Yolcu360 Blog
Skoda Kodiaq vRS
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Skoda Kodiaq vRS İncelemesi | Skoda Kodiaq vRS Özellikleri

Skoda Kodiaq vRS İncelemesi | Skoda Kodiaq vRS Özellikleri

Skoda Kodiaq vRS hakkında bilgi arayanlar için araştırdık. Detaylı bir Skoda Kodiaq vRS incelemesi yaptık.  Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Skoda marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Skoda Kodiaq vRS İncelemesi

Çek Cumhuriyetinin en önemli markası olan Skoda, çok geniş bir pazarda çok iyi satış adetleri yakalıyor. Skoda Bisiklet fabrikasından bu yana epey yol alan marka, SUV talebine de kayıtsız kalmadı ve çok şık bir SUV olan Kodiaq’ı tasarladı. Skoda Kodiaq hemen her dönem iyi satış başarısı yakaladı. Marka, şimdi de Skoda Kodiaq’a vRS logosu koydu.

Skoda Kodiaq vRS Teknik Özellikler Tablosu

  • Fiyat: 43 bin Euro’dan başlıyor.
  • Motor: 1984cc 16V biturbo dizel- 240HP 4000 d/d- 500Nm 1750d/d.
  • Aktarma: 7 ileri otomatik şanzımanlı ve 4X4
  • Performans: 0-100km/s hızlanmasını 7.0 saniyede tamamlıyor. 220km/s rakamı da Skoda Kodiaq vRS’nin maksimum hızı.
  • Skoda Kodiaq vRS ne kadar yakıyor: 100km’de ortalama 6,5 litre.
  • Toplam ağırlık: 2009kg.

Yeni Skoda Fabia Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Skoda Kodiaq vRS Yorumları Nasıl?

Skoda Kodiaq’ın vRS versiyonu henüz ülkemize gelmedi. Ama Avrupa’da aracı deneyimleyenlerin yorumlarına bakınca şöyle bir özet yapılabilir:

Bildiğimiz Skoda Kodiaq motoruna göre bu RS’li Kodiaq modeli çok daha fazla güçlü. Üstelik büyük bir fiyat farkı yok. Ancak şaside hiç bir şey değişmemiş. Oysa Kodiaq kullanıcılarının tasarıma dair eleştirileri göz önüne alınarak bir farklılık- revize yapılabilirdi. Diğer yandan bagaj hacmi çok geniş. Onunla ağaç kesip taşımak bile mümkün.

Skoda’nın RS Logosu

Skoda Kodiaq vRS modeli 2019 model arabalar listesinin en göze çarpan seçeneklerinden biri. Skoda’nın SUV kategorisine sunduğu bir performans aracı gibi olan Skoda Kodiaq vRS 2019, Octavia’nın RS logosunu aldı. Skoda’da RS logosunu ilk Octavia modelinde gördük. Skoda Octavia RS dışında bir dönem Fabia’nın da RS’si vardı. Ama şimdi Skoda Kodiaq vRS trend olacak.

2020 Skoda Fabia Özellikleri için tıklayınız.

Skoda Kodiaq vRS Hakkında Detaylar
  • Manuel modda üst vitese kendi geçiyor ve bu, biraz can sıkıcı olabiliyor.
  • Kaputun altında Volkswagen’deki 2.0 litrelik biturbo dizel motor kullanılmış.
  • Araç, Nürburgring’de yani “yeşil cehennem”’de test edilmiş ve yedi koltuklu SUV kategorisinde rekor kırmış. Yani performansı yüksek ama 7 kultuklu bir SUV arıyorsanız Skoda Kodiaq vRS doğru adres. Ancak bu aracın kitlesi bizce bu kitle değil.
  • Aracın standart 4 çeker sistemi çok iyi çalışıyor.
  • Adaptif amortisörler sürüş karakterinin akıcı olmasını sağlıyor.
  • Skoda Kodiaq vRS yerine VW Tiguan ya da Seat Ateca alınabilir.  İkisinin de fiyatı, Skoda Kodiaq vRS’dan biraz daha uygun.
Kiralık Skoda Kodiaq Fiyatları Nasıl?

Otomatik 4X4 SUV kiralamak istiyorsanız Kodiaq iyi bir seçenek. Kiralık Kodiaq fiyatlarına yolcu360.com üzerinden hızlıca bakabilirsiniz. Belirli bir lokasyon için örneğin Bursa araç kiralama fiyatları için hızlı bir aramada karşınıza çıkan listede Skoda ve Kodiaq şeklinde bir filtreleme yapıp fiyatları inceleyebilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle