Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition Özellikleri

Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition Özellikleri

Lüks otomobil kiralamak giderek daha fazla popüler hale geliyor. Pek çok kişi, hayal otomobillere bir günlüğüne de olsa sahip olmak ve otomobil tutkusunu yaşamak istiyor. Peki, lüks otomobil seçeneklerinden biri olan Lamborghini cephesinde işler nasıl? Mesela kiralık Lamborghini fiyatları nasıl? Bu sorunun yanıtını da verelim ama şimdi konumuz Lamborghini ailesinin yeni üyesi; Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition. Haberimiz son çıkan Lamborghini modeli olan Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition hakkında

En Son Çıkan Lamborghini Modeli

2020 Lamborghini modeli olan Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition, sınırlı sayıda üretilen bir lüks otomobil olmasının yanında tam bir koleksiyon ürünü. 

Lamborghini Avantador SVJ Xago Edition Hakkında Öne Çıkanlar

Kaynak: https://www.autoindustriya.com/

Lamborghini Avantador SVJ Xago Edition hakkında henüz çok fazla bilgi yok. Ancak markanın paylaştığı bilgilere bakılarak 2020 Lamborghini Avantador SVJ Xago Edition hakkında aşağıdaki detaylar öne çıkıyor. 

  • Sınırlı sayıda üretilecek
  • Çok geniş bir yelpazede kişiselleştirme seçeneği sunacak
  • 12 silindirli motor
  • Aracın kaputunun altında ise 6,5 litrelik V12 atmosferik motor kullanılacak. 
  • 770 PS güç ve 720 Nm tork söz konusu olacak. 

Tasarımında Buluttan İlham Alındı!

Satürn gezegenindeki Kuzey Kutbu’ndaki altıgen bulut şekillerinden ve “doğada altıgenin gücünden” ilhamlar var. Xago temel olarak Lamborghini tasarımında ikonik ‘altıgen’ temasına işaret ediyor. 

Lamborghini Huracan incelemesine de bakın!

Kiralık Lamborghini Fiyatları Nasıl?

Kiralık Lamborghini fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. Sadece yolcu360.com üzerinden yani tek web sitesi üzerinden bir kaç saniye içinde bir bölgedeki en uygun Lamborghini araç kiralama seçeneğine erişebilirsiniz. Lüks araç kiralama seçenekleri arasında yer alan Lamborghini kiralama seçenekleri, özellikle İstanbul gibi metropollerde bulunuyor. Diğer illerde de bazen sipariş üzerine getirilebiliyor. Uyguna Lamborghini kiralamak için en avantajlı yöntem ise fiyatları karşılaştırmak.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle