Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > Kuzguncuk Kafeleri / Kuzguncuk Mekan Rehberi

Kuzguncuk Kafeleri / Kuzguncuk Mekan Rehberi

Kuzguncuk evleri, Kuzguncuk sahili ve Kuzguncuk nerede gibi bilgilerin bulunduğu İstanbul Kuzguncuk gezi rehberi ile daha önce İstanbul’un bu güzel semtini sizlere tanıtmıştık.

Kuzguncuk Kafeleri

Birkaç saatliğine de olsa İstanbul’un karmaşasından uzaklaşmak, huzur bulmak ve sanki bir sahil kasabasına gitmiş gibi hissetmek isterseniz bir an önce Kuzguncuk’u ziyaret etmelisiniz. İstanbul’da keyifli bir gezi için Yolcu360‘tan İstanbul araç kiralama fiyatlarına göz atabilirsiniz. Böylece Kuzguncuk’u da içine alan bir Anadolu Yakası turuna çıkabilirsiniz. Peki sizi Kuzguncuk’ta ne bekliyor?

Cumbalı rengarenk evleri, Arnavut kaldırımlı sokakları ve mahalle kültürünü koruyan havasıyla İstanbul’un en güzel semtlerinden biri olan Kuzguncuk hafta sonu gezmelerinin en keyifli adresleri arasında. Tarihi semtte gezip görülecek yerler kadar keşfedilmeye değer harika mekanlar da bulunuyor. Hadi gelin, hep birlikte Kuzguncuk yeme-içme mekanlarına göz atalım.

Nişantaşı mekanları için tıklayınız.

Kuzguncuk’ta Nerede Ne Yenir?

  • Dilim Pastanesi

Kuzguncuk’un girişinde, İcadiye Caddesi’nde yer alan Dilim Pastanesi sıcacık börekleri ile sabah kahvaltısı için uğrayabileceğiniz mekanlardan biri. Zengin pasta çeşitleriyle aklınızı başınızdan alan pastanenin cheesecakelerini de mutlaka denemelisiniz.

  • Çikolatacı Aziz Bey

Baştan uyarayım! Çikolata seviyorsanız buradan ayrılmakta zorluk çekebilirsiniz☺ El yapımı çikolataları ile damak çatlatan Çikolatacı Aziz Bey kahve molası vermek için de ideal adreslerden. Kavunlu, portakallı, limonlu, narlı gibi farklı tatlardaki çikolataları deneyebilir, sevdiklerinize hediye olarak satın alabilirsiniz.

  • Metet Közde Döner

İstanbul’da döner denince akla ilk gelen adreslerden olan Metet Közde Döner’in müdavimi oldukça fazla. Özellikle hafta sonları yer bulmakta zorluk çekebilirsiniz☺ Döner sıcacık lavaş ve patates kızartması ile birlikte servis ediliyor. Dönerin yanında manda yoğurdunu denemenizi tavsiye ederim. Menüde İskender kebap, yoğurtlu kebap ve beyti gibi seçenekler de mevcut.

  • Kuzguncuk Balıkçısı

Kuzguncuk’a gelmişken meşhur Kuzguncuk Balıkçısı’na uğramadan olmaz. Semtin en çok ziyaret edilen sokaklarından biri olan Perihan Abla Sokağı’nda yer alan Kuzguncuk Balıkçısı’nda balık çorbası ile başlangıç yapabilir, hamsi, levrek, somon, istavrit, dil balığı, kalamar, karides gibi zengin balık çeşitlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Mekanda fiyatlar 15-30 TL arasında değişiyor.

  • Asude Çay Evi

Kuzguncuk sokaklarını gezdikten sonra soluklanmak ve çay molası vermek için uğrayabileceğiniz Asude Çay Evi salaş ve samimi havasıyla insanı kendisine çekiyor. Şansınıza hava güzelse dışarıdaki taburelerde oturup gelen geçeni seyredebilir, arkadaşlarınızla keyifle sohbet edebilirsiniz. Hepinize şimdiden keyifli gezmeler!

Yorum ekle