Yolcu360 Blog
Türkiye’de Volkswagen Fabrikası
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Volkswagen Türkiye Fabrikası Hakkında Yeni Açıklamalar Var!

Volkswagen Türkiye Fabrikası Hakkında Yeni Açıklamalar Var!

Volkswagen Türkiye fabrikası hakkında yeni açıklamalar var: Volkswagen’in Türkiye fabrikası konusu kesinleşti mi? Türkiye’de Volkswagen fabrikası açılacak mı?

Volkswagen Türkiye Fabrikası Hakkında Yeni Açıklamalar Var!

Volkswagen’in Türkiye’de açacağı fabrika konusu, epeydir gündemde. Son birkaç aydır ülkemizde hem ekonomi gündeminde hem otomotiv sektörünün gündeminde hem de iş arayışındaki vatandaşın gündeminde önemli bir konu var: Volkswagen yeni fabrikasını Türkiye’de açacak mı? Marka yetkililerinden yeni açıklamalar var, bakalım VW Türkiye fabrikası hakkında son durum ne?

Kiralık araba için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Volkswagen’in Türkiye Fabrikası

Almanya’da basın mensupları, Volkswagen üretim müdürü Andreas Tostman’a yeni fabrika hakkında sorular sordu. Volkswagen üretim müdürü Andreas Tostman da net açıklamalar da bulundu.

Marka, geçtiğimiz Ağustos ayında bir açıklama yapmış ve yeni fabrikasını Türkiye’de ya da Bulgaristan’da kuracağını duyurmuştu. Ancak Volkswagen üretim müdürü Andreas Tostman, bu son açıklamasında net bir şekilde fabrikanın Türkiye’de kurulacağını söyledi. İki hafta içinde fabrikanın açılışına dair daha net açıklamalar yapılacağını da belirtti. 

Oto kiralama için İstanbul Havalimanı araç kiralama opsiyonlarını değerlendirebilirsiniz.

VW Manisa Fabrikası Ne Zaman Açılacak?

Yaklaşık 1 milyar euroluk bir yatırımla Manisa’da yapılması planlanan fabrikanın yılda 300.000 otomobil üretmesi ve 4.000 kişiye istihdam sağlayacağı da masada görünen önemli rakamlar arasında. Kısa süre içerisinde açıklanacak olan anlaşmanın ardından inşaatın 2020 içerisinde başlayacağı ve 2022 itibarıyla da otomobil üretimi yapabilecek noktaya gelinmesi planlanıyor. 

Elektrikli Volkswagen Haberleri için tıklayın!

Volkswagen Türkiye’de fabrika açacak mı sorusunun yanıtı çok önemli. Neden mi?

  • Çok büyük bir ekonomik devinim demek ve bu, ülke ekonomisi için bugün çok değerli. 
  • Dünyanın en fazla satan markalarından biri olan VW’in üretim yerinin Türkiye olması, “bu ülke yatırım için değerli” mesajını dünyaya verecektir. 
  • Otomotiv sektöründe Türkiye’nin üretim deneyimi tescillenecektir.
  • Hem mühendislerimiz, hem teknisyenler ve teknikerlerimiz ve hem de işçilerimiz için büyük bir istihdam alanı açılacaktır. 
  • Yerli üretim vergi avantajı ile sıfır Volkswagen fiyatları (üretilen model için) daha ulaşılabilir hale gelebilir. 

Aylık araç kiralama için İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olanaklarına bakabilirsiniz.

Kiralık Volkswagen Fiyatları Nasıl?

Kiralık Volkswagen fiyatları nasıl, bu soruya yanıt bulmak üzere yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfasındaki online araç kiralama modülüne arabaya ihtiyaç duyduğunuz lokasyon bilgisini girin. Örneğin İzmir Bornova araç kiralama seçeneklerine bakmak üzere bu lokasyonu girin. Lokasyonda yani örneğin Bornova rent a car firmalarının müsait araçları ekranınıza listelenecektir. Bu listede araçların markası, modeli, yakıt tüketim miktarı, şanzıman tipi, hangi rent a car firmasından kiralık olduğu gibi bilgiler ve elbette kiralık araçların fiyatları da bulunur. Bu listeden istediğiniz kritere göre filtreleme yapabilirsiniz. Örneğin İzmir Bornova Volkswagen kiralama arayışında en uygun kiralık VW seçeneğini bulabilirsiniz. 

Ucuz araç kiralama için Ankara araç kiralama opsiyonlarına bakabilirsiniz.

Yorum ekle