Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > İstanbul’un En İyi Meksika Restoranları

İstanbul’un En İyi Meksika Restoranları

Taco, quesadillas, nachos, fajita… Bol baharatlı ve acılı yemekleriyle ünlü Meksika mutfağı dünyanın önde gelen mutfakları arasında yer alıyor. Birbirinden renkli sosların yemeklere eşlik ettiği Meksika mutfağı damak tadımıza da oldukça uygun.

Meksika Lezzetlerine Doyacağınız En İyi Restoranlar

  • Tacofit, Etiler

 

Zengin menüsüyle Meksika lezzetlerini ayağınıza getiren Tacofit’in Etiler ile birlikte Cihangir, Ataşehir, Bakırköy ve Beykoz’da da şubeleri bulunuyor. Karidesli tacosu hayli lezzetli olan mekanda cheddar sos, Meksika fasulyesi, karamelize soğan ve baharatlı kıyma ile hazırlanan chimichanga da denemeye değer. Meksika fasulyeli pancar burger gibi farklı lezzetlere de menüsünde yer veren Tacofit her gün 11.00-03.00 arası açık.

İstanbul Etiler araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

  • Los Altos, Beyoğlu

Meksika mutfağı denince akla ilk gelen mekanlardan bir diğeri ise Beyoğlu’nda yer alan Los Altos. Tarihi bir binanın en üst katında, muhteşem bir Boğaz manzarası sunan Los Altos aynı zamanda şehrin en güzel manzaraya sahip mekanlarından biri. Canlı müzik günlerine denk gelirseniz çok daha keyifli vakit geçirebileceğiniz Los Altos kokteylleri ile de hayli iddialı. Özel kutlamalarınız için aklınızda bulunsun ve gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

İstanbul araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

  • Tacoroll, Caddebostan

Taco severlerin uğrayabileceği başka bir adres de Caddebostan’daki Tacoroll. Kıymalı, tavuklu, hindili, karidesli ya da vejetaryen seçim tamamen size kalmış. 2’li ya da 3’lü menüler şeklinde de sipariş verebileceğiniz tacolarınızı ballı hardallı patates ile daha da lezzetlendirebilirsiniz. Kapanışı muhakkak cheesecake ile yapmanızı öneririm!

İstanbul’un En İyi Meksika Restoranları

  • Ranchero, Suadiye

Nişantaşı ve Ataşehir’de de şubeleri bulunan Ranchero Meksika mutfağını tatmak isteyenler için nokta atışı mekanlardan biri. Lezzet şölenine kremalı ve peynirli Meksika fasulye çorbası olan Sopa de Frijol ile başlayabilir, bol acılı Enchiladas Nadando ile damağınızda unutulmaz bir tat bırakabilirsiniz. Mekanın imza tatlısı ise güveç içerisinde servis edilen Ranchero’s Apple Pie.

İstanbul Meyhaneleri için tıklayınız.

  • Burrito Shop, Caddebostan

Bir çeşit Meksika dürümü olan Burrito’yu denemek istediğinizde tercih edebileceğiniz mekanlardan biri Buritto Shop. Tavuklu, etli ve sebzeli

10’dan fazla Buritto seçeneğinin yer aldığı mekan doyurucu ve lezzetli bir öğün için tercih edilebilir. Paket servis seçeneğinin de bulunduğu Buritto Shop her gün 11.30-22.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

İstanbul’daki Kitap Kafeleri yazısı için tıklayınız.

Yorum ekle