Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Honda CR-V Hybrid Özellikleri ve Fiyatı

Honda CR-V Hybrid Özellikleri ve Fiyatı

Honda CR-V Hybrid özellikleri ve fiyatı araştırması yapıyorsanız aradığınız bilgiler burada! Honda CR-V Hybrid hakkında detaylı bilgi paylaşıyoruz. Honda CR-V Hybrid inceleme yazımızı mutlaka okuyun!

Honda CR-V Hybrid Özellikleri ve Fiyatı

Honda CR-V Hybrid modelinin temelleri atıldı. Honda’nın 2025 yılı planları arasında bulunan Honda CR-V Hybrid, Akıllı Çok Modlu Sürücü adlı bir teknolojinin de ilk ürünü. i-MMD yani Akıllı Çok Modlu Sürücü sisteminin ilk örneği olan hibrid Honda CR-V modeli, 2 adet elektrikli motor ve bir adet benzinli motor ile kombine ediliyor. 

Benzinli-Hibrid ve Elektrikli

Honda CR-V Hybrid modelinin yüksek verimlilik sağlayan 2.0 litrelik i-VTEC Atkinson döngüsüne sahip benzinli motoru 184PS güç ve 315 Nm tork üretiyor. Geleneksel şanzımana olan ihtiyacı da ortadan kaldıran yapı, geleceğe yön verecek çok sayıda ilk ve yeni teknolojiyi kullanıcısına adeta bir öncü gibi sunuyor. 

Akıllı Çok Modlu Sürücü Sistemi

Honda CR-V Hybrid 2020 modeli, Akıllı Çok Modlu Sürücü sistemi ya da kısa adıyla i-MMD ile en yüksek verimliliği elektrikli sürüşle sağlamak istiyor. Elektrikli sürüş, benzinli sürüş ve hibrid sürüş arasında da otomatik olarak geçiş yapabilen sistem, mükemmel bir yakıt optimizasyonu sağlıyor. 

Hibrit Honda CR-V, şehir içi sürüş koşullarında mümkün olan en yüksek verimlilik seviyesini sunmak üzere elektrikli sürüş modu ile hibrit sürüş modu arasında hızlı bir geçiş yapabiliyor. Hibrit sürüş modunda akünün jeneratör motoru üzerinden şarj edilebilmesi için benzinli motordan gelen fazla güç yönlendirilebiliyor. Benzinli sürüş modu ise otoyol gibi daha yüksek performans ihtiyacına cevap veriyor. 

Geçişler Fark Edilmemeli!

Son yıllarda, temelde hibrid motordan içten yanmalı motora ya da tam tersine geçiş yapabilen teknolojiyi pek çok otomobilde görüyoruz. Ancak bir motordan diğerine geçişte her bir geçişi hem sürücü hem de yolcular fazlasıyla hissediyor. Peki, geçişleri hissetmesek nasıl olurdu?

Honda mühendisleri, bu konu üzerinde çalışıyorlar. Özellikle araç durduğunda devreye giren start-stop sisteminin ve diğer güç sistemleri arasındaki geçişin hissedilmeyeceği bir teknoloji üzerinde çalışıyorlar. 2020 model Honda CR-V Hybrid güç geçiş noktaları sond erece sarsıntısız bir biçimde sağlanıyor. 

Honda CR-V Hybrid Dijital Gösterge Ekranı

Honda CR-V Hybrid 2020 modelinde özgün bir dijital gösterge ekranı ile karşılaşıyoruz. Ekranda mevcut yani o anki sürüş modu da gösteriliyor. Lityum-ion bataryanın durumu da grafik şeklinde paylaşılıyor. 

Honda CR-V Hybrid Kiralama ve Hibrit Araç Kiralama Fiyatları

Honda CR-V Hybrid kiralamak ya da hibrit araç kiralamak için yolcu360.com sistemi üzerinden farklı rent a car firmalarının müsait araçlarını görüntüleyebilirsiniz. Tek web sitesi üzerinden birden fazla rent a car firmasının müsait olan kiralık hibrit araçlarını ya da örneğimizdeki gibi kiralık Honda CR-V Hybrid fiyatlarını listeleyebilirsiniz. Kiralık hibrit araba fiyatlarını karşılaştırabilir, uygun fiyata hibrit otomobil kiralama süreci için fikir edinebilirsiniz. 

Yorum ekle