Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Bagajı Büyük Araç Kiralamak İsteyenler İçin Öneriler

Bagajı Büyük Araç Kiralamak İsteyenler İçin Öneriler

Bagajı büyük arabalar listesi sıklıkla yapılıyor. Zira, özellikle uzun süren seyahatlerde bagajı en büyük sedan araba modelleri ya da en büyük bagajlı araçlar için kiralama talepleri daha fazla. Böylece tüm bavullar ve diğer eşyalar konforlu bir biçimde bagaja yükleniyor ve kullanımı da daha kolay oluyor. Bagajı büyük araç kiralamak isteyenler Yolcu360 üzerinden nasıl araba kiralayabilir? Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanmak için yolcu360.com’u tercih etmeye ne dersiniz?

Uzun yola çıkacaksanız ya da geniş bir bagaja ihtiyaç duyacağınız tatil planlarınız varsa aracınızın size bu konuda konfor sunabiliyor olması çok önemli. Böyle durumlarda özellikle kiralık araç için bagaj hacmi dikkate alınmalı. Peki büyük bagajlı otomobil modelleri hangileri?

Bagajı Büyük Araç Modelleri Hangileri?

Eğer bagajı büyük araba kiralamak istiyorsanız; HB modeller pek tavsiye edilmez. Sedan karoser ve bazı SUV modelleri size aradığınız hacmi sunabilir. Bu konuda en popüler önerileri de şöyle listeleyebiliriz…

  1. Renault Talisman: Markanın sedan karoserdeki popüler aracı Talisman’ın bagaj hacmi tam 608 litre. Türkiye’de satılan sedan araçlar içinde bu bagaj hacmi en yükseklerden biri diyebiliriz. Koltuklar katlandığında hacim çok daha fazla olacaktır. Seyahat boyunca eşyalarınızı düzenli bir biçimde yerleştirebileceğiniz bu Renault Talisman bagajı oldukça konforlu bir tatil imkanı sunabilir. Renault Talisman kiralamak üzere yolcu360.com rent a car seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.
  2. Skoda Superb: Konforlu ve lüks sedan tanımına tam olarak uyan Skoda Superb bagajı 595 litrelik bir alan sunuyor.
  3. Volkswagen Passat: Ülkemizde prestij ve konfor sembolü otomobillerden biri olan Passat’ın bagaj hacmi 565 litre. Oldukça konforlu bir kullanım alanı sunan Passat kiralama seçeneklerine de yine yolcu360.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
  4. Renault Megane Sedan: Yeni Renault Megane Sedan modeli epey ilgi gördü. Ayrıca markanın bu modeli geçen yılın en çok satan araçları arasında yer almıştı. Yakıt tüketimi konusunda da çok başarılı bir optimizasyon sunan Megane Sedan bagaj hacmi 550 litre.
  5. Seat Toledo: Renault Megane Sedan gibi Seat Toledo’nun bagajı da 550 litre kullanım alanı sunuyor. Uzun yolculuklarda, fazlaca eşya taşıdığınız seyahatlerde bu rakam oldukça yeterli olacaktır.
  6. Audi A6: Lüks araç kiralama seçeneklerinin en keyifli örneklerinden biri Audi A6 modelidir. Audi’nin sedan karoserdeki önemli temsilcisi olan A6, şık iç mekan detayları, konfor odaklı geniş kullanım alanı ile özel bir otomobil. Ayrıca çok prestijli bir araç olduğunu da eklemek gerek. Audi A6’nın bagajı ne kadar diye düşünenlere hemen söyleyelim: 530 litrelik bir kullanım alanı söz konusu.

Bagajı Büyük Araç Kiralamak İsteyenler İçin Yolcu360

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle