Yolcu360 Blog
Jaguar I-Pace eTrophy
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Jaguar I-Pace eTrophy İncelemesi

Jaguar I-Pace eTrophy İncelemesi

Jaguar I-Pace eTrophy hakkında bilgi mi arıyorsunuz? Tamamen elektrikli yarış arabalarının sayısı artıyor. 2019 Jaguar I-Pace eTrophy de bunlardan biri. %100 elektrikli bir performans aracı olarak tasarlanan Jaguar I-Pace eTrophy 40 dakikada tamamen şarj oluyor ve saatte 195km hızlanabiliyor. 2019 Jaguar I-Pace eTrophy incelemesi yaptık, okuyun…

Jaguar I-Pace eTrophy İncelemesi

Son günlerde hemen her otomotiv dergisinde onu görüyoruz: Jaguar I-Pace eTrophy. Yarışçı otomobil Jaguar I-Pace eTrophy 2019, farklı alanlarda ve farklı koşullarda testlerden geçiyor. Peki, yeni Jaguar I-Pace eTrophy hakkında neler biliyoruz?

Tamamen Elektrikli Bir Yarış Otomobili

Jaguar’ın elektrikli modeli, I-Pace eTrophy tamamen elektrikli bir otomobil. Yarışlar için geliştirilen elektrikli Jaguar I-Pace eTrophy modeli 40 derecede buzlu zeminde bile mükemmel yol tutuşu sergiliyor.

Kars Çıldır Gölü’nde Teste Girdi!

Daha önce bir haberimizde Kars Çıldır Gölü’nün otomotiv devlerinin araçlarını zor koşullarda test etmek için kullandığı bir piste dönüştüğünden bahsetmiştik. İngiliz lüks otomobil markası Jaguar da yeni elektrikli modeli Jaguar I-Pace eTrophy için Kars Çıldır Gölü parkurunu seçti. 

Suudi Arabistan’da gerçekleşen ABB FIA Formula E Yarışlarında gövde gösterisi yapan Jaguar I-Pace eTrophy modeli, İsveç’te ve Kars’taki Çadır Gölünde test edildi.

Panasonic pillerle dünyanın en kuzeyinde şarj olan Jaguar I-Pace eTrophy’nin tüm zorlu koşullarda başarılı sonuçlar sunması, onu, sadece iyi bir yarışçı yapmıyor aynı zamanda  iyi bir yol arkadaşı yapıyor.

Jaguar I-Pace eTrophy modelinin maksimum hızı 195km/s. Elbette şarj süresi de çok önemli.Jaguar I-Pace eTrophy hızlı şarj ile 40 dakikada tamamen şarj oluyor.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle