com/

Hızlı, çevik ve kurşun geçirmez olan bu zırhlı müdahale aracı, suçla mücadelede ya da koruma kuvveti arayışında muhtemelen öncelikli olacak. 

Pit-Bull VX, zırhlı mücadele aracı olarak tasarlandı. Silahlı çatışmaya ve ateş altında kalmaya karşı korumalı ağır zırhlara sahip. Ancak buna rağmen askeri eş değerlerinden çok daha hafifi. Bu da onu, daha hızlı hareket edebilir kılmış. 

Geçmişte polis ekipleri için acil durumlarda koruma kalkanı yaratmak üzere kamyon ya da minibüs kullanılırken şimdi bu türde zırhlı araçlar tercih ediliyor. Bu aracın en büyük avantajı ise içinde acil durum müdahale alanı olması ve hızlı hareket edebilecek kadar hafifletilmiş olması. Ayrıca hem kurşuna dayanıklı hem de el bombasına. 

Zırhlı Aracın Hızı ve Zırhsız Aracın Hızı Bir Arada!

Kaynak: https://www.cgstudio.com/

Zırhlı araç tarihinde bir ilk olarak zırhsız bir araç kadar hızlı zırhlı bir araç üretilmiş durumda. Bu hızlanma kabiliyeti, onu epeyce popüler kılıyor. Dünya genelinde çok sayıda hükümet ve özel kurum Pit-Bull VX siparişi veriyor. 

8 Kişi Konforlu Bir Şekilde Seyahat Edebiliyor!

Kaynak: https://www.cgstudio.com/

Aracın içi 8 kişi için konfor sunacak şekilde düzenlenmiş. İçindeki ince mazgallar sayesinde içeriden ateş edilmesine de imkan veriyor. Ayrıca dışarıyı aydınlatabiliyor, sesli mesaj verebiliyor, hoparlörle duyuru yapabiliyor. Ön kısım koç başı olarak kullanılabiliyor. Aracın toplam ağırlığının 7,5 ton olduğu düşünülürse bu çok güçlü bir koç başı.

Pit-Bull VX’in Öne Çıkan Özelliklierini Listeleyelim
  • Tavanda ateş açmak için makineli tüfek yuvaları var
  • Acil çıkış için tavanda 2 adet kapak var. 
  • Suç mahallini aydınlatmak için güçlü projektörler var.
  • Tüm yüzeyler eğimli ve el bombası gibi maddeler üzerinde kalamıyor.
  • Jant yapısı nedeniyle lastik tamamen parçalansa bile araç yürümeye devam edebiliyor. 
  • Tüm camlar kırılmaz, çok katmanlı ve kurşun geçirmez yapıda.
  • İçeriden ateş etmeye izin veren mazgallar var.
  • Arka kapı 1 metreden geniş. Böylece hızlı giriş ve hızlı iniş sağlanabiliyor. 
Pit-Bull VX’in Geçmişi

Pit-Bull VX modelinin geçmişi de çok şaşırtıcı. Aslında onu yapan Ford markası. İlk kez Ford kamyonet olarak hayata başladı ama zamanla bu şekilde geliştirildi. 6,7 litrelik V6 motor ise hala orjinalliğini koruyor. 

Kurşun Geçirmez Cam Nasıl Oluyor?

Konumuz kurşun geçirmez bir araç olunca pek çok kişinin aklına “kurşun geçirmez cam nasıl oluyor” sorusu gelmiş olmalı. Gerçekten de kurşun geçirmez cam konusu merak edilen bir konudur. Biz de hemen araştırdık; nedir bu kurşun geçirmez cam?

Balistik cam da denilen bu yapı, ince polikarbonat tabakalarından oluşan bir cam şekli. Merminin enerjisini emiyor ve içeri girmesini hatta tabakayı delmesini engelliyor. Burada çok sayıda ince polikarbonat tabakası olması önemli. 

Kurşun Geçirmez Araç Kiralama / Zırhlı Araç Kiralama

Kurşun geçirmez araç kiralama ya da zırhlı araç kiralama yapmak için ülke genelinde bu hizmeti veren kurumlarla iletişime geçebilirsiniz. yolcu360.com binek araç ve hafif ticari araç kiralaması yapan rent a car firmaları ile işbirliği yaparak şirket aracı, günlük araç kiralama, aylık araç kiralama, yıllık araç kiralama, uzun dönemli araç kiralama, düğün arabası kiralama, lüks araç kiralama, 4X4 arazi aracı kiralama gibi farklı ihtiyaçlara hızlı ve pratik yanıt sunuyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle