Yolcu360 Blog

2019 Honda CR-V İncelemesi

Değişen ve dönüşen dünyada, doğanın tahribiyle birlikte çıkar yolları aranmaya başlandı. Bunlardan biri de yenilenebilir enerji kullanan araçlar. Hybrid teknolojisini kullanarak elektrikli otomobil çağına hızlı bir giriş yapan Honda, CR-V Hybrid modeliyle karşınızda. Bu yazıda 2019 Honda CR-V Hybrid modeli hakkında her şeyi bulabilirsiniz. Honda CR-V teknik özelliklerini inceleyerek araç hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Honda CR-V Hybrid ve benzinli modelleri ile ilgili bilgi alabilirsiniz.  Ayrıca yazımızda sıfır 2019 Honda CR-V fiyatları ve uygun fiyata Honda CR-V kiralama hakkında bilgileri bulabilirsiniz. Yaptığımız bu, Honda CR-V incelemesi sizin araç seçmenizde oldukça yardımcı olabilir.

Honda CR-V i-MMD Hybrid Otomatik Vites

Öncelikle Honda CR-V hakkında bilgileri ele alalım. Yeni bir teknoloji olan İ-MMD hybrid teknolojisi nedir sorusunun da cevabını vererek Honda CR-V teknik özellikleri inceleyelim. Honda CR-V  ne kadar yakar, Honda CR-V bagaj hacmi nedir, ihtiyacınızı karşılayabilir mi bagaj iç hacmine bakarak değerlendirelim. Ardından da sıfır Honda CR-V 2019 fiyatları ve kiralık Honda CR-V fiyatlarını inceleyelim.

Honda CR-V hakkında

Modern ve konforlu iç dizaynı ile büyüleyen CR-V, ahşap detaylarıyla da doğallığı, tekrar vurguluyor. 7 inç büyüklüğüdeki ekranıyla yol boyunca gözünüzü yoldan ayırmak zorunda kalmaz, istediğiniz müziği dinleyebilir, arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz. 2019 modelde ilk kez kullanılan aktif gürültü önleyici ile istenmeyen gürültüyü önlersiniz. Isıtmalı, deri koltukları konforlu bir yolculuk sunuyor. ELektrikli ayarlanabilir yan aynalar, ışığa duyarlı otomatik yanan farlar, sunroof, dokunmadan açılabilen bagaj ile keyifli sürüş yanında hayatınızı kolaylaştırıyor.

İ-MMD Hybrid Teknolojisi nedir?

Elektrik motoru yoğun bir şekilde devrede olmaktadır. Benzinli motor ağırlıklı olarak jeneratör motoruna elektrik ürettirmek için kullanılır. Bu sayede Honda CR-V Hybrid, aslında elektrikli bir otomobil kullanıyormuşsunuz hissi yaşatır. İ-MMD Hybrid Teknolojisi herhangi bir şarj işlemi gerektirmez. Batarya benzinli motordan enerji alarak ve fren anında oluşan kinetik enerjiyi saklayarak şarj olur. Elektrikli sürüşe koşullar uygunsa istediğiniz zaman geçmenize yarayan EV tuşu vardır. Eğer bataryanın şarjı azalırsa sistem otomatik olarak Hybrid sürüş moduna geçiş yapar.

Honda CR-V teknik özellikleri

  1. 2.0L i-MMD Hybrid motor kullanılmıştır.
  2. Yakıt türü programlanmış yakıt enjeksiyon sistemidir.
  3. 1993 cc’lik geniş bir hacmi vardır.
  4. Maksimum güç 184 PS’dir.
  5. Maksimum tork 315 Nm’dir.
  6. Elektronik sabit hızlı şanzıman kullanılmıştır.
  7. Maksimum sürat 180 km/s’dir.
  8. 9,2 sn’de 0 km’den 100 km’ye ulaşır.
  9. Aracın uzunluğu 4600 mm’dir.

Honda CR-V ne kadar yakar?

Yakıt deposunun hacmi 57 litre olan CR-V, 100 km’de şehir içi 5,1 litre, şehir dışı 5,7 litre yakar. CO2 emisyonu 126 g/Km’dir.

Honda CR-V bagaj hacmi

Honda CR-V’nin bagaj hacmi 497 L’dir.

Sıfır Honda CR-V Fiyatları

Honda’nın 2019 CR-V 2.0L i-MMD Hybrid otomatik vites için tavsiye edilen satış fiyatı 450.000 TL’dir.

Kiralık Honda CR-V fiyatları

Honda CR-V hybrid kiralamak için yolcu360.com ana sayfası üzerinden hızlıca araştırma yapabilirsiniz. Uygun fiyata kiralık Honda CR-V bulmak üzere sisteme bir lokasyon bilgisi vermeniz yeterli. Örneğin İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama seçeneklerine bakın ve karşınıza çıkan listeyi Honda marka özelinde süzün. Böylece İzmir Havalimanı uygun fiyata Honda CR-V kiralama sonuçlarına hızlıca ulaşabilirsiniz. Sistem, havalimanındaki farklı rent a car firmalarının müsait araçlarını sizinle paylaşır.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum ekle