Yolcu360 Blog
alanya-sinema-tiyatro.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Alanya Sinema ve Tiyatro Salonları

Alanya Sinema ve Tiyatro Salonları

Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin bazı alışkanlıkların yeri ayrı oluyor. En son ne zaman sinemaya ya da tiyatroya gittiniz? Turizm denince ilk akla gelen yerlerden biri olan Alanya’dayız. Sanatseverler için Alanya’nın sinema ve tiyatro salonlarını listeledik. 

Alanya Sinema Salonları

alanya-sinema.jpg

Sinemaya gitmenin en güzel yanı nedir? Belki onlarca kişiyle aynı koltuklarda oturmak belki de en güzel anılara açılan bir geçittir sinema salonları. Yan yana oturan onlarca yabancı aynı anda tebessüm eder ve yaşaran gözlerini siler. En sevdiğiniz filme dair hatırladığınız en çarpıcı şey ne? İzlediğiniz filmler hayatınızı nasıl etkiliyor? Sinema tutkunu olmasak bile en az bir tane favori filmimiz vardır. Günlük hayatta yaşadığımız bir olayda bile bir film gelir bazen aklımıza. Sinema bir perdeye yansıtıldığı kadar hayatın da tam içindedir belki de. Siz ne dersiniz?

Bir film gösteriminden kaç kez otuz iki diş gülümseyerek veya gözlerinizdeki yaşları silerek çıktınız? Sinema; karakterleriyle, olay örgüsüyle çocukluğumuzdan bu yana hayatımızda etki ediyor. Sinema salonlarında bu keyfi yaşamayı seviyorsanız Alanya’nın sinema salonları listemizi sizler için oluşturduk.

Alanyum Sinema Salonu

Sinemaya gitme kültürünü AVM’ler ile özdeşleştirenlerden misiniz? Hem alışveriş keyfini yaşamak. AVM gezmek istiyorsanız Alanyum’da her iki etkinliğin de keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Kahve, yemek, keyifle paylaşılan anların ardından; haydi, sinemaya! Mağaza mağaza gezdikten, güzel bir yemek yedikten sonra o günü taçlandırmak için sinemayı tercih edebilirsiniz. 

Alanyum Sinema Salonu Adres: Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı No: 219 ALANYA/ANTALYAALANYA/ANTALYA

Alanya Örnek Damlataş Sinema Salonu

Uzun yıllardır hizmet veren Örnek Alanya Sinema Salonu ikinci seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Sinema keyfinizi ismini deniz kıyısındaki bir mağaradan alan bu salonda yaşayabilirsiniz. 

Alanya Örnek Damlataş Sinema Salonu Adres: Saray Mah., Köseoğlu Sok., No:81, Alanya, Antalya, Türkiye

Alanya Tiyatro Salonları

alanya-tiyatro.jpg

Tiyatroyu sizin için güzel yapan şey ne? Sahne, dekor, canlı bir seyir keyfi gibi birbirinden farklı nedenler sayılabilir. Hayranlıkla izlediğiniz oyuncularla aranızdaki tek şey sahne yükseltisi olur tiyatroda. Seyrederken mest olduğunuz sanatçıları alkışlarınızla, tebrik ederek beğeninizi ifade edebilmek için en iyi alandır belki de.

Eğer sanat ve seyir aşkınızı beslemek istiyorsanız Alanya’nın tiyatro merkezleri sizi bekliyor. Sahne heyecanını canlı canlı yaşayabilmeniz için en iyi tercihlerden biri tiyatro olabilir. Alanya’da tiyatroya gitmek isterseniz uğrayabileceğiniz adresleri sizler için listeledik.

Alanya Kültür Merkezi ve Tiyatro Müdürlüğü

Alanya belediyesine bağlı olarak hizmet veren tiyatroda çeşitli etkinliklere yer veriliyor. Hem çocuklar hem de yetişkinlere hitap eden sahne gösterilerini takip ederek size uygun olanı tercih edebilirsiniz. Genellikle turizm yönüyle öne çıkan Alanya’yı kültür ve sanatsal açıdan keşfederek farklı bir deneyim yaşamanız mümkün.

Kültür Merkezi ve Tiyatro Müdürlüğü Adres: Saray Mah., İsmet Hilmi Balcı Cad., No:4, Alanya, Antalya, Türkiye

Alanya Açık Hava Tiyatrosu

Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nun 3000 kişilik kapasitesiyle çeşitli etkinlik ve konserlerin katılımcısı olabilirsiniz. Nilüfer konseriyle açılışı yapılan Amfi Tiyatro geçmişten bu güne farklı etkinliklerin ev sahibi oldu. Açık hava sinema ve tiyatroların nostaljik havasını özleyenler için güzel bir seçenek oluşturuyor.

Açık Hava Tiyatrosu Adres: Dinek Mah. 1519 Sok. No: 8 07400 Alanya/ANTALYA

Alanya Sokak Tiyatrosu

Sanatın ve kendini sahnenin ritmine kaptırmak isteyenler için kapılarını aralayan Alanya Sokak Tiyatrosu yıllardır izleyiciyle birlikte. Yeni tiyatro sanatçılarının yetişmesine öncülük ederken farklı oyunlar sergileniyor. Tiyatroseverlerin duraklarından biri olan Alanya Sokak Tiyatrosu sanat dolu bir anınızın adresi olabilir.

Alanya Sokak Tiyatrosu Adres: Kızlarpınarı Mahallesi Spor Caddesi Halk Pazarı 6/22-23

Alanya’da kiralık araç mı arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

 

 

Yorum ekle