Yolcu360 Blog
Opel Crossland X
Opel Crossland X
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2018 Opel Crossland X İncelemesi | 2018 Opel Crossland X Özellikleri

2018 Opel Crossland X İncelemesi | 2018 Opel Crossland X Özellikleri

2018 Opel Crossland X hakkında söylenebilecek ilk şey, kompakt crossover kategorisinin liderlerinden olduğu. Peki, Opel CrosslandX kaç para, nasıl tasarlandı, ne kadar yakıt tüketiyor… 2018 Opel Crossland X incelemesi sizin için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerini inceleyerek Opel marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

2018 Opel Crossland X İncelemesi

Opel Crossland X 2018 modeli ilginizi çekiyorsa otomobil hakkında teknik verileri ve test sürüşü izlenimlerimizi paylaştığımız içeriğimizin devamını okuyun. Opel’in kompakt crossover sınıfına güçlü bir yarışçı olarak yönlendirdiği araç, tasarımından performansına kadar etkileyici.

2020 Opel Corsa Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Opel Crossland X 1,2 Ecotec AT Excelence Hakkında

Öncelikle Opel, 2018 model CrosslandX ile geniş bir yaşam alanı sunuyor. Uzun yolcuklarda bile keyifle seyahat edebileceğiniz bir iç mekan konforu da var. Yüksek sürüş pozisyonu ve geniş bagaj hacmi de oldukça rahatlatıcı.

LED far teknolojisi, son derece sade tasarlanmış olan bagaj kapağı da çok şık ve akıcı bir görünüm sunuyor.

Opel Mokka-e Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

2018 Opel Crossland X İç Mekanı Nasıl?

İç mekanda ilk dikkati çeken kokpitte düğme karmaşasının olmaması. Ekran altında da fiziksel düğmeler bulunması çok fonksiyonel. Kablosuz telefon şarj ünitesi, Apple CarPlay, Android Auto da önemli. Koltuklar ısıtmalı ve masaj yapıyor. Ön koltukların ergonomisi mükemmel. Sürücü koltuğunun yüksek görüş sunması da trafiğe hakimiyet hissini destekliyor. Bagaj hacmi de oldukça geniş. 514 litrelik bagaj hacmi sınıfı için çok iyi.

Opel Crossland X güvenlik donanımında kör nokta uyarısı, çarpışma önleyici fren sistemi, şerit takip asistanı, park yardımcısı, adaptif hız sabitleyici gibi özellikler sunuluyor.

Opel Crossland X 2018 Modelinin Motor Seçenekleri ve Motor Özlelikleri

1,2 litrelik turbo benzinli ve 1,6 litrelik turbo dizel motor seçenekleri sunuyor. Her iki motor için de otomatik ve manuel şanzıman seçeneği var.

Benzinli 1,2 Ecotec İçin Motor Teknik Verileri
  • Motor Tipi ve Konumu: Sıralı, turbo, önde, enlemesine
  • Yakıt Türü: Benzin
  • Silindir Subap Sayısı: 3/12
  • Silindir Hacmi: 1199cc
  • Maksimum Güç: 96kW/130HP 5500 d/d
  • Maksimum Tork: 230Nm 1750 d/d
  • 0-100km/s hızlanma: 10,9 sn
Yeni Opel Crossland X’in Boyutları Nasıl?

Opel Crossland X bagaj hacmi yukarıda da belirttiğimiz gibi 514 litre. Koltukları yatırdığınızda da 1652 litrelik bir alan söz konusu oluyor. Aracın toplam uzunluğu: 4477mm/ yüksekliği: 1609mm. Genişlik ise 1856mm.

Yeni Opel Crossland X Ne Kadar Yakıt Tüketiyor?

Fabrika verilerine göre Opel Crossland X yakıt tüketim miktarı ortalama 5,5 litre. Şehir dışında 4,9 litre, şehir içinde de 6,4 litre yakıt tüketimi var.

Sıfır Opel CrosslandX Kaç Para?

Opel Crossland X fiyatı (baz fiyat) 147.900TL’den başlıyor. Test aracının fiyatı ise 188.650TL.

Opel Crossland X Modelinin Rakipleri Kimler?

Opel CrosslandX yerine ne alınabilir diye düşünenler için rakiplere bir bakalım istedik.  Hyundai Tuscon (113.400TL’Lik baz fiyat), Nissan Qashqai (108.160 TL baz fiyat), Renault Kadjar (118.300 TL baz fiyat), Kia Sportage (104.900Tl baz fiyat), Seat Ateca (146.000TL’lik baz fiyat) aracın rakipleri olarak gösterilebilir.

Opel Crossland X Eleştirileri Var mı?

Test pilotlarının uzman görüşüne göre uzun boylular için (1,85 ve üstü) sürücü koltuğu tavana çok yakın konumlanmış. Geri görüş kamerası ve navigasyon gibi çok hayati ve baz donanımlar örneğin Enjoy paketinde yok. Eğer donanımı arttırırsanız yani baz donanımdan uzaklaşırsanız Opel Crossland X fiyatı neredeyse premium araç fiyatına denk geliyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

1 yorum

  • İç donanımı gerçekten başarılıymış. Crossland x cross görünümlü suv diye geçtiği tanımlandığı için ayrıca seviyordum detaylı olarak ilk defa özelliklerini gördüm gerçekten denemek istedim.