Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Kamp İçin En İdeal Araç: Mitsubishi L200 Crawler

Kamp İçin En İdeal Araç: Mitsubishi L200 Crawler

Mitsubishi L200 Crawler özellikle kampçılar ve kamp tutkunları için ideal bir karavan. Macera tutkunlarına taşınabilir bir yaşam alanı sunan bu özel aracı sizler için mercek altına aldık. Yolcu360 ayrıcalığıyla kiralayabileceğiniz L200 Crawler’ın sahip olduğu özellikler sizi hayrete düşürecek! Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Mitsubish marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Otel mi kamp mı? İşte bütün mesele bu!

Otellerde konaklama fiyatları her geçen sene artarken, alternatif bir konaklama imkanı sunan kampçılık giderek daha popüler bir hale geliyor. Çadır kiralamak ve çadır hayatına uyum sağlamak her ne kadar pratik gibi gözükse de karavan her zaman hayalleri süsleyen bir ulaşım aracı olmuştur. Peki karavan kiralamak isteyenler için en ideal kamp aracı hangisi?

Mitsubishi L200 Crawler : Yeni nesil karavan

Mitsubishi L200 Crawler  2018 yılının en çok tercih edilen pickup modeliyle karavan felsefesini bir araya getirdi ve ortaya işte bu “canavar” çıktı! Standart, Konfor ve Lüks olmak üzere 3 farklı versiyon ile satışa sunulan L200 Crawler’ın içerisinde;

  • Buzdolabı
  • Mutfak + ocak
  • Isıtıcı
  • Portatif tuvalet
  • Duş
  • Eşya gözleri
  • Sahra tipi dış tente
  • Su deposu (110 LT)
  • Solar enerji ve sarj regülatörü
  • Yataklar (2+1)
  • Mini dolaplar

ve 3 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği geniş bir yaşam alanı bulunuyor. Araç aynı zamanda 4×4 çekiş gücü ve ileri süspansiyon sistemiyle her türlü arazi koşuluna meydan okuyor.

Sahip olduğu bu özelliklerle yeni nesil karavan olma iddiasını taşıyan araç tasarımı ve renkleriyle de kampçılık ruhuna tam uyum sağlıyor.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Karavan kiralama

Peki sizi muhteşem bir kamp macerasına çağıran karavan tipindeki L200 Crawler’ı nasıl deneyimleyebilirsiniz? İşte bu noktada Yolcu360 sizin için muhteşem bir fırsat sunuyor. Araç sorgu sayfasındaki filtrelerde Windycar’ı seçtiğinizde karşınıza çıkacak seçenekler arasında L200’ü bulabilir ve karavan özellikleriyle aracınızı kiralayabilirsiniz. Kiralık karavan bulmak işte bu kadar kolay!

Otomatik vites ve dizel özellikleri ile SUV kategorisinde olan Mitsubishi L200 Crawler ‘ı araba kiralama seçenekleri içerisinde, sıradışı  görüntüsüyle kolayca ayırt edebilirsiniz 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Kiralık karavan L200 Crawler teknik özellikleri

L200 ‘ü karavan olarak kiraladınız ve kamp yerinize doğru yola çıktınız diyelim, peki yolda sizi nasıl bir performans bekliyor? İşte karavan kiralama ile karşınıza çıkacak motor performansı:

Silindir hacmi (cc) 2.442
Enjeksiyon Sistemi Elektronik Common Rail (Ortak yakıt yolu)
Emisyon standartları EURO 6
Yakıt tipi Dizel (En 590)
Maksimum güç (PS/dd) 154/3.500
Maksimum tork (Nm/dd) 380/1.500-2.500
Hava sürtünme katsayısı (Cd) 0.40
Maksimum Hız (km/s) 169
Peki neden kiralık karavan? Kiralık karavan fiyatları ne kadar?

Kiralık karavan ile yola çıkmanızı neden öneriyoruz? Çünkü karavan konaklama masraflarınızı ortadan kaldıracaktır. Böylece uygun fiyata hem yol hem de konaklama harcamalarınızı tek potada eritebileceksiniz. Çadır kiralama ve çadıra konfor katmak için yapacağınız harcamaları unutun. Crawler tüm ihtiyaçlarınıza karşılık veren muhteşem bir araç. Adeta kampçılar için çölde bir vaha gibi desek yeridir 🙂

Haydi şimdi siz de yeni kamp maceranıza hazırlığınızı yapın ve konaklama masraflarınızdan kurtularak tatilin tadına varın! Kiralık karavan fiyatları Yolcu360 ayrıcalığı ile sizleri bekliyor! Kiralık karavan fiyatları sezondan sezona değişiklik gösterebilmekte bu yüzden erken rezervasyonun sağladığı avantajları kaçırmamanızı öneriyoruz. Karavan kiralamak için en iyi zaman “şimdi” dir 🙂 Talep yoğunluğu fiyatları yukarı çekebileceği için erkenden yapacağınız rezervasyonlarda kiralık karavan fiyatları en ideal seviyede olacaktır.

Kampçılar için rota önerileri

Yorum ekle