Yolcu360 Blog
nissan juke red kırmızı
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2021 Nissan Juke İncelemesi | 2021 Nissan Juke Özellikleri

2021 Nissan Juke İncelemesi | 2021 Nissan Juke Özellikleri

2021 Nissan Juke merak edilen SUV tarzı otomobiller içerisinde yer alıyor. Suv tarzı otomobiller özellikle son yıllarda büyük ilgi kaynağı oluyorlar. Birçok markada farklı SUV tarzı modeller bulmak mümkün olsa da Nissan Juke boyutuyla diğerlerinden ayrılıyor. Suv akımının başını çeken araçlardan biri olan bu model için 2021 Nissan Juke fiyat listesi merak ediliyor. 2021 Nissan Juke kiralama fiyatları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Küçük SUV otomobiller ile ilgilenen ve 2021 Nissan Juke hakkında bilgiye ulaşmak isteyen birçok kullanıcı da 2021 Nissan Juke incelemesi ile ilgili araştırmalarda bulunuyor. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Nissan marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

2021 Nissan Juke İncelemesi: 2021 Nissan Juke Özellikleri ve Fiyatı

Kaynak: https://www.nissan.com.tr/

2021 Nissan Juke’in 2021 modeli birçok çekici özelliği bünyesinde bulunduruyor. Yeni Nissan Juke’da yapılan yenilikler ile Nissan, küçük SUV modelini iyice çekici hale getirerek SUV otomobil arayışında olan kullanıcıları memnun etmeyi amaçlıyor. 2021 Nissan Juke özellikleri ve fiyatı konusu küçük bir SUV isteyen ve ilginç tasarımlara önem veren kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Uzun yıllardır yüksek satış rakamlarına ulaşan Nissan Juke yeni modeliyle de ilgileri üstünde toplayacak gibi görünüyor.

2021’de geri döndü: Nissan Note yazısı için tıklayınız.

Yeni Nissan Juke Hakkında 

Kaynak: https://www.nissan.com.tr/

İlk olarak 2010 yılında üretilmiş olan Nissan Juke dünya çapında tasarımı ve özellikleriyle büyük ses getiren ve SUV seven kullanıcıları kendine çekmeyi başarmış olan Nissan Juke, çok sayıda crossover ve küçük SUV tarzı araçlara ilham kaynağı olmuş bir otomobil olarak öne çıkıyor. Genç ve dinamik tasarım hatlarıyla yenilikçi ve eğlenceli bir araç sahibi olmak isteyen kişilere şık bir alternatif olmayı amaçlıyor. Yenilenen dış tasarımı ve kabin ekipmanlarıyla Yeni Nissan Juke yine birçok kullanıcıyı kendine çekecek gibi duruyor.

Dizel Nissan Qashqai İncelemesi için tıklayınız.

Yeni Nissan Juke Tasarım Özellikleri

Kaynak: https://www.nissan.com.tr/

Satışta olduğu 10 yıldır küçük SUV sınıfının en çok satan otomobillerinden biri olan Nissan Juke, dinamik ve haylaz dış tasarım hatlarını koruyarak 2021 yılı için yeni bir tasarıma kavuşuyor. Ağırbaşlı ve alışılmış tasarımlara sahip büyük SUV araçlar yerine daha kompakt ve cesur bir tasarıma sahip küçük bir SUV sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak tasarlanmış olan 2021 Nissan Juke, 2010 modelinden beri sahip olduğu haylaz hatlarını koruyor. Bu tasarım hatları ile çok sayıda başka crossover ve SUV sınıfındaki araca ilham kaynağı olan 2021 Nissan Juke renk seçenekleri ile de ilgi çekiyor. SUV ve crossover tarzı otomobiller özellikle dik ve yüksek duruşları ile ilgi çektiğinden Nissan Juke, SUV hatlarının yanı sıra bir coupe tarzı aracı andıran hatlara da sahip oluyor.  Heyecan verici duruşu ve ferah iç hacmi ile 2021 Nissan Juke boyutları da merak ediliyor. 

2021 Nissan Juke Renk Seçenekleri 

2021 Nissan Juke birçok farklı renk seçeneği ile kullanıcılara sunuluyor. Şık ve havalı tasarımı ile ilgi çeken Nissan Juke sahibi olmak isteyen kişilere tam 11 farklı renk seçeneği sunuluyor. Eğlenceli ve dikkat çekici dış tasarımına daha alışılmış bir renk seçiminde bulunmak isteyenler için; siyah, gümüş, metalik gri ve hipnotik bronz gibi renk seçenekleri bulunuyor. Haylaz tasarımına daha fazla dikkat çekicilik eklemek isteyenler için de; gün batımı kırmızı, safir mavi, lav kırmızı ve derin mavi gibi renkler de seçenekler arasında sunuluyor. 2021 Nissan Juke renk seçenekleri arasında aynı zamanda inci beyazı ve bordo renkleri de bulunuyor.

2021 Nissan Juke Boyutları

Crossover ve SUV tipi araçlarda genellikle oldukça büyük ölçülere rastlamak mümkünken 2021 Nissan Juke boyutları kullanıcıya daha kompakt ve kolay kullanılabilir bir boyut sunuyor. Yeni modeliyle de küçük SUV boyutlarına sadık kalan  Yeni Nissan Juke hem yüksek bir araç hem de şehir içerisinde kolay kullanım isteyen kişiler için tasarlanmış oluyor. 2021 Nissan Juke uzunluğu 4210 mm iken dingil mesafesi ise 2636 mm oluyor. 2021 Nissan Juke genişliği ve yüksekliği incelendiğinde ise genişliğinin 1800 mm, yüksekliğinin ise 1595 mm olduğu görülüyor. Bu ölçülerle alışılmış SUV’lerden daha kompakt bir tasarıma sahip olan Juke çarpıcı tasarımını koruyor.

2021 Nissan Juke Bagaj hacmi 

Kompakt bir SUV veya crossover tarzı bir araç olduğundan şehir içerisinde alışveriş tarzı işlerde sıklıkla kullanılacak olan 2021 Nissan Juke bagaj hacmi merak edilen konular arasında yer alıyor. Hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda yeterli bagaj hacmini sağlamayı amaçlayan 2021 Nissan Juke, katlanabilen arka koltuklara sahip oluyor. Arka koltukları katlamadan 422 litrelik bir hacme sahip olan Nissan Juke bagajı, arka koltuklar katlandığında ise 1305 litreye kadar artabiliyor.

2021 Nissan Juke İç Mekan Özellikleri
Kaynak: https://www.nissan.com.tr/

Modellerinde modern iç tasarımlar görmeye alışık olunan Nissan, Yeni Juke için de güzel bir kokpit hazırlamış gibi görünüyor. Çok sayıda butonu bulunan bir direksiyona sahip olan Nissan Juke ile hem şık bir direksiyona sahip olabilir hem de direksiyon üzerindeki kontrollerden aracın fonksiyonlarına erişim sağlayabilirsiniz. 2021 Nissan Juke iç tasarımı kullanıcıya içinde bulunduğu her andan memnun olacağı bir araç iç tasarım sağlamayı amaçlıyor. Yeni nesil multimedya sistemi ile beraber satışa sunulan 2021 Nissan Juke multimedya sistemi ile de iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Yeni Nissan Juke 8’’ boyutundaki dokunmatik ekranı ile kullanıcının telefonu ile bağlantı kurarak interaktif bir sürüş sunmayı amaçlıyor. 2021 Nissan Juke koltuk konforu ise tek parça sportif tasarıma sahip olmanın yanı sıra kullanıcıyı destekleyerek yüksek konfor sağlamayı amaçlıyor. Yeni Nissan Juke 2 farklı deri döşeme ile kullanıcılara sunuluyor. Prestijli ve spor bir görünüme sahip olan deri döşemeyi turuncu kumaş detaylar ile veya siyah Alcantara versiyonu ile sahip olmak mümkün oluyor.

2021 Nissan Juke Motor Özellikleri

2021 Nissan Juke motor özellikleri incelendiğinde düşük hacimli, verimliliği esas alan 2 farklı motor seçeneği çarpıyor. Her ikisi de 999 cc olan 2021 Nissan Juke motor seçeneği 2 farklı şanzıman versiyonu ile bulunuyor. Benzinli bir motor bloğu olan 1.0 DIG-T motor bloğu gücü ve verimliliği esas alıyor. 2021 Nissan Juke gücü 115 beygir olarak listeleniyor. Bu gücü yola aktarmak için 6-ileri M/T şanzımanın yanı sıra 7 ileri bir DCT vites seçeneği de bulunuyor. 2021 Nissan Juke; 1.0 DIG-T motor bloğu ile sınıfına göre oldukça düşük bir üretebiliyor. 2021 Nissan Juke emisyon değerleri incelendiğinde ise 1 litrelik verimlilik hedefleyen motor bloğu ile 117 gr/km seviyesinde bir emisyon değerine sahip olduğu görülüyor. Maksimum hız konusunda da kullanıcıyı tatmin etmeyi amaçlayan Yeni Nissan Juke yalnızca 999 cc hacme sahip olan motor bloğu ile 180 km/s sürate ulaşabiliyor. Bu üst hız seviyesinin yanı sıra 6 ileri M/T vites seçeneği ile 10,7, 7 ileri DCT vites seçeneği ile ise 11,8 saniyede 0’dan 100 km/s sürate çıkabildiği belirtiliyor.

2021 Nissan Juke Yakıt Tüketimi

Verimliliğin ve yakıt tüketiminin oldukça gündemde olduğu günümüz otomotiv dünyasında 2021 Nissan Juke yakıt tüketimi oldukça merak ediliyor. Benzinli ve dizel olmak üzere iki farklı yakıt tipi seçeneğine sahip olan Nissan Juke, NEDC verilerine bağlı olarak sınıfına göre oldukça düşük yakıt tüketimi verilerine sahip oluyor. 2021 Nissan Juke 1.0 yakıt tüketimi verileri incelendiğinde seçilen şanzıman sistemine göre farklı ortalama tüketim verileri olduğu ortaya çıkıyor. 6 ileri M/T şanzımana sahip 1.0 Nissan Juke şehir içi 6,1 ve şehir dışı 4,5 olmak üzere ortalama 5-5,1 litrelik bir yakıt tüketimi değerine sahip oluyor. 7 ileri DCT şanzıman seçeneği ile ise şehir içerisinde 6-İleri M/T şanzımana kıyasla daha düşük bir veri olan 5,9 litre ortalama tüketim verisi elde edilse de uzun yolda 6-ileri M/T şanzımana kıyasla daha yüksek bir yakıt tüketim ortalaması olan 4,8 litrelik bir ortalama tüketim verisi listeleniyor. 46 litrelik bir yakıt deposuna sahip olan Yeni Nissan Juke ile uzun yolculuklara gitmek de mümkün oluyor.

2021 Nissan Juke Yerine Ne Alınır?

Crossover ve küçük SUV sınıfının çok satanları arasında bulunan 2021 Nissan Juke yerine tercih edilebilecek birçok farklı model bulunuyor. Bu modeller arasında Peugeot 2008, Hyundai Kona, Ford Puma, Renault Puma gibi modeller bulunuyor.

2021 Nissan Juke Fiyatları
  • 1.0 DIG-T 115 Düz Vites Tekna 2021 Nissan Juke fiyatı: 229.900 TL
  • 1.0 DIG-T 115 DCT Tekna 2021 Nissan Juke fiyatı: 297.900 TL
  • 1.0 DIG-T 115 DCT Platinum 2021 Nissan Juke fiyatı: 317.900 TL
  • 1.0 DIG-T 115 DCT Platinum PERSO 2021 Nissan Juke fiyatı: 332.900 TL
  • 1.0 DIG-T 115 Platinum Premium 2021 Nissan Juke fiyatı: 349.900 TL
Kiralık Nissan Juke Fiyatları Nasıl?

Kiralık Nissan Juhe fiyatları için hızlıca yolcu360.com ile araştırma yapabilirsiniz. İstediğiniz yerde istediğiniz tarihte hangi rent a car firmasının hangi ofisinde kiralık Juke var hemen öğrenebilirsiniz. Aynı bölgedeki farklı rent a car firmalarını kiralık Juke fiyatlarını listeleyerek en uyguna kim Juke kiralıyor, bilgisine de ulaşabilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama avantajı da yolcu360.com’da!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle