Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2021 Audi e-tron GT Özellikleri ve Fiyatı

2021 Audi e-tron GT Özellikleri ve Fiyatı

2021 Audi e-tron GT nasıl? Bu aralar elektrikli otomobil pazarı ilginizi çekiyorsa; yeni Audi e-tron GT incelememiz hoşunuza gidecektir. Henüz hiçbir yerde bulamayacağınız bir araç inceleme içeriği sunuyoruz: Audi e-tron GT 2021 modeli incelemesi2021 Audi e-tron GT özellikleri ve fiyatı yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Audi marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

2021 Audi e-tron GT Özellikleri ve Fiyatı

Kaynak: http://www.nvl5.ru/

Elektrikli lüks otomobil pazarı giderek büyüyor. Alman otomotiv markaları da bu işin öncüleri. 2021 Audi e-tron GT ile Audi, bu alanda epeyce dominant bir adım attı. İlk kez 2018 yılında prototipini gördüğümüz Audi e-tron GT, şimdi asfalta iniyor. 

2021 Audi A3 Sportback 45 TFSI İncelemesi için tıklayınız.

Elektrikli Pazarında Audi

Kaynak: http://www.nvl5.ru/

Elektrikli otomobil modellerinin sayısı her yıl artıyor. Bu da gelecekte sadece bu modellerin dominant olacağının net bir göstergesi. Audi ise bu konuda en önemli markalardan biri. Audi elektrik devrimine SUV’larla başladı. İlk elektrikli Audi modelleri de Audi e-tron ve e-tron Sportback olmuştu. Audi e-tron GT de elektriklendi. 

Türkiye’de Satılan Elektrikli Otomobil Modelleri Listesine de bakın!

2021 Audi e-tron GT Tasarımı ve Boyutları

Kaynak: https://www.carscoops.com/

Audi markasının ilk kez 2018 yılında Los Angeles Otomobil Fuarında gösterdiği konseptin neredeyse aynısı üretilip pazara sunulmuştu. Peki, 2021 Audi e-tron GT tasarım özellikleri nasıl? 

Tasarım konusunda 2021 Audi e-tron GT modeli, 2018’de konsept otomobilin tasarımına neredeyse tamamen sadık kalmış görünüyor. Bu da otomobilin prestiji açısından çok önemli bir konu. Zira prototiplerle gerçekler asla birbirine yakın bile olamıyor. Arka kapı kolu detayı, daha sade tampon yapısı, daha normal boyutlu yan aynaların kullanılması prototip ile aradaki ince farklar. Basık tavan ile çok havalı duran 2021 Audi e-tron GT modeli, kıvrımları ve kısa tamponu ile gerçekten etkileyici görünüyor. 

2021 Hibrit Audi A3 Sportback Hazır! yazısı için tıklayınız.

2021 Audi e-tron GT Boyutları
  • Uzunluk: 4989 mm
  • Genişlik: 1964 mm
  • Yükseklik: 1414 mm
  • Aks Mesafesi: 2900 mm
  • Bagaj Kapasitesi: hem önde hem de arkada bagajı var. Arka bagajı 405 litre, ön bagajı 85 litre. 

Peki, 2021 Audi e-tron GT iç mekanı nasıl? Hemen bakalım…

2021 Audi e-tron GT İç Mekan Özellikleri
Kaynak: https://www.carscoops.com/

Konsept hali bile göz dolduran çok lüks ve çok havalı bir otomobil söz konusu olunca tabi iç mekan da çok havalı oluyor. Audi e-tron GT iç mekanında sade ama çok etkileyici bir tasarım dili söz konusu. Kokpitte keskin girintiler bolca kullanılmış. Bu girintilerin yarattığı küçük alanlar da iyi kullanılmış. Tam ortada çok büyük bir dijital gösterge alanı var. Bu ekranın takibi de kolay. Audi A6 ve Audi A8 modellerindeki gibi her şey dijital de değil. Gerçek butonlar da var. Bu gerçek anlamdaki düğmelerin bulundurulması, yüksek hızda bile kontrolün kolay olmasını sağlamış. 

Motor ve Performans Konusunda Audi’nin Taycan’ı Gibi…

Porsche Taycan ile aynı platformda üretilen otomobil onun teknik özellikleri ile de benzeşiyor. J1 platform kardeşi iki otomobilin performans detayları da benzer. 

  • 476 HP güç üreten overbost ile 530 Hp güç söz konusu 
  • 0-100km/s Hızlanma: 4,1 saniye
  • Maksimum Hızlanması: 245km/s 
  • Menzil: 488 km
  • Sürekli Güç: 598 HP
  • Sürekli Tork: 850 Nm
2021 Audi e-tron GT Fiyatları Nasıl?
Kaynak: https://motorcarspec.com/

Giderek pazara daha çok elektrikli Audi seçeneği girecek gibi görünüyor. 2021 Audi e-tron GT fiyat bilgisi de merak ediliyor tabi…Bu lüks otomobilin Almanya fiyat etiketinde 100 Euro var. Bu arada Almanya’da Porsche Taycan fiyatı 2021 Audi e-tron GT fiyatından 10- 13 bin Euro daha az kalıyor. 

2021 Audi e-tron GT Kiralama Fiyatları Nasıl?

Kiralık 2021 Audi e-tron GT fiyatları için araştırma yapıyorsanız bu modelin kiralık seçeneğini bulmanız zor. Ancak kiralık Audi fiyatları için yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. Audi kiralamak için farklı rent a car firmalarının sunduğu fiyat ve özellik bilgilerini kolayca inceleyebilir ve bir biri ile karşılaştırabilirsiniz. Uyguna Audi kiralamak üzere farklı rent a car firmalarının fiyatlarını hızlıca değerlendirebildiğiniz gibi kredi kartına 9 taksitle araç kiralama avantajını yakalayabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle