Yolcu360 Blog
Ford Edge İncelemesi

2019 Ford Edge İncelemesi

Güçlü bir SUV arıyorsanız Ford Edge 2019 modeli, gerçekten iyi bir seçenek. Ford Edge’nın ön tasarımına baktığımızda bizi geniş ve gösterişli büyük ızgarası, LED ve BİXEON farları,  19 inçlik lastikler ve alttan geçen siyah parça diğer çekici detaylar. Tavan yapısının biraz alçak olması, dinamik görünümüne katkıda bulunmuş. Kaputun büyük ve şişkin yapısı profil tarafından da çok şık duruş sergiliyor. Ayrıca cam üstüne koyulan rüzgarlık sayesinde olduğundan daha büyük gözüküyor. Aracın gerçekten hem ön hem de arka tasarımı, çok heybetli. Peki, Ford Edge’nin içi nasıl? 2019 Ford Edge incelemesi yazısı işte tüm bu sorularınızın yanıtlarını veriyor. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Ford marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

2019 Ford Edge incelemesi

Ford Edge İncelemesi

Bu iddialı SUV iç mekan özellikleri konusunda da aynı şekilde konforlu iç mekan sunuyor. Yüksek malzeme kalitesi öne çıkıyor. Ancak sadelikten hiç ödün verilmemiş. Ford Edge’nin koltukları nubuk ve deri karışımı. Koltukların ısıtma ve soğutma özellikleri, sürüşe duyarlı ısıtmalı direksiyon gibi özellikler, konforu epeyce arttırıyor. Aktif gürültü kontrol sistemi, kabin içerisindeki tam bir sukünet ortamı sunuyor. 

Orta kısma doğru geçtiğimiz zaman Ford SYNC 2 dokunmatik ekran, 8 inç büyüklüğünde. Araç önüne yerleştirilmiş kamera sayesinde ön tarafta aldığı 180 derece açılı görüntüleri izleyebiliyorsunuz. Ekranın diğer bir özelliği de telefonunuzu bağlayıp tüm fonksiyonlarını kullanabilmeniz. Ayrıca havalandırma kontrolü, ses kontrolü ve navigasyon kontrolü de buradan yapılabiliyor.  

Ford Edge’nin yaşam alanı oldukça ferah. Önde ve arkada yaptığımız yolculuklarda rahat ve konfor sunuyor bize Edge. Bu konfora bir de açılır tavan eklediğinde daha çok keyif alıyorsunuz.

Ford Mustang Mach-E 1400 2020 Modeli için tıklayınız.

Ford Edge Motor özellikleri

Ford Edge, konforlu bir aile otomobili. Ama keşke küçük hacimli bir motor seçeneği olsaydı da vergi diliminde erişilebilir kategoride kalabilseydi. Peki, Ford Edge’nin motoru nasıl?

Ford Edge’nin motor özellikleri: 2.0 litrelik dizel üniteye sahip. Bu üniteye 238 HP güç, 500 Nm tork ve 8 ileri otomatik PowerShift şanzıman eşlik ediyor. SUV olmasına rağmen 9.6 saniyede 0-100 km/s hıza ulaşabiliyor ve 216 km/s maksimum hıza çıkabiliyor. Ford Edge performans ve güç bakımından tatmin edici. Ford Edge’nin ortalama yakıt tüketimi ise 7.5 litre.

Kablolu Şarjlı Ford Kuga 2020 yazısı için tıklayınız.

Euro NCAP Ford Edge’ye Ne Vermiş? 

Ford Edge Euro NCAP çarpışma testinden en yüksek puan olan 5 yıldızı alırken, yolcu güvenliğinde yüzde 85, çocuk güvenliğinde yüzde 76 ve yaya güvenliğinde yüzde 67 puan almayı başardı. Güvenlik yardımcılarından aldığı puansa yüzde 89 ile ön plana çıktı.

Ford Edge Kaç Para?

Ford Edge’nın sıfır kaç para? İkinci el Ford Edge fiyatları nasıl? Peki, kiralık Ford Edge fiyatları nasıl?

Ford Edge fiyatı, motor seçeneğinin getirdiği vergilendirme sisteminin de önemli etkisiyle 500 bin TL’den başlıyor.  Maalesef Ford Edge’nin sıfır fiyatı çok rekabetçi değil. Ancak bu motor özellikleri, marka bilinirliği, geniş yaşam alanı düşünülünce ve elbette sunduğu teknolojiler göz önüne alınınca fiyat rakiplerine göre benzer…

Kiralık Ford Edge fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Sistem üzerinden sadece bir kaç saniye içinde istediğiniz bölgedeki en uygun kiralık Ford Edge seçeneğine erişebilir, hızla online araç kiralama yapabilirsiniz. yolcu360.com ile kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. Ayrıca planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınız da var. 

Ford Edge Teknik Özellikleri

Motor: 2.0 lt /Motor Hacmi: 1998 cc / Silindir Adedi: 4 /Maksimum Güç: 238 HP/Maksimum Tork: 500 Nm

Performans Verileri: 0-100 km/s Hızlanma: 9.6 sn / Maksimum Hız: 216 km/s

Frenleri: Önde hava kanallı disk  ve arkada disk şeklinde. 

Ford Edge Yakıt Tüketimi Miktarı

Yakıt Türü: Dizel Şehir İçi: 9.0 lt/100 km/ Şehir Dışı: 6.1 lt/100 km /Karma: 7.5 lt/100 km / Test: 8.9 lt/ 100 km / CO2 Emisyonu: 187 gr/km

  • Ford Edge Boyutlar

Uzunluk: 4808 mm /Genişlik: 1928 mm /Yükseklik: 1686 mm /Dingil Mesafesi: 2848 mm

  •  Ford Edge Bagaj kapasitesi

800 lt /Yakıt Depo Kapasitesi: 64 lt /Boş Ağırlık: 2116 kg Lastik Boyutu: 235/55 R19

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

 

Yorum ekle