Yolcu360 Blog
Fİat Doblo

Fiat Doblo Rekor Kırdı!

Fiat Doblo haberleri var: TOFAŞ, Fiat Doblo ile bir rekor daha kırdı. Otomotiv ihracat rekorunun ardından en fazla üretim adedi rekoru da TOFAŞ’tan. 

Fiat Doblo Rekor Kırdı!

Fiat Doblo rekor kırdı: Üretim adedi ile markanın farklı bir ülkede ürettiği en büyük adede ulaştı. TOFAŞ, tam 2 milyonuncu Doblo’sunu üretti. Detaylar şöyle…

2 Milyonuncu Doblo Banttan İndi!

Hafif ticari araç sınıfının önemli pay sahiplerinden olan Fiat Doblo, üretim adetleri bazında 2 milyon barajını aşarak tarihe geçti. 

Fİat Doblo ForoğraflarıBu oto haber, çok önemli. Çünkü ülkemizde üretilen bir aracın bu denli talep görmesi, hem ülkemiz ekonomisi için hem de otomotiv sektöründeki deneyimimizi kanıtlamak için değerli. Özetle; Fiat’ın Doblo modeli, farklı açılardan iç pazar açısından çok önemli bir model. TOFAŞ, Fiat Doblo üretimi ile tam 80 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Bu, hiç de azımsanacak bir rakam değil. Üstelik onca işçinin, mühendisin emeğiyle ve deneyimiyle. 

Kiralık araba için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu’nun Açıklamasından Notlar

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, “Tofaş, uluslararası pazarlara sunduğu araçlarla, ülkemizi küresel ölçekte başarıyla temsil ediyor. Hafif ticari araç segmentindeki kilit oyuncumuz Doblo, Tofaş için büyük bir gurur kaynağı ve Türkiye otomotiv tarihinin önemli bir kilometre taşı. 2000 yılından bu yana fabrikamızda üretilmekte olan Doblo, Türkiye’nin küresel ticari araç üretim üssü olmasında önemli rol üstlendi ve 19 yıldır aralıksız ülke ihracatımıza katkı sağlamaya devam ediyor. Segmentinin yaratıcısı olmasının haricinde; fikri ve sınai hakları da Tofaş’a ait olan Doblo’nun mevcut neslinin geliştirilmesinde Tofaş çalışanları önemli sorumluluklar aldılar. Doblo projesindeki deneyimlerimizin şirketimizin yeni projeleri fabrikamıza çekilebilmesinde önemli etkisi oldu” şeklinde açıklama yaptı. 

Aylık araç kiralama için İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olanaklarına bakabilirsiniz.

Doblo-CombiKiralık Fiat Doblo Fiyatları Nasıl?

Kiralık Fiat Doblo fiyatları nasıl? Doblo kiralayarak kalabalık ailelerle uzun seyahatlere çıkabilirsiniz. Doblonun sunduğu konfor, uzun yolun zorluklarını yaşamanıza engel olur. Üstelik yeni nesil Doblo modelleri, teknolojik anlamda çok büyük konfor sunuyor. Peki, Doblo kiralama fiyatları nasıl ve uygun fiyata Doblo kiralamak için ne yapmalı?

Kiralık Doblo fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve pratik bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfasındaki online araç kiralama modülüne lokasyon bilgisi girdikten hemen sonra karşınıza ilgili bölgedeki müsait kiralık araçlar listelenir. Bu listede araçların markası, modeli, hangi rent a car firmasından kiralık olduğu gibi bilgiler de bulunur. Bilgileri, kendi talebinize göre filtreleyebilir ve bir noktadaki en uygun fiyatlı kiralık Doblo seçeneğini bulabilirsiniz. 

Ucuz araç kiralama için Ankara araç kiralama opsiyonlarına bakabilirsiniz.

Yorum ekle