Yolcu360 Blog
izmir-konser-mekanlari-1
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > İzmir’in En İyi Konser Mekanları

İzmir’in En İyi Konser Mekanları

Canlı müzik dinlemek, konsere gitmek gibi aktiviteler insanların müzik dinleyerek sosyalleşmesine olanak sağlıyor. Hem sevdiğiniz şarkıları dinleme, beğendiğiniz sanatçıya destek olma hem de o ambiyansın tadını çıkarabilme şansınız var. Pandemide yeteri kadar sıkıldık, konserlere gitmek bizim de hakkımız diyenler için bir yazı hazırladık! Ege’nin incisi İzmir’de yerli ve yabancı turistlerin, İzmirlilerin en sevdiği konser mekanlarını araştırdık. Karşınızda İzmir’in en iyi konser mekanları listesi!

İzmir canlı müzik nerede dinlenir, İzmir konser mekanları nerede, İzmir’in en iyi konser mekanları hangileri gibi sorular çok merak ediliyor. Biz de sizler için İzmir’in en iyi konser mekanlarını listeledik. Gelin hep birlikte listemizde hangi konser mekanları var, bir bakalım. 

İzmir Semt Pazarları: En İyi ve En Uygun Semt Pazarları yazımızı okumak için tıklayın.

İzmir’in En İyi Konser Mekanları Hangileri?

izmir-konser-mekanlari-2

İzmirlilerin sanata ve sanatçıya verdiği değer ortada. Bu nedenle şehirde her yıl, bir önceki yıldan daha fazla etkinlik düzenleniyor. 

Etkinliklerin, partilerin, konserlerin artması sebebiyle de İzmir’de birçok mekan var. Bu konser mekanlarını sizler için araştırdık ve listeledik. 

6:45 Kaybedenler Kulübü, Alsancak

6:45 Kaybedenler Kulübü, İzmir’in en iyi ve en sevilen konser mekanlarından bir tanesi. Mekan, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde Muzaffer İzgü Sokak içerisinde. 

Burası yalnızca bir bar veya müzik dinlenilen bir yer değil. Aynı zamanda belli bir kültürün temsilcisi olduğunu iddia eden bir mekan olarak tanınıyor. 

Kaybedenler Kulübü radyo yayıncılığı, kitap yayıncılığı, üniversite seminerleri, DJ performansları, farklı kültürel etkinlikler, konserler gibi pek çok aktiviteye ev sahipliği yapıyor. Bu mekana önceden rezervasyon yaparak gelebilirsiniz.

Mekanın atmosferi güzel ve oldukça eğlenceli. Ayrıca canlı müzik performansları da oluyor. Bunun yanında dans etmeyi sevenlerden biri iseniz sizin için de farklı etkinlikler düşünülüyor. 

Tac Mahal, Bayraklı

Tac Mahal, İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan bir gece kulübü. Bu gece kulubü son zamanlarda oldukça popüler bir mekan haline gelmiş durumda. Gerek yerli ve yabancı turistler gerekse İzmirliler, mekana ilgi gösteriyor.

Gençlerin yoğun ilgisi nedeniyle İzmir’in en iyi konser mekanları ve eğlence durakları listemizde yerini alan Tac Mahal, manzarasıyla göz kamaştırıyor. Ayrıca menüsü ve alkol seçenekleri oldukça zengin. 

Popüler gece kulübünün açık hava mekanı oluşu da önemli bir detay. Burada DJ performansları, konserler gibi etkinlikler de oluyor. Eğlenmek ve dans etmek isteyenler için oldukça iyi bir seçenek. 

Tac Mahal’e önceden rezervasyon yaptırarak da gidebilirsiniz. Ayrıca geniş bir otoparkı ve vale hizmeti mevcut. 

Ooze Venue, Bornova

Ooze Venue isimli yer, İzmir’in Bornova ilçesinde. Burası İzmirlilerin en sevdiği, İzmir’in en iyi konser mekanlarından bir tanesi. 

Müthiş gösteriler ve konserler gerçekleşiyor. Bu konserlere ve daha pek çok farklı etkinliğe bilet alarak katılabiliyorsunuz. 

Ooze Venue, her ay dolu dolu bir etkinlik listesiyle seyircinin karşısına çıkıyor. Pop, Rock ve pek çok kategoride sevilen sanatçıları İzmirlilerle buluşturmayı başarıyor. 

Mekanın otopark hizmeti mevcut. Ayrıca konser mekanı olarak bilinen Ooze Venue, 2500 kişi kapasiteye sahip. Eğlenmek, müzik dinlemek, iyi bir konser mekanına gitmek isteyenler için tercih edilesi bir yer. 

İzmir Arena, Bayraklı

izmir-konser-mekanlari

İzmir Arena, İzmir’in Bayraklı ilçesinde. İzmir’in en iyi konser mekanlarından bir tanesi olması sebebiyle oldukça rağbet görüyor. 

İzmir Arena’da birçok etkinlik ve konser düzenleniyor. Hayli büyük bir alana sahip mekanda hem kapalı hem de açık alanlar mevcut. Ayrıca kapalı alan kapasitesi bile oldukça yeterli bir mekan. 

İzmir’in en iyi konser mekanlarından olan İzmir Arena’nın kapalı mekanı, 1000 kişilik koltuk kapasitesine sahip. Fakat açık hava alanı 35.000 kişiye yetecek büyüklükte bir yer. 

Mekan profesyonel ses ve ışık sistemleriyle donatılmış durumda.  İyi bir konsere gitmek istiyorsanız, tercih edebileceğiniz yerlerden biri.

Container Hall, Bornova

Container Hall isimli mekan, İzmir’in Bornova isimli ilçesinde. Bu mekan İzmir’in en iyi konser mekanları arasında yer alıyor. Çünkü şehre, hiç kullanılmayan iki fabrikayı kazandırıyor. 

Mekan kullanılmayan iki fabrikanın alanında, eski konteynırlardan yararlanılarak tasarlanıyor. Oldukça özgün bir yer. Buraya sadece konserler için değil festivaller, tiyatrolar, sergi, fuar gibi etkinlikler için de gidebilirsiniz. 

IZ Performance, Alsancak

Iz Performans, İzmir’in Alsancak isimli ilçesinde bulunan bir konser mekanı olarak biliniyor. Yoğun ilgi gören mekanlardan bir tanesi. 

İzmir’in en iyi konser mekanlarından olan IZ Performance, iki ayrı alan ile hizmet veriyor. Bu alanlar IZ performans ve IZ pub bölümü olarak biliniyor. Akustik müzik, DJ performansları, canlı müzik ve birçok sahne şovu yapılıyor. 

Jolly Joker, Alaçatı

Jolly Joker, İzmir’in Alaçatı isimli tatil beldesinde. İzmirlilerin sevdiği bir yer olduğu kadar yerli ve yabancı tatilcilerin de eğlenmek için tercih ettiği bir mekan. 

Mekan, bilindik Jolly Joker konseptini İzmirlilerle buluşturuyor. Birbirinden güzel konserler ve sahne şovlarına ev sahipliği yapan mekanın, 5000 kişilik bir açık hava kapasitesi var. 

İzmir’de Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle