Yolcu360 Blog
mersin-sinema-salonu-2 (1)
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Mersin’in En İyi 4 Sinema Salonu

Mersin’in En İyi 4 Sinema Salonu

Kışın yapılabilecek en güzel aktivite ne diye sorulsa hiç şüphesiz çoğu kişi sinemaya gitmek diyecektir. Havların soğuması ile birlikte film çeşitliğindeki yelpazenin geniş tutulması da sinemalara olan ilgiyi kışın oldukça arttırıyor. Sizde sıcak bir ortamda elinizde mısır kendinize uygun bir filmin karşısına geçerek kış gecelerinizi hareketlendirebilirsiniz. Hadi Mersin’deki sinema severler sizin için hazırladığımız bu yazıyı okuyup, kendinize uygun bir sinema salonu ile film seçin!

Mersin’i keşfetmek için bir araca mı ihtiyacınız var? Yolcu360’ın Mersin araç kiralama seçeneklerini inceleyerek, ideal aracınızı en uygun fiyatla dakikalar içerisinde kiralayabilirsiniz!

Paribu Cineverse Forum Mersin

Paribu Cinerverse, Forum Mersin Alışveriş merkezinde yer alıyor. Hem alışverişimi yapayım hem de sinemamı izleyeyim diyorsanız tam da yerindesiniz. Her pazartesi ve Çarşamba halk günü olması sebebi ile Paribu Cineverse sinemalarından daha ekonomik yararlanabiliyorsunuz.  Mersin’in hava şartları göz önüne alındığında açık koridor sistemiyle daha ferah bir deneyim sizleri bekliyor. 

Paribu Cineverse Forum Mersin Adres: Güvenevler, 20 Mah Forum Avm D:1/33 Yenişehir/Mersin

Cinens Sinemaları Mersin

Yedi ayrı ilde sinema kompleksleri ile sinema severlere maksimum sinema deneyimi sunan Cinens Sinemaları, sinema işletmesi sayısını yeni projeler ile her geçen yıl artırmaktadır. Sinema sektörünü çok geniş bir bakış açısıyla elen alan Cinens Sinemaları, içerisinde yer aldığı tüm projelerde hareket noktasını en iyi lokasyonlarda yer almak, teknoloji ve konforda dünya standartlarında hizmet sunmak olarak belirlemiş ve maksimum misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ön planda tutulmuştur. Cinens Sinemaları’ndaki her salonda görüş kolaylığı sağlayan gümüş perdeler ile hizmet vermektedir. Salonlarda bedensel engelliler için özel oturma yerleri de yer almaktadır.

Cinens Sinemaları Mersin Adres: Akkent, Kipa Alışveriş Merkezi 759, Hüseyin Okan Merzeci Blv Eğriçam Yenişehir/Mersin

Cinemarine

Cinemarine, Türkiye’nin 11 farklı şehrinde 13 farklı sinema kompleksi ile en son teknoloji ses ve görüntü olanaklarını, beklentinin ötesindeki kalite ile birleştirerek VIP hizmeti ile sinemaseverlere sunmaktadır. 

Engelli konukların sayısına göre tüm salonlarda en ön sıra koltukların komple kaldırılabilme özelliği mevcut. Cinemarine, engelli konuk asansörünü de sinema içerisinde devreye sokarak 

Bir sinema zinciri tarafından istikrarlı olarak çıkarılan ve ücretsiz olarak dağıtılan ilk ve tek sinema- kültür- yaşam dergisi Cinelife ‘ı 2011 yılından bu yana çıkarmaktadır.

Palm City AVM de yer alan Cinemarine sinemalarında her pazartesi ve çarşamba halk günü.

Cinemarine Adres: Limonluk, 36. Cadde No:2 Yenişehir/Mersin

Paribu Cineverse Mersin Marina

Paribu Cineverse Mersin Marina, normal sinema salonlarının yanı sıra skybox, sweetbox, gold class gibi salonları ile konforu sinemaseverlerle buluşturuyor. 

Gold class salonları geniş ve yatabilen koltuklarıyla bambaşka bir konfor sizi bekliyor. Kendine ait ayrı bir fuaye alanı olan gold class salonlarında rahat ve konforlu koltuklarda filmin tadını en iyi şekilde çıkarabilirsiniz.

Sweetbox salonlarında 2’li koltuklarla sevgilinize sarılarak film izleyebilirsiniz. 

Skybox localarında sinema keyfi artık sadece size özel. Tek başınıza film izelemek ve her şeyden uzak keyifli anlar geçirmek istiyorsanız bu salon tam size hitap ediyor.

Paribu Cineverse Mersin Marina Adres: Eğriçam, Adnan Menderes Blv. 33 GA Yenişehir/Mersin

Yorum ekle