Yolcu360 Blog
Hyundai i30 N Geliyor!

Hyundai i30 N Geliyor!

Hyundai i30 N modeli hakkında bilgiler neler? Yeni Hyundai i30 N ne zaman satışa çıkacak? i30 N Türkiye’ye gelecek mi? Hyundai i30 N ne kadar yakıyor? Hyundai i30 N haberi ile sorularınıza yanıt aradık… Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Hyundai marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Hyundai i30 N Geliyor!

Hyundai markası, ülkemizde çok tutuluyor. Güçlü motor yapısı, kaliteli işçilik ve malzeme ile Türkiye pazarında kendine iyi bir yer edinen marka, sınıfına göre nispeten uygun fiyat seçeneği ve keyifli tasarım dili de seviliyor. Hyundai’nin en yeni ürünü ise i30 N.

Geniş hava girişleri ve spotlardaki agresif yapı yarışçı ruhu yansıtırken otomobil çok genç bir ifadeye sahip. Çift çıkışlı egzoz ve 18 inçlik alaşım jantlar da cabası. Sportif hatların öne çıkarıldığı bu yeni Hyundai versiyonunda sürüş dinamiklerine etki eden donanım detayları var. Hyundai i30 N Line süspansiyon ve fren sisteminde önemli yenilikler sunuyor.

140 beygir güç üreten 1,4 litrelik TGD-i benzinli versiyon ve 136 beygir güç üreten 1,6 litrelik CRD-i dizel motor seçenekleri var.

Detaylı 2021 Hyundai Tucson Özellikleri yazısı için tıklayınız.

2019 Model Hyundai i30 Fiyatı Ne?

Markadan i30 N modelinin fiyatına dair henüz bir açıklama yok. Bu nedenle fiyata dair bir tespit yapmak mümkün değil.

Yolcu360 Araç Kiralama İçin Neden Avantajlı?

  • Yolcu360 size istediğiniz model, yakıt ve vites tipinde çok geniş bir araç yelpazesi sunar.
  • Araç kiralama ile ilgili her türlü sorularınız için 7/24 misafir merkezi desteği (0850 360 5 360) yine Yolcu360 tarafından size sunuluyor.
  • Aracı kiralarken isterseniz kredi kartına taksit de yapabilirsiniz.
  • Eğer tatiliniz herhangi bir sebepten dolayı iptal olur veya ertelenirse Yolcu360 size koşulsuz şartsız ücretsiz iptal hakkı da verir.
Araba Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?
  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle