Yolcu360 Blog
ilk uçan araba
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > İlk Uçan Otomobil Satışa Çıkacak!

İlk Uçan Otomobil Satışa Çıkacak!

Otomotiv sektörünü yakından takip edenler ya da otomobil haberlerini dikkatle izleyenler bilir; neredeyse bir on yıldır “uçan araba” konusu gündemde. Ama henüz yollarda uçan araba göremedik, uçan arabaya binen birini de tanımıyoruz… Aslında süreç bu kadar basit değil elbette. Uçan araba teknolojisi hala geliştiriliyor. Üstelik onlar, mükemmel şekilde gelişse bile hareket edecekleri yol teknolojisi, trafik kuralları ve daha pek çok sistemin de gelişmesini beklemek zorundalar. Neyse her şey bir yana ilk uçan araba satışları yakında yapılacak. İlk uçan otomobil satışa çıkacak yazısının detayları şöyle…

İlk Uçan Otomobil Satışa Çıkacak!

Transition adı verilen yeni bir uçan araba modeli için ilk satış tarihi haberi verildi. Transition modelinin üreticisi olan Terrafıgia şirketi, 2019 itibariyle kullanımın başlayabileceğini söylüyor. Hybrit motor teknolojisiyle çalışan araçta gaz pedalı, fren pedalı, vites kolu, direksiyon gibi kullandığımız parçalar var ve aynı işleve sahipler. Burada gaz pedalı ayrıca uçuş sırasında itici güç vermek için kullanılıyor.

Cezeri Uçan Araba yazısı için tıklayınız.

Uçan Araba Transition Fiyatı Ne?

Marka yani Terrafıgia şirketi, henüz bir satış rakamı açıklamadı. Ancak uçan arabanın fiyatına dair pek çok dedikodu var. 2019 itibariyle satışları yapılacak olan ilk prototipler, her açıdan çok değerli.

Araba Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle