Yolcu360 Blog
Citroen-Berlingo-Beyaz

Yeni Citroén Berlingo Testi

Yeni Citroen Berlingo nasıl olmuş bi’ baktık! 2019 Yeni Citroen Berlingo testi işle aracı değerlendirdik. İşte Yeni Citroen Berlingo 2019 modeli incelemesi

Yeni Citroen Berlingo Testi

Citroen Berlingo 2019 nasıl? Yeni Citroen Berlingo’yu kullananlar ne diyor? 2019 Berlingo hakkında yorumlar ne diyor? Peki, 2019 model Berlingo’nun teknik özellikleri neler? Mesela, Berlingo ne kadar yakar ya da Yeni Citroen Berlingo ne kadar hızlı? Elbette Berlingo’nun bagaj hacmine ve iç mekan özelliklerine de baktık…

Yeni Citroen Berlingo Hakkında

Citroen Berlingo fiyatı, teknik özellikleri ve yakıt tüketimi ortalaması gibi konu başlıklarını değerlendirelim mi?

Biraz Fiyat konuşalım: Citroen Berlingo Kaç Para?

Öncelikle bir Berlingo almayı düşünüyorsanız aracın en uygun fiyatlı seçeneği benzinli ve manuel olanı. Berlingo fiyat listesine bakınca; Citroen Berlingo 1.2 Puretech 110 HP seçeneği en uygun fiyatlı Berlingo. Sıfır km Citroen Berlingo fiyatı 99 bin TL’den başlıyor.

Kiralık Berlingo Fiyatları Nasıl?

Eğer Citroen Berlingo kiralamak niyetindeyseniz de yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir fiyat araştırması yapabilirsiniz. Sistem, size fiyatları karşılaştırma olanağı da sunuyor. Özellikle ticari araç kiralama seçenekleri için çok net bir fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Hafif ticari araç segmentinin hem satın alma hem de kiralama alanında son yıllarda epeyce popüler olduğunun da altını çizelim. Zira, geniş ve kolay yükleme, arka koltuklarda konforlu oturma gibi avantajların yanı sıra artık kokpit konusunda da bu araçların lüks otomobillerden pek farklı kalmadı. Bu detaylar da onları hem araba alırken hem de araba kiralarken cazip kılıyor.

Citroen Berlingo’nun Özellikleri Nasıl?

Citroen Berlingo tasarım konusunda sempatik hatları olan bir hafif ticari. Yuvarlak hatlar ve onu destekleyen farlar ile jant yapısı, ona sıcak, sevimli bir hava katmış. Ona ön taraftan baktığımız zaman başarılı bir şekilde tasarlanmış aydınlatma grubunun oldukça iyi göründüğünü söyleyebiliriz. Farlar, sis lambaları ve gündüz farları katlı bir tasarım anlayışı ve iyi bir görünüm oluşturacak şekilde tasarlanmış,

Yeni Berlingo’nun İçi Nasıl?

Yaşam alanı çok geniş ve inanılmaz ferah. Cam tavan yok. Baş mesafesi açısından bu tip bir tercih çok daha iyi olacaktır. Ancak cam tavan isteyenler opsiyon paketlerine bakabilir. Hem önde hem de arkada çok geniş bir oturma alanı sunuyor. Hatta sınıfına göre en iyilerden biri. Bu yönüyle Berlingo 2019’un iç mekanı, Çocuklu aileler için çok ideal bir seçim olacaktır.

El freni yerine elektronik bir el frenine yer verilmiş. Eşya gözleri sayısı yeterli.

Citroen-Berlingo-Beyaz

Yeni Citroen Berlingo’nun Motoru Nasıl?

Biz, baz versiyon olan Yeni Citroen Berlingo 1.2 Puretech 110 HP motor özelliklerine baktık. Detaylar şöyle:

Öncelikle az tüketen bir manuel şanzıman ve 1.2 litrelik benzinli motor ikilisi söz konusu. Bu motor, 110 HP güç üretiyor. Az yakan hafif ticari araç arayışında iyi bir seçenek.

Yeni Citroen Berlingo’yu Kullananlar Ne Diyor?

Citroén Berlingo, kullanıcı yorumlarına baktığımız bu yeni olan 2019 model Berlingo yorumları çok olumlu. Yol tutuşu, sarsıntısız sürüş övülen özellikler. Ayrıca Berlingo yorumlarında tasarruflu tüketimin altını çizmeyen kalmamış. Yaşam alanının geniş olması ve bolca eşya gözü de övülenler arasında. Bazı kullanıcılar, cam tavan seçeneğinin opsiyon pakette olmasını eleştirirken bir çok kullanıcı bunun iç mekan genişliğini arttıran bir detay olduğunu söylemiş.

Yeni Berlingo Euro NCAP Sonuçları

PSA Grubu ailesi Peugeot Rifter önderliğinde EuroNCAP çarpışma testine girdi. Berlingo Euro NCAP’ten 4 yıldız aldı. Yetişkin yolcu güvenliğinden yüzde 91, çocuk yolcu güvenliğinden yüzde 81, yaya yolcu güvenliğinden yüzde 58 ve güvenlik yardımcılarından yüzde 68 puan aldı.

Citroen Berlingo 1.2 Puretech 110 HP Teknik Özellikleri

Citroen-Berlingo-BeyazMotor: 1.2 lt /Motor Hacmi: 1199 cc / Silindir Adedi: 4 /Maksimum Güç: 110 HP/Maksimum Tork: 205 Nm

Performans Verileri: 0-100 km/s Hızlanmasını 11.5 sn. de alıyor. Berlingo’nun  maksimum hızı ise 175 km/s. Berlingo fren yapısına baktığımızda önde hava kanallı disk  ve arkada disk görüyoruz.

Gelelim en can alıcı soruya: Benzinli manuel Citroen Berlingo ne kadar yakar? Yeni Berlingo yakıt tüketimine baktığımızda incelediğimiz baz versiyon 1.2 Puretech 110 HP yakıt tüketimi miktarı şöyle:

Benzinli Berlingo Yakıt Tüketimi

Şehir İçi: 6.3 lt/100 km/ Şehir Dışı: 5.0 lt/100 km /Karma: 5.5 lt/100 km / Test: 6.3 lt/ 100 km / CO2 Emisyonu: –

Yeni Citroen Berlingo Boyutlar

Uzunluk: 4403 mm /Genişlik: 1848 mm /Yükseklik: 1844 mm /Dingil Mesafesi: 2785 mm. Berlingonun bagajı 775 lt. Yakıt deposu 60 litre. Yeni Berlingo lastik boyutu ise 205/60 R16 şeklinde.

Citroén Berlingo Kiralama Fiyatları

Hafif Ticari Araç Kiralama yasağı Bitti! haberine de bakın!

Citroén Berlingo kiralama fiyatlarına yolcu360.com üzerinden hızlıca bakabilirsiniz. Hafif ticari araç kiralamak için fiyatları karşılaştırabilirsiniz. İstediğiniz bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık Citroén Berlingo seçeneğine hızlı ve kolay bir biçimde erişebilirsiniz. Ayrıca aylık hafif ticari araç kiralama seçeneklerine de bakabilirsiniz.

 

Yorum ekle