Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Honda Civic Sedan 1.6 i-DTEC Executive İncelemesi

Honda Civic Sedan 1.6 i-DTEC Executive İncelemesi

Kiralık Honda Civic sedan fiyatları nasıl? Uygun fiyata Honda Civic Sedan kiralamak için nereye bakmak gerekli? Peki, yeni Civic sedan’ın özellikleri neler…Honda Civic Sedan 1.6 i-DTEC Executive incelemesi ile açıklamaya çalıştık. İşte detaylar…

Honda Civic Sedan 1.6 i-DTEC Executive 

Honda Civic Sedan 1.6 i-DTEC Executive incelemesi ile bu kullanım odaklı otomobil hakkında tüm detaylara baktık: Honda Civic kiralamak için nereye bakmak gerekir, Honda Civic sedan 2018 modeli nasıl, yeni Civic yorumları nasıl, 1,6 otomatik Civic alınır mı…gibi sorularınıza yanıt sunmak üzere Honda Civic Sedan incelemesi yaptık.

Honda Civic Sedan 1,6 i-DTEC Ececutive

Honda Civic Sedan 1.6 i-DTEC Executive İncelemesi

2018 model Honda Civic dizel modeli gerçekten çok tercih edilesi bir otomobil. 1,6 turbo dizel Civic ise pek çok Honda meraklısının beklediği bir ürün oldu.

Dizel Bitecek mi Sorunsalı!

Pek çok otomotiv endüstrisi uzmanı dizel motorun devrinin bittiğini söylüyor. Öyle ya, artık Avrupa’nın neredeyse hiç bir yerinde dizel motor kullanımına geçit yok. Bu görüşe göre dizel motor kullanımı sona erecek ve ona alternatif olarak elektrikli motorlar- hybrit motor teknolojisi hatta hidrojenli yakıt sistemiyle çalışan araçlar gelişecek, çoğalacak vs…Ancak Honda, Mazda gibi birkaç Uzak Doğu devi, bunun tam tersini savunuyor. Onlar da uzun vadeli Ar-Ge çalışmalarına dayanarak “hayır dizel bitmeyecek, daha fazla gelişecek ve elektrikli motor teknolojisi hiç bir zaman beklentileri tam olarak karşılayamayacak” diyor. Bunun cevabını önümüzdeki 30 yıl içinde göreceğiz.

Honda markası da dizel motor üretimine ve hatta dizel motorları geliştirmeye devam ediyor. Yeni dizel Civic de bunun bir örneği. Ülkemizde de çok talep gören 2018 model dizel Honda Civic Sedan modelinin teknik özellikleri şöyle…

Honda Civic Sedan 1,6 i-DTEC Ececutive

Honda Civic Sedan 2018 Motor Özellikleri

Motor konusunda oldukça tatminkar bir araç var karşımızda. Motor tipi; sıralı- turbo motor. Motorun konumu önde ve enlemesine. Dizel Honda Civic Sedan motor silindir hacmi 1597cc. Motor silindir adedi 4/16. Motor gücü: 88kW/120Hp 4000d/d. Motor tork verisi 300Nm 2000d/d

Honda Civic Dizel Ne Kadar Hızlı?

Aracın maksimum hızlanma verisi 201km/s. 0-100km/s hızlanma verisi ise 10,0 saniye.

2018 Sedan Dizel Civic Ne Kadar Yakıyor?

Honda Civic dizel yakıt tüketimi ortalaması 3,4 litre/km. C02 salınımı 91g/km. Yakıt depo kapasitesi ise 46 litre.

Yeni Dizel Honda Civic Sedan Boyutlar

Uzunluk: 4648mm

Genişlik: 1799mm

Yükseklik: 1407mm

Ağırlık: 1385kg

Bagaj kapasitesi: 519 litre.

Honda Civic Sedan 1,6 i-DTEC Ececutive

Uygun Fiyata Honda Civic Sedan Kirala!

Honda Civic kiralamak üzere yolcu360.com üzerinden hızlıca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Uygun fiyata Civic kiralama yapabilir, bulunduğunuz bölgedeki uygun araçları hemen listeleyebilirsiniz. Geniş bagaj hacmi, mükemmel iç mekan konforu ile sedan karoser lüksünü birlikte sunan kiralık Honda Civic modellerine cazip fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Kolay Araç Kiralama

yolcu360.com, ülke genelinde hizmet veren güvenilir ve hizmet kalitesi standartları karşılayan rent a car şirketleriyle işbirliği yapar. Böylece örneğin İzmir Kuşadası Kiralık Honca Civic şeklinde bir arama yaptığınızda bölgedeki rent a car firmalarının müsait araçlarını fiyatlarıyla birlikte ekranınıza yansıtır. Siz de, fiyatları veya şanzıman tipi, yakıt tüketim şekli gibi özellikleri karşılaştırarak en uygun seçeneğe birkaç saniye içinde ulaşabilirsiniz.

Yorum ekle