Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > İstanbul Antalya Yolu Dinlenme Tesisleri

İstanbul Antalya Yolu Dinlenme Tesisleri

Antalya ülkemizin şüphesiz tatilde en çok tercih edilen illerinden. Masmavi koyları ve her ihtiyaca cevap veren Antalya otelleri ile birinciliği hiçbir ile bırakmıyor. İstanbul’dan Antalya’ya otobüs, özel araç veya araç kiralama ile gittiğinizde yol üzerinde birçok dinlenme tesisi bulunuyor. İstanbul Antalya kaç km diye baktığımızda molalar elbette şart oluyor. İstanbul’dan Antalya’ya otobüs, özel araç veya araç kiralama yaparak gittiğinizde mutlaka bol bol mola vermeyi unutmayın. Peki İstanbul Antalya arası dinlenme tesisleri hangileri ve İstanbul Antalya yolu mola yerleri neler gelin hep beraber bakalım.

İstanbul Antalya arası 8-9 saat sürüyor. Dinlenmeyi ihmal etmeyin 🙂

Bozüyük Şelale Restoran

Bilecik Bozüyük arasındaki dağ yolunda bulunan Bozüyük Şelale restorana uğrayabilirsiniz. Restoranın yanında akan dere ve mis gibi havasıyla çok iyi bir dinlenme noktası. Taze etleriyle ister kendin pişir kendin ye ister servis isteyerek keyifli bir yemek deneyimi yaşayabilirsiniz.


Afyon İkbal Tesisleri

Afyon’dan geçerken dinlenmek ve bir şeyler yemek isterseniz Afyon İkbal tesislerini tercih edebilirsiniz. Tesiste Çoban kavurma ve tandır meşhur.  Çevresinde alışveriş imkanı sunan yerleriyle hem yemek yiyebilir hem de alışveriş yapabilirsiniz.

Burdur Kuş Gözlem Evi

Afyon’dan 2 saat sonra karşımıza çıkan Burdur Kuş Gözlem Parkı yemekten sonra çay içip serinlemek için iyi bir alternatif. Burdur göl manzarası eşliğinde semaverde çay içebilir, göl üzerinde uçan kuşları fotoğraflayabilirsiniz.


Karacaören Gölbaşı Restoran

Isparta’ya doğru yaklaştığımızda ise karşımıza taş fırında odun ateşinde pişirilen güveç yemekleriyle Gölbaşı restoran çıkıyor. Köy kahvaltısı ve açık büfe kahvaltı da bulunan restoranda dinlenerek yemeğinizi yiyebilirsiniz.

 

Çamlaraltı Dinlenme Tesisi

Burdur Bucak’ta bulunan etleri ve salataları ile adından söz ettiren bir dinlenme tesisi. Antalya yolu duraklarından olan Çamlaraltı tesislerinde yemek yiyebilir ve hızlı servisiyle yolunuza zamanlamadan şaşmadan devam edebilirsiniz.

Yola çıkarken mutlaka yolcu360 Araç kiralama İstanbul seçeneklerine bakarak uygun fiyatlı İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı araç kiralama veya İstanbul araç kiralama yapabilirsiniz. Aracı farklı yerde bırakma ayrıcalığı sayesinde Antalya Havalimanı araç kiralama veya Antalya araç kiralama da yaparak yolunuza başka bir araçla da devam edebilirsiniz.

Yolda işinize yarayacak bilgi ve öneriler

1 yorum