Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > En Uygun Fiyatlı Dacia Modelleri | Dacia Fiyatları

En Uygun Fiyatlı Dacia Modelleri | Dacia Fiyatları

Dacia’nın en uygun fiyatlı modelleri hangileri? En uygun fiyatlı Dacia modelleri listesini sizin için derledik. Dacia marka araba alma arayışında olanlar için Dacia modelleri fiyat listesi paylaşıyoruz. Ayrıca kiralık Dacia fiyatları için de bilgi paylaşıyoruz. Okumaya devam edin…

En Uygun Fiyatlı Dacia Modelleri

Dacia markası, dünya genelinde tutulan ve  ihtiyaçları uygun fiyatla karşılayan bir marka olmayı başardı. İlk yıllarda parça ve işçilik kalitesi çok eleştirilen Dacia markası, son üç yılda bu eksiğini de başarılı bir şekilde kapattı. Şimdi, hem ekonomik yakıt tüketimi optimizasyonu  hem de uygun fiyata sıfır araba alma ihtiyacını karşılaması ile çok tercih ediliyor. Kiralık Dacia seçenekleri de çok tutuluyor sıfır Dacia fiyatlarına da çok bakılıyor ve ikinci el Dacia satışları da oldukça hızlı gerçekleşiyor. Biz de sıfır Dacia almak isteyenler için sıfır Dacia fiyat listesine baktık ve en uygun fiyatlı üç Dacia modelini sizin için paylaştık. Detaylar şöyle…

En Uyguna Alınabilecek Dacia Modelleri

Uygun fiyata Dacia almak isteyenlerin aklına Logan / Duster / Sandero geliyor. Peki, sıfır Sandero fiyatı / sıfır Duster fiyatı veya sıfır Logan fiyatı nasıl? 4X2 Dacia Duster, Dacia Sandero, Dacia Logan modellerinin fiyatlarına bakalım. 

  • Sıfır Dacia Duster Fiyatı

Duster, son yılların en çok satan SUV modeli oldu. 1,0 turbo motorlu Dacia Duster fiyatı 139.400TL’den başlıyor. Bu araç, 4X2 çekiş sistemine sahip. 

2020 Model Dacia Duster fiyatları burada!

  • Sıfır Dacia Sandero Fiyatı

2019 Dacia Sandero

Sıfır Dacia Sandero fiyatı 121.200TL’den başlıyor. Şehir içinde kullanmak için sürüş pozisyonu yüksek bir otomobil arayanlara en ekonomik çözümlerden birini sunuyor.

Dacia Sandero İncelemesi için hemen tıklayın!

  • Sıfır Dacia Logan Fiyatı

Sıfır km Dacia Logan fiyat listesine baktığımızda en uygun seçeneğin 90 beygirlik turbo motorlu seçenekte olduğunu görüyoruz. Logan fiyatı 112.900TL’den başlıyor. 

Kiralık Dacia Fiyatları Nasıl?

Kiralık araba fiyatları bir rent a car firmasından diğerine değişiyor. Dacia Duster kiralamak ya da Dacia Sandero kiralamak veya Logan kiralamak için farklı rent a car firmalarının fiyatlarına bakmak avantajlı olabiliyor. Ancak fiyatları karşılaştırmak o kadar da kolay değil. Kolayca kiralık araç fiyatlarını karşılaştırmak için yolcu360.com sisteminin sunduğu pratik yapısından faydalanın. 

  • yolcu360.com anasayfasındaki araç kiralama modülüne girin.
  • Aracı nereden kiralamak istediğinizin bilgisini girin.
  • Şimdi ilgili bölgede örneğin İzmir Bornova’da kiralık olan araçların listesi çıktı. 
  • Bu listede farklı rent a car firmalarının kiralık araçları fiyatları ile birlikte paylaşıldığı için fiyata göre seçiminizi kolayca yapabileceksiniz. 
  • Eğer kiralık Duster ya da Logan kiralamak gibi marka-model özelinde arayışınız varsa bu şekilde de filtreleme yapabilirsiniz. 

En Çok Satan 5 İkinci El Otomobil Hangisi?

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle