Yolcu360 Blog
bursa-etkinlik-takvimi-aralik-
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Bursa Etkinlik Takvimi Aralık 2023

Bursa Etkinlik Takvimi Aralık 2023

Bursa etkinlik takvimi Aralık programı ile karşınızdayız! Bursa etkinlikleri Aralık ayında da hız kesmeden devam ediyor. Kışa sıcak bir “Merhaba!” demek isteyenler Bursa etkinlik takvimini mutlaka incelemeli.

Birbirinden Keyifli Bursa Etkinlikleri İçin Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Bursa araç kiralama seçeneklerinde birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 180 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

Bursa Stand-Up ve Work Shop Etkinlikleri 

bursa-etkinlik-takvimi-aralik.jpg

  • Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var

Türkiye’nin en önemli televizyon yapımcılarından Armağan Çağlayan, medya sektöründe 30 yılı geride bırakmaya hazırlanırken, milyonların izlediği YouTube kanalında da yaptığı “sıra dışı” röportajlarla da gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. “Size Anlatacaklarım Var” adını verdiği tek kişilik gösterisinde, özellikle 20 yıl önceki Türkiye ile günümüzdeki Türkiye arasındaki değişimleri ele alıyor. Bunun yanı sıra ünlü isimlerle başından geçen eğlenceli anılarını, YouTube çekimlerinde karşılaştığı hikayeleri seyirciye aktarıyor. Sonuçta ortaya müzik ve kahkahanın bir arada olduğu bu eğlenceli program ortaya çıkıyor. İzmir etkinlik takvimi temmuz ayı içinde mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.

Tarih: 6 Aralık 2023

Saat: 20.30

Yer: BAOB Sahne

  • Bursa Kişisel Gelişim Zirvesi

Kişisel Gelişim Okulları tarafından düzenlenen Bursa Kişisel Gelişim Zirvesi, Aralık ayı etkinlik takviminde yerini alıyor. Gelin programın içeriğine göz atalım:

  • 3 oturum halinde düzenlenen zirvede, 3 profesyonel sertifika da verilecektir.
  • İlber Ortaylı: Başarıya Giden Yol, Celal Şengör:  Kendini Geliştirmede Hazırlanma Faktörü’nden bahsedecekler.

Tarih: 17 Aralık 2023

Saat: 14.30

Yer: Merinos AKKM Osmangazi Salonu

  • Sergen Deveci

Sosyal medyada çektiği videolar ile tanıdığımız Sergen Deveci, Bursalı sevenleri ile buluşuyor. Kahkaha tufanına hazır olun.

Tarih: 26 Aralık 2023

Saat: 20.30

Yer: Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi

  • Doğu Demirkol

Doğu Demirkol, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Stand up gösterisini kapalı gişe oynayan “Ahlat Ağacı”, “Ölümlü Dünya”, “Bayi Toplantısı” filmlerindeki başarılı performansı ile göz dolduran Doğu Demirkol, hayranlarını şimdi de kahkahaya boğmaya geliyor. Ayrıca “Doğu” dizisinin ilk sezonunun çekimlerini tamamlayan komedyen başarılı bir yolda ilerlemeye devam ediyor. Türkiye, Avrupa ve Amerika’da ve dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterisinde kendi yaşamından olayları bambaşka bir üslupla yorumlayarak aktaran Doğu Demirkol, Bursa etkinlikleri listemizin ilk sırasında yerini alıyor. 

Tarih: 18 Aralık 2023

Saat: 20.30

Yer: Merinos AKKM Orhangazi Salonu

Bursa Konserleri Aralık 2023

bursa-etkinlik-takvimi-aralik-1-1.jpg

  • İrem Derici

Güçlü ses İrem Derici’nin konserine hazır mısınız? Bursa konserleri kapsamında sahne alacak olan İrem Derici konseri için şimdiden biletlerinizi almanızı tavsiye ediyoruz. 

Tarih: 1 Aralık 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Bursa

  • Serdar Ortaç

90’lı yıllardan bu yana popülerliğini korumayı başaran ünlü sanatçı Serdar Ortaç, yıllara meydan okuyan şarkılarını seslendirmeye geliyor. Eski günleri yad etmek, şarkılarına doyasıya eşlik etmek isteyenler için biletlerinizi almanızı tavsiye ediyoruz. 

Tarih: 1 Aralık 2023

Saat: 21.30

Yer: Club Inferno Bursa

  • Buray 

Genç kızların ilgiyle takip ettiği güleryüzlü sanatçımız Buray, 16 yaşından bu yana pek çok sanatçıya Kıbrıs konserlerinde elektro gitarıyla eşlik ediyordu. Aslen Kıbrıslı olan ünlü ses öğrencilik yıllarında ise “Sensitive Vibrations” adlı grubun da solistliğini üstlendi. Kıbrıs’ta birçok sanatçının albümlerine aranjörlük de yaptı. Her yeni albümü ile hayran kitlesini biraz daha artıran Buray, Bursa konserini sakın kaçırmayın.

Tarih: 2 Aralık 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Bursa

  • Zakkum

Dostlar ile bir araya gelip şöyle bir keyiflenirken hep Zakkum dinlenir. “Anason kokarken sofralar”, “Ben ne yangınlar gördüm hiçbiri öldürmedi.” diyerek Bursa Aralık etkinliklerinde adından söz ettirmeye geliyor. Bize sorarsanız şimdiden  biletlerinizi almanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 2 Aralık 2023

Saat: 22.00

Yer: Hayal Kahvesi Orhangazi

  • Leman Sam

“Rüzgar”, “Daha Gidecek Yolumuz Var”, “Kıyamam Sana” ve “Gül Güzeli” adlı eşsiz şarkılarıyla tanınan yılların eskitemediği sanatçı Leman Sam, unutulmaz sesiyle Bursalı sevenleriyle buluşuyor. Unutulmaz bir gece geçirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Tarih: 2 Aralık 2023

Saat: 22.00

Yer: Hayal Kahvesi Bursa

  • Emir Can İğrek

“Nalan” şarkısı ile hepimizi sesine aşık eden Emir Can İğrek, Bursa etkinlik takvimi Aralık listemizde yerini alıyor. Zeynep Bastık başta olmak üzere pek çok sanatçı ile yaptığı düet ile bilinen ünlü sanatçı sevenleri ile buluşuyor.

Tarih: 8 Aralık 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Bursa

  • Mehmet Erdem

Pop müziğin aranan isimlerinden biri Mehmet Erdem konseri, Bursa etkinlik takvimi Aralık ayı listesinde bulunuyor. Soğuk kış gecelerinde içinizi ısıtan bir konser diyebiliriz. 

Tarih: 8 Aralık 2023

Saat: 21.30

Yer: Milyon Performance Hall Bursa 

  • Ezginin Günlüğü

Yılların eskitemediği grup Ezginin Günlüğü. “Ebruli”, “Eksik Bir Şey” şarkıları ile her dönemin gözdesi. Bursalı sevenleri ile buluşuyor. Siz de bu unutulmaz gecenin bir parçası olmak istiyorsanız biletlerini bir an önce almayı unutmayın.

Tarih: 16 Aralık 2023

Saat: 22.00

Yer: Hayal Kahvesi Bursa

  • Pinhani

Pinhani, gençliğimizin en sevilen gruplarından biri. Bursa konserleri listemizde yer vermeden geçemezdik. “Ne Güzel Güldün”, “Hele Bir Gel” şarkıları ile müzik hayatına giriş yapan ünlü grup yıllar geçse de hala başarılı şarkılara imza atıyor. Günümüzde popüler şarkılar listesinde “Bilir O Beni” şarkıları ile pek çok kitleden dinleyiciye ulaşıyor. 

Tarih: 17 Aralık 2023

Saat: 21.30

Yer: Milyon Performance Hall Bursa

  • Sefo

Son yılların sahnelerin aranan ismi Sefo, Bursa etkinlik takvimi Aralık ayında İstanbullu hayranları ile buluşuyor. “Kördüğüm”, “Toz Duman” ve “Tutsak” şarkıları başta olmak üzere tüm şarkılarına özgürce eşlik edebileceğiniz bir akşam sizleri bekliyor.

Tarih: 17 Aralık 2023

Saat: 21.30

Yer: Club Inferno Bursa

  • Sagopa Kajmer

Türkçe Rap müziğine yön veren Sagopa Kajmer, Bursa konserlerinde sahneye çıkıyor. Gençliğimizden günümüze şarkılarına eşlik etmeye doyamadığımız sanatçının konserini kaçırmamak için elinizi çabuk tutun. “Sagolamak” isteyenlere biletlerin hızla tükendiğini söylemekte fayda var.

