Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Ford Puma Özellikleri Ve Fiyatı | 2020 Ford Puma

Yeni Ford Puma Özellikleri Ve Fiyatı | 2020 Ford Puma

Yeni Ford Puma özellikleri ve fiyatı bu aralar epeyce merak edilen bir konu. 2020 Ford Puma’nın özellikleri neler ya da sıfır Puma kaç para gibi sorular varsa aklınızda; sizin için detaylı bir Ford Puma incelemesi yaptık. Ford Puma testleri ve markanın resmi web sitesindeki Puma teknik özellikleri ile Puma kullananların yorumlarını dikkate alarak 2020 Ford Puma modelini inceliyoruz. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Ford marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

Yeni Ford Puma özellikleri ve fiyatı merak ettiğiniz konular arasında ise doğru yere geldiniz! sizler için bir Yeni Ford Puma incelemesi yaparak Ford’un merak edilen yeni modeli hakkındaki bilgileri derledik. Yeni Ford Puma nasıl? Yeni Ford Puma fiyatı? Yeni Ford Puma özellikleri gibi aramalarda bulunduysanız bu yazı inceleme tam size göre!

Ford Puma Özellikleri ve Fiyatı 

Yeni Ford Puma ilginç tasarımıyla birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Yeni Ford Puma fiyatı ve özellikleri merak edilen konuların başını çekmekte. Bu incelememizde Yeni Ford Puma hakkında detaylı bilgi arayanlara istediklerini vereceğiz. 

Kaynak: https://www.honestjohn.co.uk/

Yeni Ford Puma günümüz teknolojisinden son damlasına kadar yararlanan bir araç. Ford’un çok sayıda elektronik sürüş yardımı ile donattığı Puma, sürücüsüne adeta asistanlık yapıyor! Adaptif hız sabitleyici ile uzun yolculuklarda kullanıcısının yorulmamasını sağlarken aynı zamanda da yoldaki tabelalar hakkında sizi uyararak hiçbir şeyi kaçırmadığınızdan emin oluyor. Tamamen elektronik olarak kişiselleştirilebilen Puma, sürücünün tarzına göre sürüş dinamiklerini değiştirebiliyor. Ford Puma acil durum manevra destek sistemi ile önünüzde aniden yavaşlayan veya duran bir araç olması durumunda direksiyon yardımı sunarak riskten kaçınmanıza yardımcı olur. Ford Puma sürüş yardımları yalnızca yolda giderken de değil, eve gelip aracınızı park edeceğiniz zaman da size yardımcı oluyor. Park yardımı sayesinde park edeceğiniz yeri görebilir veya isterseniz Puma’yı kendini park etmesi için bırakabilirsiniz.

Ford Puma Motor Özellikleri

Kaynak: https://www.honestjohn.co.uk/

Yeni Ford Puma donanım paketleri 4 tane olup, her biri günlük hayat için oldukça yüksek performans sunmakta. Yeni Ford Puma motor gücü 95, 125 ve 155 beygir olmak üzere 3 düzeye dağılmış durumda. Manuel veya otomatik olarak satın alabileceğiniz  Puma şanzımanı ile de sürücülere seçenek sunuyor.  Ford’un ödüllü 1L EcoBoost motorunu kullanan Puma, hem düşük tüketim ve emisyon değerlerini sağlayıp hem de yüksek performans sağlayabiliyor. 

Kablolu Şarjlı Ford Kuga 2020 yazısı için tıklayınız.

Hibrid Puma 

Kaynak: https://www.topgear.com/

Elektrikli ve hibrit araçların bu kadar gündemde olduğu dönem de elbette Puma da bundan nasibini aldı. İçerdiği teknolojik donanım ile oldukça yenilikçi bir SUV olan Puma, 1.0L EcoBoost motorunun yanı sıra bir de elektrik motoru sunarak kullanıcıya tam 155 beygir ve 240 Nm tork sağlıyor. Zaten oldukça ekonomik bir benzin motoruna sahip olan Yeni Puma, verimliliğe çok önem veriyor. Yeni Ford Puma hibrit versiyonu yalnızca 4.4 litrelik bir ortalama tüketime sahip. Ford Puma tüketimi de oldukça aşağıda tutarak verimliliği ile öne çıkıyor. 

2020 Puma’da İç Mekan Nasıl?
Kaynak: https://www.honestjohn.co.uk/

Yeni Ford Puma konfor yönünden de öne çıkan bir araç. Deri detaylı koltukları ile sizi iyice saran Puma, rahat edebilmeniz için birçok özellik içeriyor. İstenildiği takdirde masaj bile yapabilen koltukları ile kullanıcıları şımartıyor. Puma kabini 12.3’’ renkli LCD ekranıyla isteyeceğiniz her bilgiyi size sunuyor. Telefonunuza çok yönlü bağlantı imkanı da tanıyan Puma buna ek olarak 575 watt’lık üst düzey bir ses sistemini de kullanıcı ile buluşturuyor. Şık iç mekan tasarımına bir de panaromik cam tavan seçeneği eklenince, karşımızda tadından yenmez bir iç mekan buluyoruz!

2019 Ford Edge İncelemesi için tıklayınız.

2020 Ford Puma Fiyatlar
Kaynak: https://www.honestjohn.co.uk/

Yeni Ford Puma özellikleri anlatıldığına göre sırada 2020 Puma fiyatı var. Bu teknolojik ve şık tasarımlı Ford Puma fiyatı 212.100 Türk lirasından başlayarak satışa sunuluyor. Eğer hibrit versiyonunu isterserseniz de Ford Puma Hibrit fiyatı 338.900 Türk lirası olarak listelenmiş durumda.

Kiralık Ford Puma Var mı?

Ford Puma, henüz çok yeni bir otomobil. Henüz rent a car firmalarının filolarına dahil olmaması muhtemel. Ancak kısa süre içinde az sayıda da olsa kiralık Puma seçeneği olacaktır. Uyguna araç kiralamak için yolcu360.com üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle