Yolcu360 Blog
Tata Nano
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Tata Nano | Dünya’nın En Ucuz Otomobili Artık Üretilmeyecek!

Tata Nano | Dünya’nın En Ucuz Otomobili Artık Üretilmeyecek!

Hindistanlı otomobil devi Tata’nın ürettiği Nano modeli, dünyanın en ucuz otomobili olarak biliniyor. İlk kez 2008 yılında piyasaya sürülen Tata Nano, uygun fiyatı ile hemen herkesin ulaşabileceği bir otomobil oldu. 2008 yılında sıfır km Tata Nano fiyatı 100 bin Hint rupisi yani o zaman ki kurla 1500 Dolar kadardı. Dünya’nın en ucuz otomobili artık üretilmeyecek yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Tata Nano Hakkında Önemli Bilgiler!

Aracın motoru arkada ve koltukların alt kısmında konumlanıyor. Hem önde hem de arkada bagajı var. Nano’nun toplam bagaj hacmi 150 litre.

Tata Nano’nun Motor Özellikleri

Motor silindir hacmi 624cc. Motor, 37 beygir güç ve 51Nm tork üretiyor. Sadece 4 ileri manuel şanzıman versiyonu var. Aracın bu motorla ulaştığı maksimum hız verisi 150km/s.

Tata Nano modelinin özellikleri kesinli performans odaklı değil. Ama zaten hedeflediği kullanım şekli günlük kullanım ve temek ihtiyaçları karşılamak. Düşünseniz kaçımız günlük otomobil kullanımında 120km/s hızın üstüne çıkıyoruz?

Dünya’nın En Ucuz Otomobili Artık Üretilmeyecek!

Tam da burada marka algısı ve pazar üzerine söylenecek çok şey var! Çünkü bu otomobil, dünyada alıp alabileceğiniz en uygun fiyatlı araç. Buna rağmen de satışları o kadar düşük ki, marka artık üretmek istemiyor.

Araba Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?
  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle