Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Dizel Nissan Qashqai 1,5 dCi DCT İncelemesi

Dizel Nissan Qashqai 1,5 dCi DCT İncelemesi

Dizel Nissan Qashqai alınır mı? Makyajlı Qashqai’de neler değişti? Nissan Qashqai 2020 ne kadar yakıyor ve dizel Qashqai ne kadar hızlı….

Dizel Nissan Qashqai 1,5 dCi DCT İncelemesi

Makyajlanan Nissan Qashqai’nin yakıt tüketimine, başlangıç fiyatına, değişen motor özelliklerine baktık….

Kiralık araba için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Makyajlı Dizel Qashqai Hakkında

Nissan markasının lokomotif modeli Qashqai, uzun süredir makyaj yüzü görmedi. Bu nedenle makyajlı Nissan Qashqai merakla bekleniyor. Makyajlanan Qashqai’de neler değişmiş bakalım dedik: Nissan Qashqai incelemesi yaptık. İşte detaylar:

Makyajlı Nissan Qashqai

Dizel Nissan Qashqai denilince akla, şehir içinde trafiğe yüksekten bakan, seri, kompakt ve az yakan bir otomobil geliyor. Ancak 2020 Nissan Qashqai için işler biraz daha farklı. Motor seçenekleri yenilendi, vites geçişleri hızlandı, hızlanması yavaşladı ve daha az yakıyor. Heyecanlandınız mı, hadi buyurun…

Oto kiralama için İstanbul Havalimanı araç kiralama opsiyonlarını değerlendirebilirsiniz.

2020 Nissan Qashqai’de Değişen Ne Var?

  1. Dizel Nissan Qashqai Motor Özellikleri ve Motor Seçenekleri

Eski Qashqai, 1,6 litrelik 130HP güçte ve 320 NM torkla ilerlerken yeni Qashqai motoru, 1,5 dCi 115 HP güç ve 260 Nm torkla ilerleyecek. 

  1. Nissan Qashqai Yakıt Tüketimi Optimizasyonu

Yakıt tüketimine baktığımızda 1,6 litrelik motoruyla eski Qashqai’nın yakıt tüketimi ortalaması 6,7 litre. Yeni dizel Qashqai’nin yakıt tüketimi ortalaması ise 5,8 litre. Bu, büyük fark demek.

Aylık araç kiralama için İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olanaklarına bakabilirsiniz.

2. Dizel Qashqai Emisyon Değerleri Değişti!

Dizel Qashqai’nin ana üretim amacı, güncellenen Avrupa emisyon değerlerini yakalamak. Önceki motor 119g/km emisyon yaratırken yenisi 106g/km emisyon veriyor. 

3. Yeni Qashqai Şanzıman Yeniliği

CVT şanzımanlı Nissan Qashqai, ani hızlanma isteklerinde biraz yavaş kalıyordu. Motor devrinin yukarıda ve sabit kalmasıyla konfordan ödün veriyordu. Bu, dünya genelinde Qashqai kullananların ortak yorumuydu. Nissan, kullanıcı yorumlarını dinledi ve DCT şanzımanı denedi. DCT şanzıman, çift kavrama ile sarsıntısız geçiş sunarak fark yaratmış. 

Ucuz araç kiralama için Ankara araç kiralama opsiyonlarına bakabilirsiniz.

4. Hızlanma Verileri

Eski Qashqai’nin maksimum hızlanma verisi: 11,3 saniye iken yeni dizel Qashqai maksimum hızlanmasını 13,0 saniyede tamamlıyor. 

Uzun dönem araç kiralama için Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama imkanlarını değerlendirebilirsiniz.

Kiralık Nissan Qashqai Fiyatları Nasıl?

Sıfır km Nissan Qashqai fiyatı 194 bin TL’den başlıyor. Donanım arttıkça Qashqai fiyat etiketinde 248 bin Tl rakamı beliriyor. Peki, kiralık Qashqai fiyatları nasıl? Uygun fiyata Qashqai kiralamak için aşağıdaki ipuçlarını takip edin:

  • yolcu360.com ana sayfasına girin!
  • Burada, karşınıza çıkan online araç kiralama modülüne nereden araç kiralamak istiyorsanız yazın. Mesela Antalya Havalimanı
  • Şimdi Antalya Havalimanındaki rent a car firmalarının müsait araçları ekranınızda anlık olarak listelendi. Bu listeden istediğiniz gibi filtreleme yapabilirsiniz. Örneğin sadece Nissan markası araçları göster, sadece Nissan marka Qashqai model araçları göster gibi…
  • Şimdi Antalya Havalimanı kiralık Nissan Qashqai fiyat listesi elinizde. Burada en uygun kiralık Qashqai seçeneğini görmek çok kolay. 

Yorum ekle