Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > İzmir’de Laptopla Çalışılabilecek 11 Mekan

İzmir’de Laptopla Çalışılabilecek 11 Mekan

İzmir’de laptopınızı alıp, rahatça çalışabileceğiniz içten ve bir o kadar sıcak ortamlara sahip mekanları inceliyoruz.

İzmir’de Laptopla Çalışılabilecek 11 Yer

Havaların da soğuması ile kapalı alanlarda daha çok vakit geçirir olduk. Hal böyle olunca içimizi ısıtacak kafe arayışımız arttı. Hem ders çalışabileceğiniz hem de home office niyetine değerlendirebileceğiniz kafeleri sizin için araştırdık. İzmir’de laptopla çalışılabilecek 11 yer listemiz:

  • A’ppetit Breakfast & More – Google Puanı: 4.5

izmirde-laptopla-calisilabilecek-mekanlar-0.jpeg

A’ppetit Breakfast & More, İzmir’in en güzel noktalarından biri olan Karşıyaka Bostanlı’da hizmet veriyor. Minimal ve sade tasarımına dinlendirici müziklerin eklenmesiyle oldukça dingin bir ortam sizi bekliyor. Hem lokal hem de dünyadan lezzetleri bir arada bulabileceğiniz menüsü ve sunumları ile gözünüzü ve karnınızı doyuran A’ppetit’te gün boyu bilgisayarınızla rahatlıkla çalışabilirsiniz. En az kahvaltıları kadar iyi tatlıları ve kahve çeşitleri eşliğinde home office rahatlığıyla çalışmak isterseniz ilk önerimiz A’ppetit Breakfast & More! Üstelik Yolcu360 Blog okuyucularına %10 indirim yapıyorlar, haber vermeniz yeterli. 🙂

A’ppetit Breakfast & More Adres: Bostanlı, 1820/1. Sk. No:14/A, 35590 Karşıyaka/İzmir

  • Kozalak Kültür Kitap & Kafe – Google Puanı: 4.9

Anne eli değmiş lezzetler eşliğinde çalışmaya ne dersiniz? Elmalı turtalar, ıspanaklı börekler, çikolata soslu kekler ve daha fazlası. Kozalak Kültür Kitap & Kafe İzmir’de laptopla çalışılabilecek 11 yer listemizin ikinci sırasında. Burası hem öğrenciler hem de çalışanlar tarafından çok seviliyor. Evde olmanın verdiği rahatlıkla ve keyifle ders çalışabilir ya da online toplantılarınıza katılım sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra Türk Edebiyatı’nın klasiklerini, sürükleyici romanları ve şiir kitaplarını da okuyabilirsiniz. Diğer kitap evlerinde bulamadığınız eğitim kitaplarını da Kozalak Kültür Kitap & Kafe’de bulabilirsiniz. Hafta içi ve Cumartesi günleri sabah 10.30 ile akşam 23.00 arası hizmet verirken, Pazar günleri kapılarını 11.00 itibari ile aralamaktadır. 

Kozalak Kültür Kitap & Kafe Adres: Menderes Mahallesi, 120. Sokak, No: 8/B, 35370, Buca/ İZMİR.

  • Loccake Cafe & Cakes – Google Puanı: 4.9

2018 yılında açılan Loccake Cafe & Cakes sıradışı bir deneyim sunuyor. Rusya’nın büyüleyici lezzetlerini, birbirinden tatlı malzemelerini bir araya getirerek İzmirlilere dünya mutfaklarını tattırıyor. Canınız tatlı mı istedi? Hiç düşünmeden Loccake Cafe & Cakes’e gelmelisiniz. Yaş pastadan, kurabiyeye aklınıza gelebilecek her türlü tatlı ve şekerlemeyi burada bulabilirsiniz. Sıcak ortamı ve sakin dizaynı ile de İzmir’de laptopla çalışılabilecek 11 yer listemizde. “Sosyal Masa” ismini verdikleri uygulama sayesinde ister bireysel ister arkadaşlarınız ile birlikte ders çalışabilir, toplantılar düzenleyebilirsiniz. Pazar günleri hariç haftanın her günü öğlen 12.00 itibari ile açılan Loccake Cafe & Cakes akşam 21.00’a kadar misafirlerini ağırlıyor. 

