Yolcu360 Blog
Honda-Civic-Sedan
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2019 Honda Civic Sedan İncelemesi

2019 Honda Civic Sedan İncelemesi

İddialı araçlarıyla tüm dünyada rağbet gören otomobil devi Honda’nın, ülkemizde ürettiği 2019 Honda Civic modeli hakkında biraz araştırma yaptık. Yerli üretim, Honda Civic modelinin teknik özelliklerini ve daha fazlasını yazdık. Civic kiralamak isteyenler ya da 2019 Honda Civic Sedan incelemesi arayanlar buraya… Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Honda marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

2019 Honda Civic Sedan İncelemesi

Honda Civic Sedan tasarım olarak sportif ve sıra dışı tasarlanmış bir model. Geniş iç bagaj hacmi, ergonomik koltukları ve vites koluyla rahat bir sürüş için her şey düşünülmüş. Yeni LED teknolojisinden yararlanılarak tasarlanmış arka stop grubu, ön panjur gibi detaylarla fark yaratan bir tasarıma sahip olduğunu hemen belli ediyor. Kozmik siyah, beyaz, mavi, siyah, kırmızı, füme, bordo, beyaz gibi renk seçenekleriyle tarzınızı ortaya koymanıza olanak tanıyor. 6,2” renkli, multimedya ekranı bulunuyor. 

Honda Civic Güvenlik Özellikleri

Sürücü ve ön hava yastıkları, yan hava yastıkları ve perde hava yastıkları sayesinde Honda Civic Sedan 2019 modeli oldukça güvenlikli görünüyor. Ön ve arkada aktif gergili emniyet kemerleri sayesinde sizi ve sevdiklerinizi olası bir tehlikeye karşı koruyor. Yokuşta kalkış desteği, kilitlenmeyi engelleyen fren sistemi, güvenlik sistemi alarmı gibi teknolojilerle hem rahat hem de güvenli bir yolculuk sunuyor.

En Uygun Fiyatlı Honda Modelleri için tıklayınız.

Honda Civic Teknik Özellikleri

1.6 Elegance motorun hacmi 1597 cc’dir. 125 PS maksimum güce ve 153 Nm maksimum torka sahiptir. Ön fren diskleri hava soğutmalı disktir. Araçta CVT şanzıman kullanılması nedeniyle daha verimli güç ve daha iyi yakıt tasarrufu sunar. 4*2 önden çekişlidir. Maksimum 196 km/s hıza çıkabilmektedir. 0 km’den 100 km’ye ise 11,6 saniyede çıkabilmektedir.

Honda Civic ne kadar yakar?

Yakıt deposunun hacmi 46 litre olan Civic,. 100 km’de şehir içi 8,5 litre, şehir dışı 5 litre yakar. CO2 emisyonu 144 g/Km’dir.

Honda CR-V Hybrid Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Honda Civic bagaj hacmi

Honda Civic Sedan’ın  519 L ile oldukça büyük. Çok eşya taşımak isteyenlerin çok seveceği geniş bir bagaj hacmine sahip. Aileler için ya da tatile giderken bol eşya götürebilmek için ideal.

Sıfır Honda Civic Sedan Fiyatları

1,6 Elegance Otomatik vites, benzinli Honda Civic Sedan fiyatı 153,725 TL’dir. Aynı donanımın düz vitesli olanı ise 131,50 TL’dir. Honda Civic fiyatı 209,280 TL’ye kadar varan donanım özelliklerine göre farklı sedanlar bulmak mümkündür.

Kiralık Honda Civic fiyatları

Honda Civic kiralamak için yolcu360.com sayfasını kullanabilirsiniz. Yolcu360.com sayfasının arama motorundan alış tarihi ve bırakış tarihi seçerek kolay bir şekilde müsait araçları listeleyebilirsiniz. Honda Civic günlük kiralama fiyatları ve aylık kiralama fiyatlarını karşılaştırabilir, hangisinin daha avantajlı olduğunda karar verebilirsiniz. İstediğiniz lokasyonda, belirttiğiniz günlerde Kiralık Honda Civic araçları listeleyebilirsiniz. yolcu360.com Honda Civic Sedan kiralamak için firma fark etmeksizin 9 taksite böler. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

 

 

 

 

 

Yorum ekle