Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Sakarya Aquapark Nerede? | Doğu Marmara’nın En Büyük Su Parkı

Sakarya Aquapark Nerede? | Doğu Marmara’nın En Büyük Su Parkı

Yazın özellikle çocuklu ailelerin en büyük eğlence merkezlerinden biri olan su parklarından Doğu Marmara bölgesinin en büyük su parkı Sakarya AquaparkSakarya gezilecek yerler arasında bulunan Sakarya aquapark tatil köyü nerede? Sakarya Aquapark fiyatları ve Sakarya Aquapark servis bilgilerini Sakarya Aquapark nerede yazımızda sizler için derledik, iyi eğlenceler 🙂

İstanbul’dan hafta sonu kaçılacak yerler arasında yakın konumuyla Sakarya’daki su parkı dikkat çekiyor. Eğlenceli bir gün geçirmek için oldukça ideal. Birbirinden eğlenceli kaydıraklar ve farklı derinliklere sahip havuzları ile burada kaçamak bir tatil yapabilirsiniz.


Sakarya Aquapark Nerede? Nasıl Gidilir?

İstanbul Sakarya aquapark arası kaç km diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. İstanbul’a sadece 209 km uzaklıkta bulunan Sakarya aqupark’a araç kiralama yaparak günübirlik gidebilirsiniz. yolcu360.com’dan İstanbul araç kiralama seçeneklerine bakarak kiralayacağınız kiralık araç ile 2 saat 40 dakikalık bir yolculuğun sonunda ulaşabilirsiniz. Eğer şehir dışından geliyorsanız İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı araç kiralama veya İstanbul havalimanı araç kiralama seçenekleri içinden bir kiralık araç ile konforla gidebilirsiniz.

Sakarya Acarlar Longozu yazısı için tıklayınız.

Sakarya Aquapark Hakkında Bilgiler

Sakarya Aquapark 15.400 metrekare alan üzerine kurulu alanıyla Doğu Marmara’nın en büyük aquaparkı olma özelliğini taşıyor. Tesis içinde; soyunma odaları, kabinler, lavabolar, cafe, mutfak bölümü, alkolsüz bar, havuz kıyafeti için market, idari birimler ve mescit gibi her ihtiyaca yönelik alan bulunuyor. Yazın küçük bir tatil yapmak için imkan veren güneşlenme alanları ve çok sayıda farklı havuz konsepti ile keyifli bir gün geçirilebilir.


Sakarya Aquapark Fiyat Bilgileri

Sakarya aquapark giriş ücreti 2019 itibariyle hafta içi kişi başı 60 TL, pazar günleri ise 70 TL olarak belirlenmiş. Yaş aralıklarına göre yapılan sınıflandırmada ise 3-7 yaş arası çocuklar için giriş ücreti 35 TL iken; 7-12 yaş arası çocuklar için de 45 TL olarak belirlenmiştir.

Yorum ekle