Loccake Cafe & Cakes Adres: Alsancak Mahallesi, 1440. Sokak, 20 B, 35220, Konak/ İZMİR.

izmirde-laptopla-calisilabilecek-mekanlar-2.jpg

  • Chapter Coffee – Google Puanı: 4.7

“Kahvemi alıp, laptopla çalışabileceğim bir yer arıyorum.” diyenler buraya. Chapter Coffee kendizi rahat hissedeceğiniz ortamı ile sizleri bekliyor. Konak’ta bulunan kafenin müdavimi çok. Özellikle teras katında kendinizle baş başa kalmanın keyfi bir başka. Aynı zamanda Chapter Coffee hayvan dostu bir mekan. Tıpkı sizin gibi can dostunuz da sizinle birlikte kahve içmeye gelebilir. Elbette kahve yerine ona bir kap sıcak süt ikram edebilirsiniz. 🙂 Sabahın erken saatlerinde, 08.00 itibari ile kapılarını açıyor. Akşam 22.00’a kadar sınırsız keyif vaat ediyor. 

Chapter Coffee Adres: Kültür Mahallesi, Dr. Mustafa Enver Bey Caddesi, No: 32/A, 35220, Konak/ İZMİR.

  • Study Cafe – Google Puanı: 4.6

Ders çalışmak isteyen öğrencilerin vazgeçilmez adresi olan Study Cafe, İzmir’de laptopla çalışılabilecek 11 yer listemizde yer alıyor. İsminden de anlayacağınız üzerine ders çalışmak için mükemmel bir seçenek. Evde sıkılan, “Tek başıma ders çalışmak istemiyorum.” diyenler buraya. Tıpkı kütüphane gibi sıralı masalardan oluşan, ferah bir ortam karşılıyor. Bir taraftan laptop’ta işlerinizi takip ederken diğer taraftan çayınızı yudumlayabilirsiniz. Sabah 09.00 akşam 00.00 arası hizmet veren Study Cafe sizleri bekliyor. 

Study Cafe Adres: Kazımdirik Mahallesi, 160. Sokak, No: 7-A, 35100, Bornova/ İSTANBUL

  • Hayyam Şarap & Kitabevi – Google Puanı: 4.6

Laptopla çalışabileceğiniz farklı bir mekan mı arıyorsunuz? O halde size Hayyam Şarap & Kitabevi’ni öneriyoruz. Alsancak’ta yer alan mekan özellikle gece sakinliğinde çalışmak isteyenlerin vazgeçilmezi. Ömer Hayyam ‘dan esinlenerek dizayn edilen mekan tıpkı şiir sessizliğinde. Gece geç saatlere kadar açık olması da müşterilerin tercihini artırıyor. Otantik dokusu ile Hayyam Şarap & Kitabevi adeta geçmişe açılan bir kapı. Bunun yanı sıra teras katında kendiniz ile baş başa kalabileceğiniz huzurlu bir alan da mevcut. 

Hayyam Şarap & Kitabevi Adres: Alsancak Mahallesi, 1469. Sokak, No: 5, 35220, Konak/ İZMİR.

izmirde-laptopla-calisilabilecek-mekanlar.jpg

  • Pan Kitabevi – Google Puanı: 4.5

Pan Kitabevi sadece ders çalışabileceğiniz bir mekanın yanı sıra tüm gün keyifle vakit geçirebileceğiniz alternatif bir mekan. Kocaman kütüphanesi, lezzetli kahveleri ve enfes tatları ile sizleri bekliyor. Farklı bir hafta sonu yaşamak isteyenlerin mutlaka uğraması gereken bir adres. Sabah 09.00 itibari ile Pan Kitabevi’ne gelip güne hafif bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Ardından Türk Edebiyatımızın eşsiz seçkileri ile gününüze devam edebilirsiniz. Aynı zamanda aromalı kahvelerden tadabilir, serinletici içeceklerle zihninizi uyanık tutabilirsiniz. Akşam 22.00’a kadar siz değerli misafirlerini ağırlamaktan büyük keyif alıyorlar. 

Pan Kitabevi Adres: Tuna Mahallesi, Tiyatro Sokak, 35600, Karşıyaka/ İZMİR.

  • Kabuk Kitabevi – Google Puanı: 4.5

Kabuk Kitabevi, dışarıdan klasik bir kütüphane olarak görünse de aslına bakarsanız sıcacık bir ortama sahip. Kendiniz ile baş başa kalabileceğiniz bir kitabevi burası. Kitaplarla dolu duvarlar, dumanı üzerinde sıcak içecekler kısacası ruhunuzu hissetmek için ihtiyaç duyduğunuz her şey burada. Hafta içi ve hafta sonu  günleri sabah 10.00 itibari ile kapılarını açan Kabuk Kitabevi, akşam 22.00’a kadar hizmet vermektedir. Kabuğunuza çekilmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği yerlerden biri. 

Kabuk Kitabevi Adres: Alsancak Mahallesi, İrfan Boyuer Sokak, No: 8, 35220, Konak/ İZMİR.

izmirde-laptopla-calisilabilecek-mekanlar-.jpg

  • The Optimist Co. – Google Puanı: 4.5

Özellikle dost sohbetlerinin vazgeçilmez adresi The Optimist Co. aynı zamanda ders çalışılabilecek mekanlar arasında yerini alıyor. Arkadaşlarınız ile çıkıp, ferah bir İzmir havası almak isterseniz The Optimist Co. terasında sizleri ağırlıyor. Dumanı üstünde kahveleri ile de koyu sohbetlerinize eşlik ediyor. İzmir’de laptopla çalışılabilecek 11 yer listemizde The Optimist Co.  da var. Evde home office çalışanların sıkılıp, bir koşu sosyal ortama kendini atma ihtiyacı hissettiği an tercih ettikleri rota. Gece 01.00’a kadar açık olması da İzmirliler için güzel bir seçenek oluyor. 

The Optimist Co. Adres: Bostanlı Mahallesi, Cemal Bülbül Sokak, No: 27/C, 35590, Karşıyaka/ İZMİR.

  • Baristocrat 3rd Wave Cafe & Roastery – Google Puanı: 4.5

1954 yılından günümüze kadar hizmet veren Baristocrat 3rd Wave Cafe & Roastery, İzmir’de laptopla çalışılabilecek 11 yer listemizde. Türkiye’nin ve dünyanın en büyük kahve makinesi üreticisi olan şirketin üçüncü kuşak temsilcisi tarafından kurulan bu kafe İzmir’in çeşitli bölgelerinde misafirlerini ağırlamaktan keyif alıyor. Üçüncü nesil kahvecilikte başarılı bir yol kat ediyor. Sunduğu keyifli ve rahat bir ortam ile Baristocrat 3rd Wave Cafe & Roastery başta öğrenciler olmak üzere kalabalık arkadaş gruplarına da hitap ediyor. İster proje ödevlerinizi konuşmak için bir araya gelin ister iş toplantılarınızı yapmak için. Tüm gün burada vakit geçirmekten keyif alacağınıza eminiz. Sabah 08.00, akşam 21.00 arası hizmetinizdedir. 

Baristocrat 3rd Wave Cafe & Roastery Adres: Kültür Mahallesi, Daire No: 21, 35220, Konak/ İZMİR.

izmirde-laptopla-calisilabilecek-mekanlar-1.jpg

  • Awakee Coffee & Espresso – Google Puanı: 4.2

2014 yılında Alsanca’ta kapılarını ziyaretçilerine aralayan Awakee Coffee & Espresso sizleri bekliyor. İzmir’in ilk üçüncü nesil kahve dükkanı olma özelliğine de sahip. Hal böyle olunca lezzetli kahvelerin yolu buradan geçiyor. Kişiye özel tarifler, birbirinden lezzetli deneyimler yaşatıyor. Bunun yanı sıra el yapımı browniler, bol kremalı yaş pastalar ile de damaklarınızda yer edinmeye geliyor. Sabah 10.00’da kapılarını açan Awakee Coffee & Espresso’da akşam 21.00’a kadar keyifle vakit geçirebilirsiniz. 

Awakee Coffee & Espresso Adres: Kültür Mahallesi, 1381 Sokak, 3 B, 35220, Konak/ İZMİR.

İzmir’de Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

Yorum ekle