Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2020 Kia Rio Özellikleri | 2020 Kia Rio Fiyatı

2020 Kia Rio Özellikleri | 2020 Kia Rio Fiyatı

2020 Kia Rio özellikleri ve fiyatı ile çok merak edilen bir otomobil. Sınıfının beklentileri en çok karşılayan bir kaç modeli arasında gösterilen Kia Rio’nun 2020 modeli, hem donanım hem de tasarım açısından etkileyici bir seçenek haline de gelmiş. Yeni Kia Rio hakkında detaylar şöyle…

2020 Kia Rio Özellikleri ve Fiyatı

Kaynak: https://cars.usnews.com/

Öncelikle 2020’nin sonlarına doğru Avrupa pazarı ile satış hareketine başlayacak olan Kia Rio 2020 modeli, pazarın en çok talep gösterdiği küçük kompakt sınıfta yarışıyor. Hyundai i20 ile aynı platformda üretilen Kia Rio’nun son modeli, değişmiş ve gençleşmiş olarak karşımıza çıktı. Peki, yeni Rio’nun özellikleri neler?

Yeni Kia Rio Özelliklerine Bakış…

Kaynak: https://cars.usnews.com/

Yeni Kia Rio tanıtıldı! Tanıtım sonrasında pek çok kişi, bu otomobil hakkında detaylı bilgi arayışına girdi. Biz de tanıtım sonrasında edindiğimiz bilgileri listeledik:

  • Yenilenen Kia Rio’nun tasarımında daha dar bir ‘kaplan burnu’ ızgarası hemen fark ediliyor. 
  • Yeni sis lambası detaylı geniş ön tampon ve yeni full-LED farlarla oldukça farklı bir etki sağlanmış. 
  • Rio’nun arka tasarımında makyajın neden olduğu değişimi ilk stoplarda gözlemliyoruz. 
  • Yeni Kia Rio’da renkler ve jant seçenekleri de yenilenmiş. Gri ve Sportif Mavi renkleri yeni. Ayrıca yeni 16 inç alaşım jantları da önemli bir avantaj yaratıyor. 
Kaynak: https://cars.usnews.com/
  • Rio’nun tasarımcıları, kokpitte kalite algısına çalışmışlar. daha lüks bir ortam yaratmak ve kaliteyi artırmak için görsel, malzeme ve teknolojik detayların gücünü oldukça başarılı bir şekilde kullanmışlar. 
  • Kia Rio’nun içinde en belirgin güncelleme, gösterge panelindeki daha yüksek çözünürlüklü 4,2 inç dijital ekranla tamamlanan yeni 8 inç dokunmatik multimedya ekran oluyor. 
  • Versiyonlara göre değişmekle birlikte iç bölümün döşemeleri de oldukça farklı görünüyor. 
  • Otomobilin elektronik destek asistanı listesinde ise; yaya, araç ve bisikletçi tanıma, Şerit Koruma Yardımı, Sürücü Dikkat Uyarısı, Kör Nokta Çarpışma Uyarısı, Akıllı Hız Sınırı Uyarısı, Akıllı Hız Sabitleyici, Şerit Takip Yardımı, Arka Çapraz Trafik Çarpışma Kaçınma Yardımı ve Arka Yolcu Uyarısı gibi markanın en yeni sistemleri yer alıyor. 

Volkswagen Caddy Özellikleri için tıklayınız.

Yeni Kia Rio’nun Motoru Hakkında Bilgiler

Öncelikle 1,0 litrelik turbo üç silindir motor kullanılmış ve elektrikli yardımı ve rejeneratif frenleme yoluyla daha yüksek bir yakıt tüketim verimliliği vadediyor. 100 PS güce ve 200 Nm tork verisi var. Motor listesinde 1,2 litrelik atmosferik seçeneği yer alıyor. 

Şanzıman kombinasyonu konusunda not ettiklerimiz de şöyle:

Rio’nun giriş seviyesinde 6 kademeli manuel şanzıman gelirken, üst paketlerde 7 kademeli çift kavrama devreye girecek. 

Peugeot Landtrek Özellikleri için tıklayınız.

Kia Rio 2020 Fiyat Listesi

Kia Rio’nun 2020 fiyatı henüz açıklanmadı. Zira, model bu yılın son çeyreğinde Avrupa pazarına ancak gelecek. Bu nedenle yeni Rio fiyat listesi için biraz daha beklemek gerek. 

Kiralık Kia Rio Fiyat Listesi

Kiralık Kia Rio ve kiralık araba fiyat listesi için yolcu360.com araç kiralama modülüne bakın. Araç kiralama seçenekleri için yolcu360.com ana sayfasındaki modül ile ülke genelinde hizmet veren çok sayıda rent a car firmasının belirli bir bölgedeki müsait araçlarını tek sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Böylece fiyatları karşılaştırabilir, en uygun fiyatlı kiralık araç seçeneğini ya da sizin ihtiyacınız uygun aracın hangi rent a car firmasında bulunduğunu hemen bulabilirsiniz. Araçları fiyata, markaya, modele, şanzıman tipine, yakıt tüketim şekline, hangi rent a car firmasından kiralık olduğuna, km bilgisine hatta rengine göre filtreleyebilirsiniz. Böylece örneğin Ankara’da uygun kiralık Kia Rio seçeneğini ya da Antalya Havalimanı en uygun Rio kiralama seçeneğini hemen görebilirsiniz.

Mercedes A 200 ile Volkswagen Golf Karşılaştırması için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle