Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > EZ-PRO İncelemesi: Renault’dan Robot Otomobil

EZ-PRO İncelemesi: Renault’dan Robot Otomobil

Renault Grubu, geleceğin otomobili EZ-PRO modelini Hannover Otomobil Fuarında dünyaya tanıttı. Şehrin kalbinde yer alan EZ-PRO, yarının teslimat zorluklarının üstesinden gelmek için yeni bir sürücüsüz mobilite biçimini bünyesinde barındırıyor, dünyaya modüler ve özelleştirilmiş teslimat çözümü sunuyor. EZ-PRO, son kilometre ekosistemine uyarlanmış, ulaşım ve hizmet sunumunu hedefliyor. Bununla birlikte otomatik olarak kendisini yönetebilen, elektrikli, internet bağlantılı ve paylaşımlı bir konsepte sahip. EZ-PRO incelemesi: Renault’dan robot otomobil yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerini inceleyerek Renault marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

EZ-PRO İncelemesi

Kaynak: https://group.renault.com/

EZ-PRO modelinde, lider kabinindeki görevli sürüş kısmına odaklanmayarak konsantresini rota planlamasına ve sürücüsüz robot kabinlerinin yönetimine verebiliyor. Bu yönüyle EZ-PRO, görevli için güvenli ve kullanışlı bir alan sunuyor. Bu sayede de yiyecek ve bozulup kırılabilecek eşyaların kişiye özel teslimatını sağlayarak, kişilere ulaşımını güvenli bir şekilde tamamlıyor. Renault, taşıma faaliyetlerinin merkezinde uzun bir süre daha insanın olacağını öngörüyor.

EZ-PRO Kendini Yönetebiliyor!

Kaynak: https://group.renault.com/

Otomatik olarak kendini yönetebilen kabinler, konvoy şeklinde lider kabinin hareketini takip edebiliyor, aynı zamanda lider kabine bağlı olmadan kendi başına da hareket edebiliyor. Renault Pro+ uzmanlığı çerçevesinde kişiye özel olarak hazırlanmış çözümler, bu konseptin kuvvetli yönlerinden biri olarak öne çıkıyor. EZ-PRO; ticari araç ilgililerinin özel ihtiyaçlarına cevap verebiliyor, kapsamlı ve çeşitli bir şekilde kişiye özgü modüller sunuyor.

Renault Grubu Kurumsal Tasarım Direktörü Laurens Van Den Acker, “EZ-PRO ile geleceğin mobilitesi etrafında yenilikçi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. EZ-PRO, profesyoneller için fırsat yaratan aynı zamanda tüm kullanıcılara hizmet kolaylığı sağlayan bir konsept. Bu araç, insanı çözümlerinin merkezine yerleştirerek markanın DNA’sını koruyor” diye konuştu.

Renault EZ-1 İle Sıfıra Yakın Yakıt Masrafı! yazısı için tıklayınız.

Teslimat Çözümlerinin Geleceğini Öngörmek

Kaynak: https://group.renault.com/

Paket teslimatında bir veya daha fazla uzman tarafından işletilen EZ-PRO, iş veya özel müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir araçtır. Aynı lojistik görevlisi tarafından yönetilen bir kabin konvoyunda her kabin, kendi müşterisine ve teslimat yapılacak adrese farklı ürünlerin teslimatını yapabiliyor. Bununla birlikte bir kabin gideceği rotada aynı yol üzerindeki farklı adreslere teslimat gerçekleştirebiliyor. Bu paylaşımlı dağıtım, kabinlerin verimliliğini arttırıp teslim maliyetlerini düşürerek lojistik ve müşteriler için faydal çözümler sağlıyor.

Renault’un En Uygun Fiyatlı Araba Modelleri için tıklayınız.

Müşteriler İçin Yeni ve Kusursuz Bir Deneyim

Teslimat yapılacak alıcıların bir teslimat yeri ve zamanı seçme özgürlüğü de var. Müşteri, aynı zamanda teslimatını görevliden bizzat kendisi alabiliyor ya da otonom robot kabinlerdeki, self-servis kilitli bölmelerden teslim almayı da tercih edebiliyor. Bu kilitli bölmelere ise alıcı tarafından telefona indirilen bir uygulama sayesinde 7/24 erişim sağlanabiliyor.

Renault Twizy Fiyatı | Renault Twizy İncelemesi için tıklayınız.

Şehir Hayatını Daha Kolay Kılacak!

Teslimat lojistiği; şehirlerdeki trafiğin yüzde 30’unu oluşturuyor. EZ-PRO paylaşımlı teslimat, saat esnekliği ve otomatik olarak kendini yöneten kabin sayesinde trafiği rahatlatabiliyor. EZ-PRO, dünyadaki kötü sürüş alışkanlıkları ve yanlış park etmeden dolayı oluşan trafiğe çözüm olacak niteliğe sahip. Bununla birlikte, trafik ışıkları ve trafik haritası gibi uygulamalardan beslenen robot kabinler; rahat bir trafik akışı sağlayacak potansiyelde.

Kentsel çevreye doğal olarak entegre olan EZ-PRO, trafik akışına yardımcı oluyor ve şehir üzerinde olumlu bir etki ile saygılı, sessiz ve çevreyi kirletmeyen yeni bir hareketlilik türünü bünyesinde barındırıyor. EZ-PRO’nun tasarımı, görsel etkiyi minimumda tutuyor ve kabinlerin şehir ile bütünleşmesini kolaylaştırıyor. Herkes için sürdürülebilir mobilite anlayışı ile EZ-PRO, daha yeşil ve daha sessiz bir taşıma için yüzde 100 elektrikli olarak tasarlandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle