Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Hyundai Elantra Özellikleri ve Fiyatı

Hyundai Elantra Özellikleri ve Fiyatı

Hyundai Elantra özellikleri ve fiyatı için detaylı bilgiye ulaşmak üzere inceleme yazımızı mutlaka okuyun. Yeni Hyundai Elantra’nın özellikleri hakkında teknik veriler, sıfır Hyundai Elantra fiyatı ve kiralık Hyundai Elantra seçenekleri gibi bilgileri bu yazıda bulabilirsiniz…

Hyundai Elantra Özellikleri

Hyundai Elantra modeli, sedan kasa tipinde çok tutulan bir otomobil. Ama biz, onu hep “baz” model olarak gördük. 2020 Hyundai Elantra modelinde ise ezberler bozulacak gibi. Çünkü hem arkadan hem de önden bakınca çok farklı bir tasarım çizgisi ile karşılaşıyoruz. Marka, 2020 model Elantra ile çok yenilikçi, çok modern bir otomobil sunuyor. Hyundai Elantra incelemesi ile aracın hem teknik tarafına hem de fiyat özelliklerine bakalım. 

Hyundai Elantra 2020 İncelemesi

İlk Elantra modeli, 1990 yılında pazara sunulmuştu. O günden bugüne yani yirmi yılda tam 13,9 milyon adet satışı olmuş. Tamamen yeni bir platform üzerinde ve tamamen bambaşka teknolojilerle donanmış olan 2020 model elantra ise bugünlerde markanın epeyce göz bebeği…

2020 model Hyundai Elantra, sedan araba almak isteyenlerin dikkatini çekecek bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Elantra ile marka, bu yenilikçi yaklaşımın meyvesini uzun süre yer…Peki, yenilenen ve en çok da bordo rengi ile tanıtılan Hyundai Elantra nasıl olmuş?


Hyundai Elantra Tasarım Özellikleri

Yenilenen Hyundai Elantra, tasarımı ve güvenlik donanımı ile çok iddialı bir çıkış yaptı. Lansmanı, pek çok 2020 model otomobil gibi covid-19 gölgesinde kaldı ama bu kötü günler de geçecek, biliyoruz…Yedinci nesil Elantra, 2020’nin sonuna doğru Türkiye’deki Hyundai temsilciliklerine gelecek ve satışı başlayacak. 

Yeni nesil Elantra, markanın parametrik tasarım felsefesinin en yeni ürünü olarak tanıtılıyor. Yatay hatlara sahip geniş ve büyük ızgara, iri farlara ve stoplara sahip bu tasarım onun coupe bir havaya sahip olmasını sağlıyor. Coupe sedan karoser trendini yakalayan model, belirgin ütü izlerine sahip kaputla epeyce şık bir havaya sahip. 

Hyundai Elantra İç Mekan Özellikleri

İç mekanda Hyundai Elantra, konfor odaklı ama sade bir yaklaşım sergiliyor. Bir uzakdoğulu otomobil modeli olarak son yıllarda pek bi’ trend olan minimalizmi savunuyor gibi. 10,25 inçlik multimedya ekranı, LED dijital göstergeleri, kablosuz şarj özelliği, dijital anahtar sistemi gibi yenilikler iç mekanın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Opsiyonel olarak akıllı telefon bağlantı sistemi de var 

2020 Elantra Motor Özellikleri

2020 model Elantra’da motor seçeneği olarak hibrit de yer alıyor. Hibrit Hyundai Elantra’da 1,6 litrelik Atkinson çevirimine sahip 4 silindirli direkt püskürtmeli benzinli motor ile 32kW’lik elektrikli motor birlikte görev yapıyor. Toplamda 139HP sistem gücü sunan hibrit elantra’da 6 ileri çift kavramalı şanzıman yer alıyor. 

Hyundai Elantra’nın benzinli motoru ise 147 HP’lik 2,0 litre hacminde benzinli motor seçeneği ise Türkiye pazarı için biraz masraflı duruyor. 

Yeni Hyundai Elantra Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

2020 model Hyundai Elantra için üretim yeri Güney Kore’deki Ulsan bölgesi ve AMerika Birleşik Devletlerindeki Alabama tesisleri. Bu iki noktada üretilen Hyundai Elantra 2020 modeli Türkiye pazarına yılın son çeyreğinde gelecek. 

Hyundai Elantra Fiyatı ve Kiralık Elantra Fiyatları

Yeni Hyundai Elantra fiyatları, otomobil dünyasının en çok merak edilenleri arasında. Pek çok sedan araç alıcısı, yeni çıkacak Elantra fiyat bilgisini merak ediyor. Ancak bu konuda henüz bilgi yok. Elbette uzun dönem araç kiralama ve günlük araç kiralama isteğinde de Elantra önemli bir seçenek. Bu konuda da fiyatlar değişken…

  • Yeni Hyundai Elantra Fiyatı Ne?

Sıfır km Hyundai Elantra fiyat listesi için markanın resmi web sitesine bakabilirsiniz. Peki, Hyundai Elantra’nın son modeli yani henüz ülkemize gelmemiş olan modeli için fiyat belli mi? Yeni Elantra fiyatı için verilen bir bilgi henüz yok. 

  • Kiralık Hyundai Elantra Fiyatları Nasıl?

Kiralık Hyundai Elantra fiyat listesi için yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. Birkaç saniye içinde kiralık Elantra fiyatlarına erişebilirsiniz. Üstelik yolcu360.com ile kiralık Elantra fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Hedefiniz Hyundai Elantra kiralamaksa, yolcu360.com ana sayfası üzerindeki online araç kiralama modülünü kullanarak hızlı ve kolay bir biçimde tüm sonuçları tek seferde tek web sitesi üzerinden görüntüleyebilirsiniz. yolcu360.com sistemi üzerinden araç kiralamak çok kolay; çünkü:

  • Araç kiralama fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz
  • Fiyat karşılaştırma ile en uygun fiyatlı kiralık araba seçeneğini hızlıca bulabilirsiniz.
  • Tek web sitesi üzerinden belirli bir lokasyondaki tüm kiralık araçları fiyatları ile birlikte görüntüleyebilirsiniz. 
  • Kredi kartına taksitle araç kiralama yapabilirsiniz.
  • Uluslararası güvenlik sertifikasına sahip olan online ödeme sayfası üzerinden güvenle ödeme yapabilirsiniz. 
  • Ödüllü misafir hizmetlerini istediğiniz zaman arayabilir ve bilgi alabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle