Yolcu360 Blog
denizli-kayak-merkezi
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Denizli Kayak Merkezi Nerede ve Nasıl Gidilir? 2024 Fiyatları

Denizli Kayak Merkezi Nerede ve Nasıl Gidilir? 2024 Fiyatları

Kış mevsimi yaklaşırken yavaş yavaş kayak sezonu da açılmaya başladı. Kayak severler tarafından nereye gitsek neler yapsak soruları şimdiden akılları kurcalamaya başladı. Bizde sizler için bir alternatif bulalım, sizde güzel vakit geçirin diye en güzel kayak merkezlerini araştırdık ve bulduk. Evet, doğru bildiniz. Denizli kayak merkezinden bahsediyoruz. 🙂 Denizli kayak merkezinde kış tatili geçirmek, kulağa oldukça heyecanlı geliyor. Araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak, Denizli‘ye doğru yola çıkmaya ne dersiniz? Bizden söylemesi hiç beklemeden kış tatiliniz için rotanızı buraya çevirin. Çünkü bu tatili siz hak ettiniz. Bütün yıl koşturdunuz, çalıştınız ve yoruldunuz. Dinlenmek ve eğlenmek, en büyük hakkınız. 🙂

Denizli Kayak Merkezi Nerede?

Kayak Merkezi, Denizli ilinin Tavas ilçesinde bulunan Bahçeköy Mahallesi’nde yer almakta. Denizli merkez ve burası arasında 93,9 kilometrelik mesafe var. Araç kiralama olanaklarından yararlanarak, 1 saat 22 dakika içerisinde rahat bir ulaşım seçeneği ile buraya ulaşabilirsiniz. Neden bu kayak merkezi?

Kar kalitesinin yüksekliği sizlere harika bir kayak keyfi sunacak. Ayrıca kayak ya da snowboard yaparken sizde sucuk ekmek yemeyi sevenlerdenseniz, doğru adres burası. Çünkü burada kayak yaparken buram buram sucuk ekmek kokusu sizi saracak. Karın içindeki masalara oturup sucuk ekmek yemenin tadı da bir başka. Ege’nin bu güzel şehrine mutlaka uğrayın ve kayak merkezinin tadını çıkarın.

Denizli merkez araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

Denizli Kayak Merkezi

Kayak merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sizlere hizmet vermekte. Burası için sezon Aralık ile Mart arasında. Kayak merkezi, hava koşulları ve kar yağışına bağlı olarak hizmet süresi vermekte. Dolayısıyla, tesis için ortalama sezon süresi 3 ay diyebiliriz. Yani kış tatili için harika bir fırsat diyebiliriz. 🙂 Denizli kayak merkezi pist haritası hakkında bilgi almak istiyorsanız, o bilgi de bizde. 🙂 M-1 pist uzunluğunun sağ tarafı 858 metre, sol tarafı ise 848 metre.  M-2 pistinin sağ tarafı 1933 metre, sol tarafı ise 2789 metre. M-3 pistinin sağ tarafı 1672 m, sol tarafı da 1403 metre. Pist derecelerini ise renklerle belirtmişler. Mavi renkli olan pistler yeni başlayan kayakçılar için tavsiye edilmekte. Kırmızı renkli pistler ise orta düzeyli kayakçılar için önerilmekte. Siyah renkli pistler de iyi düzeyde kayak bilenler tarafından tercih edilmeli. Snowboard yapmak isteyenler için ikinci telesiyej bölgesini öneriyoruz.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 Ocak 2019’dan beri ücretsiz kurs olanağı da verilmekte. 2 grup halinde düzenlenen kurslara, 10-18 yaş ve 19 yaş ve üzerindeki kişiler katılabilmekte. Eğitim süresinde öğle yemeği ve kayak ekipmanları da ücretsiz olarak verilmekte. kayak merkezi içerisinde 2 tane telesiyej, teleski, yürüyen band, cafe, restaurant ve otopark mevcut.

Denizli Kayak Merkezi Fiyat Listesi 2024

2024 sezonu için fiyat bilgisini sizler için araştırdık, bulduk. Denizli kayak merkezi skipass fiyatları:

  • Günlük sınırsız yürüyen bant: Hafta içi 100 TL, hafta sonu 100 TL. 
  • Tek biniş telesiyej: Hafta içi 50 TL, hafta sonu 50 TL. 
  • Günlük sınırsız T-Bar teleski: Hafta içi 250 TL, hafta sonu 250 TL.
  • Günlük sınırsız telesiyej: Hafta içi 500 TL, hafta sonu 500 TL.

Kayak merkezi kayak kiralama fiyatları ve kayak kıyafetleri için fiyat:

  • Kıyafet (Pantolon ve Mont): 400 TL.
  • Gözlük: 150 TL.
  • Ayakkabı: 200 TL.
  • Pantolon: 200 TL.
  • Üst Mont: 200 TL.
  • Kayak: 400 TL.
  • Kask: 150 TL.
  • Kayak (Kayak, Ayakkabı ve Baton): 400 TL.
  • Snowboard (Board ve Ayakkabı) : 500 TL.
  • Kızak saatlik: 100 TL.
  • Kızak 30 dakika: 50 TL.

Denizli Çardak Havalimanı araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

Denizli Kayak Merkezi Konaklama

Kayak merkezi günü birlik, seyahat ve eğlence konsepti amaçlı kurulmuş. Dolayısıyla, kayak merkezi içerisinde konaklama imkanı yok. Ancak merak etmeyin, Denizli kayak merkezi konaklama konusunda sizin için çevredeki en iyi otelleri aradık ve bulduk. 🙂

  • Kızılhisar Kalesi
  • Grand İtimat Hotel
  • İnci Class Hotel
  • Lavin Otel

 Denizli Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

İstanbul Denizli kaç km? O-5 üzerinden iki şehir arası mesafe 588,9 kilometre olup, İstanbul araç kiralama seçeneklerine göz atarak, 6 saat 24 dakika içerisinde kayak merkezine ve Denizli’ye ulaşım sağlanabilir.

İzmir Denizli kaç km? Kayak merkezine ulaşmak için İzmir araç kiralama fırsatlarından yararlanarak, E87 ve Denizli Aydın Yolu üzerinden 240,8 kilometrelik yolu 2 saat 56 dakika içerisinde tamamlayabilirsiniz.

Ankara Denizli kaç km? Ankara ve Denizli arasındaki mesafe 471,1 kilometre. Ankara’dan kayak merkezi için yola çıkanlar, Ankara araç kiralama fırsatlarına göz atabilir ve Dumlupınar Blv./D200/E90 üzerinden 5 saat 37 dakika içerisinde şehre ulaşabilirler. Aynı zamanda, oto kiralama imkanları sayesinde keyifli bir şekilde Denizli’nin saklı hazinesi: Hierapolis antik kenti ve Işıklı gölü de keşfedebilirler.

Yorum ekle