Tarih: 19 Aralık 2023

Saat: 22.00

Yer: Hayal Kahvesi Orhangazi

  • Adamlar

Özellikle “Koca Yaşlı Şişko Dünya” şarkısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Adamlar grubu Ankara konserleri kapsamında sahneye çıkıyor. “Doldum”, “Benden Bana” ve daha pek çok keyifli parçayı birlikte seslendirmeye geliyor. 

Tarih: 20 Aralık 2023

Saat: 21.00

Yer: Jolly Joker Bursa

  • Cem Adrian

Müzikte bambaşka bir tarzı benimseyen Cem Adrian, yüreklere dokunan şarkıları ile geliyor. Tüm kuralları dışlayan, özgün bir müzisyen olarak kariyerine devam eden ünlü sanatçı, buğulu ses tonu ile İstanbullu sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatacağa benziyor. 

Tarih: 21 Aralık 2023

Saat: 20.00

Yer: Merinos AKKM Osmangazi Salonu

Bursa Tiyatroları Aralık 2023

bursa-etkinlik-takvimi-aralik-1-1.jpg

  • Freud’un İnsanları

Bursa tiyatrolarından belki de en dikkat çekici olanı diyebiliriz. Sigmund Freud’un Psikoseksüel Gelişim Teorisi’ni mizahi yaklaşımla ele alan tiyatro epey ilgi çekici. Mizah ve bilimin buluştuğu oyunda insanın gelişim evreleri irdeleniyor. Hayatın gerilimi ve keyfini merkeze alarak bir gelişim teorisi tasarlayan ünlü psikobilimci Freud, aslına bakarsanız tüm gerçeklikleri gözler önüne seriyor. Freud’un İnsanları sizi hem güldürecek hem de düşündürecek. İç karmaşası ile yüzleşen insanın takıntılarını kabulleniş sürecinin mizahi bir şekilde ele alınması olarak gözler önüne seriliyor.

Tarih: 3 Aralık 2023

Saat: 20.00

Yer: BAOB Sahne

  • Mahşer-i Cümbüş

Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, tiyatro severler ile buluşmaya devam ediyor. Mahşer-i Cümbüş 2003 yılında İstanbul’a taşınarak faaliyetlerini İstanbul’da sürdürmeye başlıyor. Mahşer-i Cümbüş kurulduğu günden bu yana Ankara ve İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde gösteriler sergiledi. Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, bir ilke imza atarak, 2007 yılında Türkiye’nin ilk doğaçlama şov programı “Anında Görüntü Show”u ekranlara taşıdı. Türk televizyonlarında yepyeni, sıradışı bir dönem başlattı. Önümüzdeki günlerde de Bursalı hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Tarih: 10 Aralık 2023

Saat: 19.00

Yer: Tayyare Kültür Merkezi

  • Piraye

Nazım Hikmet’in en büyük ilham kaynağı, ölümsüz aşkım dediği “Piraye” Bursalı seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Türk edebiyatımızın en büyük şairi Nazım Hikmet’in yıllar boyunca Piraye’ye gönderdiği yüzlerce mektubun sırrı açığa çıkıyor. Bu mektuplar sayesinde aşkını, kavgasını, hasretini en saf haliyle Piraye’ye ulaştırıyor. Nitekim Nazım’ın zorlu tutsaklık yılları sırasında hayata tutunmasını sağlayan tek şey onun aşkı. Usta şairimiz Nazım Hikmet’in yüreğinde ilmek ilmek dokuduğu bütün mektuplar, adeta onun iç dünyasına yapılan bir yolculuk. Sizler de bu yolculuğa bizzat tanık olmak istiyorsanız Piraye oyununu sakın kaçırmayın.

Tarih: 12 Aralık 2023

Saat: 20.00

Yer: Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi

  • Bir Delinin Hatıra Defteri

Yaşadıklarıyla baş etmeye çalışan bir adamın hatıra defterinde yazanları konu alan Bir Delinin Hatıra Defteri,  Erdal Beşikçioğlu’nun muhteşem performansıyla izleyici ile buluşuyor. Aslına bakarsanız bu hikaye bir delinin değil, adım adım deliliğe giden yaşadığı gerçeklerle baş edemeyen bir adamın hatıra defteri. Bursa tiyatroları Aralık ayı kapsamında sahneye çıkıyor. 

Tarih: 23 Aralık 2023

Saat: 20.30

Yer: TED Ankara Koleji Sahne Sanatları ve Gösteri Merkezi- Ata Sahne

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle