Yolcu360 Blog
Hafif Ticari Araç Kiralama Fiyatları

Hafif Ticari Araç Kiralama Fiyatları

Uygun fiyatlı ticari kiralama için yolcu360.com üzerinden hızlıca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Hafif ticari araç kiralama fiyatlarını karşılaştırabilir, avantajlı bir biçimde süreci tamamlayabilirsiniz. Peki, en ucuz kiralık ticari araç seçeneği nasıl bulunur? 

Hafif Ticari Araç Kiralama Fiyatları

yolcu 360.com blok sayfası üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde fiyat araştırması yapabilirsiniz. Otomobil kiralama, SUV kiralamak için veya hafif ticari araç kiralamak için sistemin sunduğu fiyat karşılaştırma avantajını kullanabilirsiniz. 

Geniş Seçenek Havuzu

yolcu360.com sistemi, birden fazla rent a car firması ile yaptığı işbirliği sonucunda belirli bir bölgedeki farklı rent a car firmalarının farklı ofislerinin müsait araçlarını tek web sitesi üzerinden görüntülemeni sağlar. Böylece çok geniş bir seçenek havuzuna sahip olursunuz. Söz konusu geniş seçenek olsun da kiralık araçların fiyat bilgileri, marka model bilgileri, hangi rent a car firmasından kiralık olduklarının bilgisi, hangi şehirde veya sen de kiralanabilir kitlenin bilgisi, dizel-benzinli-otomatik-manuel gibi detayların bilgisi ile listelenir. 

Örneğin İstanbul Maltepe ticari araç kiralama arayışında bu bölgedeki farklı Rent-A-Car ofislerinin müsait olan kiralık ticari araçlarının listesine yolcu360.com üzerinden erişebilirsiniz. Böylece Maltepe bölgesindeki tüm kiralık hafif ticari araçları tek seferde görüntüleme fırsatınız olur. Şimdi, yapmanız gereken tek şey, size uygun olanı bulmak. 

yolcu360.com Avantajları

Yolcu 360.com ile kredi kartına dokuz taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. Ayrıca planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınız da bulunuyor. yolcu360.com’un ödülü misafir hizmetleri ile istediğiniz her an bilgi alabilir süreçle ilgili değişiklik yapabilirsiniz.

Ticari Araç Kiralama Yasağı Bitti!

Son bir yıldır ülkemizde hafif ticari araç kiralamanın yasal olarak mümkün olduğunda altını çizmemiz gerek. Bundan önce uzun bir süre Türkiye’de rent a car firmalarından ticari araç kiralaması yapılamıyordu. Şimdi, günlük veya uzun dönem için hafif ticari araç ve ticari araç kiralaması yapılabiliyor.

Yorum ekle