Yolcu360 Blog
Golf GTi TCR incelemesi

Golf GTi TCR İncelemesi

Golf GTi TCR incelemesi ya da Golf GTi TCR testi arayanlar için araştırdık. 2019 model Golf GTi TCR söylendiği kadar güzel mi baktık. Golf GTi TCR 2019 modelinin teknik özellikleri, Golf GTi TCR yorumları ve daha fazlası için okumaya devam edin.

Golf GTi TCR İncelemesi

Golf GTi TCR incelemesi ile aracın teknik özelliklerine, tasarımına, boyutlarına ve diğer detaylarına baktık. Golf meraklıları için keyifli detaylar bulduk. İşte çok detaylı bir Volkswagen Golf GTi TCR incelemesi.

Önce şu, TCR ne demek ona bakalım: Açılımı Total Cool Racer. Adından da anlaşılacağı üzere keyifli bir araç bu. Hızlanma verileri, torku, motor gücü, şanzıman tepkisi ve direksiyon tepkisi şahane yani çok tutkulu, çok hızlı çok güçlü…

Standart Golf Görünümü İçinde Yarış Arabası Gizli!

Aracın tasarımına baktığımızda standart bir Volkswagen Golf görüyoruz. Ancak hızlanma verileri, motor gücü gibi özelliklerine baktığımızda oldukça güçlü bir araçla karşılaşıyoruz. Özetle, yeni Golf GTi TCR yarış pistini seven ve iyi yarışacak bir otomobil olmuş.

Çok büyük olan arka difüzör dışında genel Golf tasarımından ayrışmasa da içeriği gerçek bir spor otomobilden farksız. Yeni tasarımlı spor koltuklar, sert frenler, spor tipteki balatalar oldukça keyifli. Ancak manuel moddayken otomatik olarak vites büyümesi onu, bir yarış otomobili olmaktan uzaklaştırıyor.

Trafiğe Çıkılacak Yarış Arabası

Volkswagen, trafiğe çıkabileceğiniz bir yarış arabası tasarlamış. Super spor otomobiller gibi havalı görünmüyor, çom ağırbaşlı, çok mütevazi ama inanın onlarla pistte yarışır. 260km/s hızlanma da bunun kanıtı.

Yeni Golf GTi TCR Teknik Özellikleri

Motor: Sıralı 4 silindirli turbo, önde ve enlemesine konumlanıyor.

Motor Silindir Hacmi: 1984cc

Motor Maksimum Güç: 240HP-5400 d/d

Maksimum Tork: 380Nm/ 1950d/d

Güç Aktarımı: Önden çekişli ve DSG şanzıman kullanılmış.

Maksimum Hız: 260km/s

Golf GTi TCR Yakıt Tüketimi Ortalaması: 7,7 litre.

2019 Golf GTi TCR Boyutları

Uzunluk: 4268mm

Genişlik: 1790mm

Yükseklik: 1442mm

Bagaj hacmi: 590 litre/ 1520litre

Yorum ekle