Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > En İyi Dinlenme Tesisleri / İstanbul – İzmir – Aydın

En İyi Dinlenme Tesisleri / İstanbul – İzmir – Aydın

Tatil yolculuğunun en güzel kısmı da molalar… Türkiye’nin en iyi dinlenme tesisleri nereler diye baktığımızda karşımıza birbirinden farklı seçenekli birden çok tesis çıkıyor. İstanbul İzmir arası dinlenme tesisleri ve Aydın dinlenme tesisleri talebi karşılayacak sayıda. Kendi aracınızla veya araç kiralama yaparak çıktığınız yolda en iyi dinlenme tesisleri hangileri gelin hep beraber bakalım.

Tem76 Dinlenme Tesisi

İstanbul’dan yola çıkacaklar için İzmit-İstanbul otobanı üzerinde bulunan Tem76 dinlenme tesisleri ihtiyaçları karşılamak için yeterli kapasitede. Dinlenme tesisi içinde tuvalet, otopark, mescit, restoran cafe ve benzin istasyonu bulunuyor. Ayrıca çocuklu aileler için bebek bakım odası da mevcut. 7/24 açık olan dinlenme tesisi İstanbul’dan İzmir’e gidecek yolcular için ilk mola yeri olarak değerlendirilebilir.

Uzungöl Dinlenme Tesisi 

Yeşil bir alanın üzerinde konumlandırılan Uzungöl Dinlenme Tesisi Kocaeli Gölcük’te bulunuyor. Uzungöl dinlenme tesisi bu yeşil alanıyla sürücülere güzel ve rahatlatıcı bir mola imkanı sunarken tüm ihtiyaçlara da tesis içindeki bölümleri ile cevap veriyor. Geniş yemek menüsü ile molada piknik yapar gibi yeşillikler içinde yemeğinizi yiyebilir ve ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Burası da ikinci dinlenme yeriniz olabilir.

Oksijen Dinlenme Tesisleri

İstanbul İzmir otoyolunda bulunan Oksijen dinlenme tesisleri de geniş seçenekleri ile yolculara iyi bir mola imkanı sunuyor. Tanınmış markaların ve restoran-cafe zincirlerini tesis içinde bulunduran Oksijen tesisleri içinde alışveriş yapabilir, akaryakıt alabilir, yemek yiyebilir ve cafe hizmeti veren alanlarında çay kahve ile rahatlayabilirsiniz. İstanbul İzmir otoyolunu kullanacaklar yolcuların ilk tercihi olabilir.

Ulusoy Dinlenme Tesisleri

Ulusoy dinlenme tesisleri içinde outlet dahil olmak üzere çok sayıda alışveriş mağazası, tuvalet, mescit ve restoranlarıyla Bursa-Balıkesir yolu üzerindeki en iyi dinlenme tesisleri içine yer alıyor. İzmir yolculuğunda tercih edilecek kapsamlı bir dinlenme tesisi olarak hizmet veriyor.

Karagül Susurluk Dinlenme Tesisleri

Meşhur susurluk ayranını içebileceğiniz en çok bilinen dinlenme tesislerinden biri de Balıkesir yolu üzerindeki Karagül dinlenme tesisleri. Sıcak gözleme ve çiğ börek gibi yemek alternatifleri dışında yöresel ürünlerin satıldığı mağazaları da bulunuyor. Mescit, market, araç yıkama gibi hizmetler de ulaşabileceğiniz diğer hizmetler arasında.

Manisa Akhisar BP

Akaryakıt istasyonu olarak da hizmet veren Akhisar BP hem yoldaki benzin ve oto yıkama ihtiyaçlarınızı karşılıyor hem de market ve tuvaletleri ile yol ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı oluyor. İzmir-Bursa karayolu üzerinde bulunan Akhisar BP de yolculuklarda tercih edilecek tesislerden biri.

Novada Outlet Center Söke Aydın
Aydın İzmir karayolu üzerinde Kuşadası Söke Didim ve Bodrum tatil yerlerine bağlayan kavşakta konumlanan Novada Outlet Center Söke, açık hava konseptli bir alışveriş merkezi. Açık havada alışveriş yapmak ve bir şeyler yeme içme için iyi bir tesis.
Tatilde yolcu360’ı tercih ederek uygun fiyatlı araç kiralama ile konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Araç kiralama İstanbul için İstanbul araç kiralama ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama seçeneklerine bakarak yolculuğa başlayabilir aracı farklı yerde bırakma seçeneğinden faydalanarak İzmir’e vardığınızda buradan İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama veya İzmir araç kiralama seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.
Yolculukta işinize yarayacak diğer bilgi ve tavsiyeler için aşağıdaki içeriklerimize bakabilirsiniz.

Yolculuk için faydalı bilgiler

1 yorum

  • Çoğu dinleme tesisi otobüs taşımacılığı yapan firmalar ile anlaşır. Genelde şoför ve yardımcıları bu alanlarda yaptıkları konaklama ve yemeklere ücret ödemezler.