Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Renault Clio Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Renault Clio Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Renault Clio özellikleri ve fiyatı nasıl? Yeni Renault Clio alınır mı? Yeni Renault Clio hakkında yorumlar nasıl? Peki, yeni Clio teknik özellikleri ve makyajlı Clio’da değişenler neler? Kiralık Renault Clio fiyatları nasıl? Uygun fiyata Clio kiralama nasıl yapılır?

Yeni Renault Clio Özellikleri ve Fiyatı

İlk kez 1990 yılında satışa sunulan Renault Clio modeli, o gün de bugün olduğu gibi heyecan uyandırmıştı. Ancak esas heyecan bu orta segment, küçük sınıf otomobilin 2012 yılındaki makyajında yaşandı. Bildiğimiz Clio, öyle bir değişmiş olarak çıktı ki karşımıza… Hele o nar kırmızısı çok dikkat çekti trafikte. Belki de otomobil tarihinde makyajla tasarımı ve büsbütün imajı bu kadar çok güçlü bir şekilde değişen başka bir model yok. Varsa da yorum kısmında hatırlatınız…

5. Nesil Clio / Clio 2019

2019 Renault Clio modelleri beşinci nesli temsil ediyor. Yeni Clio, selefine göre daha dinamik görünüyor. Kaporta üzerindeki çizgiler, genişletilen radyatör ızgarası önemli detaylar. Eski Clio’ya göre 14 mm daha kısa olan araç, iç mekanda genişlemiş.

Yeni Clio’nun Renkleri

Yazımızın başında da makyajlı Clio’nun rengi ile epey dikkat çektiğinden bahsetmiştik. Bu yıl yani 2019 Clio renklerinde 12 farklı seçenek var. Ama renk paletine yeni katılanlar Valencia turuncusu, vizon kahvesi veseladon mavisi.

2019 Clio Tasarım Detayları

  • 12 farklı renk seçeneği
  • full LED farlar ve C formu
  • köpekbalığı anten
  • daha alçak karoser
  • kübik yapıda bagaj

Yeni Renault Clio İç Mekan Detayları

  • Selefine göre daha kaliteli malzeme kullanımı
  • orta konsol, kol dayama, direksiyon ve daha pek çok noktada kişiselleştirilebilme
  • 8 farklı renk ambians
  • bagajda çift zemin

Kiralık Renault Clio Fiyatları Nasıl?

Renault Clio kiralamak için yolcu360.com ana sayfasındaki online rezervasyon modülünü kullanabilirsiniz. Sistem üzerinden belirli bir bölge için müsait olan kiralık araçları listeleyebilir ardından da Renault Clio özelinde bir listeleme yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan listelerde farklı rent a car firmalarının ilgili tarih aralığında ve ilgili lokasyonda müsait olan araçları fiyat bilgisi ile sunulacaktır. Bu listeden fiyata veya araç özelliklerine göre seçim yapabilirsiniz.

 

Yorum ekle