Yolcu360 Blog
Volkswagen T-Roc 2019 incelemesi

T-Roc Satışa Hazır!

Volkswagen T-Roc 2019 hakkında bilgi arayanlar için araştırdık: Volkswagen T-Roc 2019 incelemesi yaptık. 2019 T-Roc motor özellikleri, donanım paketi, tasarımı ve fiyatı…

T-Roc Satışa Hazır!

Volkswagen’in SUV ailesine sunduğu yeni T-Roc modeli, uzun bir süredir otomobil piyasasında merakla bekleniyordu. 2019 T-Roc’un tasarımı kadara sürüş özellikleri ve sunacağı teknoloji de merak konusu olmuştu. Peki, T-Roc 2019 modeli ne kadar yakıyor, ne kadar hızlı, ne kadar güçlü? T-Roc hakkında merak edilenler için okumaya devam edin…

Volkswagen T-Roc 2019

VW T-Roc 2019 modeli, özetle son teknolojiyi, fonksiyonel özelliklerle birlikte sunan çok çarpıcı bir renk paleti ile satışa sunuluyor. Aslında bu araç, markanın gelecek planlarının da bir özeti gibi.

Volkswagen’in sürekli genişlettiği SUV ailesine yeni katılan T-Roc’un motor seçeneklerine baktığımızda ülkemizde sace v1,5 TSi 150 PS ACT motor ve 7 ileri DSG şanzımanla sunulduğunu görüyoruz. T-Roc’un motoru 250NM tork sunuyor. 0-100km/s hızlanmasını 8,4 saniyede tamamlıyor. T-Roc’un maksimum hız değeri ise 205km/s.

Volkswagen T-Roc 2019 Donanım Özellikleri

T-Roc’un donanım özelliklerine bakınca da Türkiye’de Hıghline paketi görüyoruz. 8 inçlik kapasitif dokunmatik ekran, multimedya sistemi, LED stop ve far sistemi, App connect mobil bağlantı, 17 inç alüminyum alaşım jantlar, elektrikli ve katlanabilir yan aynalar gibi detaylar bu donanımda var. Ayrıca ön ve arka park sensörleri, iki bölgeli ve tam otomatik olan klima ile LED gündüz farları da önemli ayrıntılar.

Volkswagen T-Roc 2019 İç Mekan Özellikleri

T-Roc’un gösterge panellerine baktığımızda 8 inçlik kapasitif dokunmatik ekran ile Active Info Display gösterge panelini fark ediyoruz. İkisinin de dokunma hassasiyeti çok yüksek ve arayüz çok başarılı.

Elektrikli açılan T-Roc bagaj kapağı, belki büyük yenilik değil ama çok büyük konfor. Peki, sıfır T-Roc kaç para2019 Volkswagen T-Roc fiyatı ise 193 bin TL’den başlıyor.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle